LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Offerte Kuchenland Nordhorn

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
siemens
Berichten: 232
Lid geworden op: 08 apr 2008 19:33

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door siemens »

er zijn ook bedrijven in nederland waar je pas de meubels betaalt als deze in je huis staan en montage bedrag bij 100% tevreden heid ook in duitsland al leveranciers tegen gekomen waar je pas hoeft te betalen als de keuken helemaal naar wens staat dus 100% betalen achter af, dus zo kan het ook.Ook in nordhorn

kieka5
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 okt 2008 09:06

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door kieka5 »

Wij hebben in de zomer van 2006 spontaan een bezoekje gebracht aan kuchenland.
Zonder afspraak daar binnen gekomen, wij werden vriendelijk ontvangen.
Aangezien wij geen afspraak hadden gemaakt gingen ze even kijken over er tijd voor ons was, tijdens het wachten daarop kregen wij een kopje koffie en de kinderen mochten mee naar de speelhoek met Inga.
Gelukkig was er tijd voor ons alleen moesten we daar wel even op wachten.
Wij zijn in de tussentijd gaan rondkijken en de kids werden wederom vermaakt door Inga in de speelhoek.
Uiteindelijk zijn wij daar 4 uur binnen geweest en hebben de kids het helemaal geweldig gehad met inga en zich absoluut vermaakt.
Wij hebben daar ook een keuken met toebehoren uitgezocht, met kladtekening en gespecificeerde offerte.
Mochten wij daar mee accoord gaan zouden ze als netjes op tekening zetten, lijkt me ook logisch want hun hebben het werk ervan en dan zou het niet correct zijn als wij met die tekening aan de haal zouden gaan en het dan bv. zelf gaan doen.
Ook is er met hun afgesproken dat hun de keuken zouden plaatsen en afmonteren en wij het voorbereidende werk zouden gaan doen.
De plaatsing zou pas plaatsvinden in 2007, tot die tijd hebben wij zeer regelmatig kontakt gehad via de mail, ook is er nog een opneem man geweest die de exacte maten heeft genomen.
De keuken is absoluut naar wens geplaatst, ze werken hard en gaan door tot ze klaar zijn!
Zoals bij elke keukenleverancier ging niet alles in 1x goed, maar dat hebben ze prima opgelost alle keren.
Het frontje van de magnetron was te klein en de afdeklijst kierde bv.
Wij zijn absoluut tevreden en noemen hun naam regelmatig op.

mielpaso
Berichten: 10
Lid geworden op: 26 apr 2006 17:32

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door mielpaso »

Wij hebben dit jaar onze keuken bij Kuechenland gekocht en zijn dik tevreden. Ontvangst, advies en kundigheid is top. Geen opdringerig gedoe van tekenen en hoge kortingen. Gewoon een eerlijke prijs. Goedkoper dan in Nedeland
Alle aperaten van Siemens, inmeten volgens afspraak en leveren tot op de dag nauwkeurig. Goed geplaats en afgewerkt door 2 hard werkende specialisten
Kan dit adres aan iedereen aanbebelen.:D

pfffff
Berichten: 735
Lid geworden op: 02 jun 2008 14:10

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door pfffff »

:lol:
Laatst gewijzigd door pfffff op 29 jan 2009 23:47, 1 keer totaal gewijzigd.

Kulta
Berichten: 320
Lid geworden op: 14 apr 2006 09:24

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door Kulta »

@Pffff

Of het staat op de pagina waar ook
Wij zijn absoluut tevreden en noemen hun naam regelmatig op.
te vinden is. :wink:

rayke
Berichten: 1019
Lid geworden op: 23 okt 2004 21:04

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door rayke »

babelfish.yahoo.com

elliebuys
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 okt 2008 16:41

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door elliebuys »

Onze ervaring met Küchenland is uitermate prima! Wij kregen meteen een een prijs met een nette offerte die enkele dagen daarna schriftelijk werd bevestigd. Na ondertekening door ons is de keuken prima op de afgesproken tijd geleverd en zeer deskundig, zonder een onvertogen woord gemonteerd. De monteurs wilden alleen koffie en niets anders, terwijl ze toch twee dagen aan het werk waren. De na-sales was perfect; Er werd gebeld of wij tevreden waren, of alles werkte en in orde was. Toen wij op vakantie gingen, werd het natuurstenen achterbld met voorrang gemonteerd. Niets dan lof; de prijs voor onze keuken zou in Nederland zeker € 3000,- hoger hebben gelegen. Ik raad u aan om, als u een nieuwe keuken nodig heeft, een afspraak te maken ( dit is echt nodig) in de showroom te Nordhorn en de offerte te vergelijken met een Nederlands bedrijf.

george1976
Berichten: 2
Lid geworden op: 12 jun 2009 09:45

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door george1976 »

In April een keuken besteld en die is vorige week geplaatst. Alles tip-top. Eerste keer in showroom goed geholpen en alles besproken. Schets en gespecificeerde rekening meegekregen. Uiteraard gaan ze pas over tot 3d etc als je het door laat gaan, een tekening maken kost hun ook veel tijd, en ze zijn al zo druk. Nee met kuchenland is niks mis mee, alles tot in de puntjes goed verzorgt en de monteurs zijn gigantische vakmannen. Ook zegt men dat het prijsverschil met nederland niet groot is, maar onze keuken was in nederland zeker 4000 euro duurder.

groetjes

Emlichheimer
Berichten: 291
Lid geworden op: 29 nov 2005 10:19

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door Emlichheimer »

Mijn vertrouwen in Küchenland had meneer de verkopert daar binnen 2 minuten om zeep geholpen.

Wij met mijn eigen uitgewerkte tekening van de keuken op afspraak naar Küchenland, meneer bekeek de tekening vluchtig, vroeg naar apparatuur en zei: "Unterhalb den 25.000 Euro wird's wohl richtig Schwierig sein das zu schaffen...."
Waarop ik hem vertelde dat ik al een offerte had van €17.000.
"Das ist fast unmöglich" zei hij, keek bedenkelijk en bood aan er toch maar eens beter naar te kijken en er aan te gaan rekenen.(dat was mijn afknappunt)
Duurde een half uurtje volgens hem. Na een dik half uur kwam meneer terug met mijn tekening waarop zo ff het bedrag van €17.900,- met Bleistift op gekalkt stond. Daar kon hij het voor doen zei hij. Ik heb hem vriendelijk gezegd dat ik door zijn actie absoluut geen vertrouwen meer in hun zaak had en naar de concurrent ging, tekening mocht hij houden.
Volgens mij had meneer gewoon lekker op de pot gezeten krantje lezen, hij had er geen zak voor gedaan.

Wil je echt graag een keuken in Duitsland kopen, ga dan naar de kleinere keukenzaken in Duitsland.

edit:
Ook zegt men dat het prijsverschil met nederland niet groot is, maar onze keuken was in nederland zeker 4000 euro duurder.
Als dat verschil van 4000 euro niet groot is, hoe zo'n dure keuken heb jij wel niet?

consument76
Berichten: 15
Lid geworden op: 02 mar 2009 10:15

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door consument76 »

@Emlichheimer: Even goed lezen, Hij geeft juist aan dat het verschil met 4000 euro wel groot is.

Emlichheimer
Berichten: 291
Lid geworden op: 29 nov 2005 10:19

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door Emlichheimer »

ik zie het ja, maar ben nog wel benieuwd naar de nu betaalde prijs voor de keuken.

maxx
Berichten: 1701
Lid geworden op: 03 sep 2005 12:50

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door maxx »

Uiteraard gaan ze pas over tot 3d etc als je het door laat gaan, een tekening maken kost hun ook veel tijd, en ze zijn al zo druk.

Ja, die extra druk op de knop is erg veel werk....... daaaaaaag. De meeste tekenprogramma's maken van een 2d met 1 muisklik een 3D. JE krijgt zelfs een tiental opties hoe je de afruk wilt, zwartwit, krijt, steenkool etc.

Ze zijn net zo bang dat er met hun offerte wordt geleurd als de meeste van de Nederlandse collega-verkopers. Blijkbaar niet erg zeker van hun zaak....

MVG

peter in het oosten
Berichten: 10
Lid geworden op: 11 mei 2009 16:20

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door peter in het oosten »

Ik ben ook bij deze zaak geweest. Niet echt klantvriendelijk. Het gesprek was goed totdat er over de prijs onderhandelt moest worden. nadat wij onze uiterste prijs hadden genoemd, werd het de verkoper echt spaansbenauwd. Dat kon echt niet.

Ging opnieuw rekenen en hoe....... Hij zat 15 meter achter zijn bureau hard op zijn rekenmachine te slaan en liep wel 5 x ijsberend voor onze neus langs, waarbij we ook nog eens een diepe zucht hoorden.

Uiteindelijk wilden hij wel wat zakken, op zich geen slecht aanbod. Toen wij vertelden dat wij er toch nog overna wilden denken. Het blijft per slot van rekening een hoop geld, werd hij helemaal dol.

We voelden ons niet meer op ons gemak. Blijkbaar was de verkoper niet zeker van zijn zaak. Wij wilden eventueel afspreken in een later stadium te beslissen en e.e.a. telefonisch of per mail te regelen. Kon dit echt niet. De tekening kregen wij niet mee en een 3d tekenen was al helemaal niet aan de orde.

Wij zijn in een later stadium ook nog een bij zijn concurent Arland binnen gestapt. Hier ging het gesprek een stuk rustiger. Ook hier was de prijs net boven ons doel. Echter was het geen probleem alle tekeningen mee te nemen. Als we wilden mochten we alles per mail regelen. Alle folders van de aparatuur werden netjes meegegeven. De verkoper probeerde eenmaal de truc van vandaag reageren anders vervalt het aanbod, echter na wat bezwaren werd dit direct rechtgezet.

nadat wij in Nederland ook nog eens bij andere keukenzaken waren binnengestapt was het ons duidelijk dat het aanbod van Arland wel degelijk het beste was.

2 weken na het eerste contact zonder afspraak binnen gestapt en alles geregeld zoals we eerder hebben afgesproken.

Nu 3 weken later is er ingemeten. tot nu toe erg tevreden.

Emlichheimer
Berichten: 291
Lid geworden op: 29 nov 2005 10:19

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door Emlichheimer »

Ardland ook prima ervaringen mee. Bij ons is het tussen Ardland en Akzent gegaan, en Akzent heeft bij ons de keuken geleverd.
Kennisen van ons zijn wel bij Ardland geslaagd, en ook dik tevreden.

Anouk 42
Berichten: 2
Lid geworden op: 18 jul 2008 14:32

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door Anouk 42 »

Na mijn vorige bericht wil ik toch ook even laten weten dat ik erg tevreden ben over het resultaat. De Duitse keuken firma Kuchenland heeft vakwerk geleverd. Zij zijn nog diverse malen terug geweest om alles netjes af te werken en te plaatsen, de keuken is prachtig en alles werkt perfect.

pfffff
Berichten: 735
Lid geworden op: 02 jun 2008 14:10

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door pfffff »

:lol:
Laatst gewijzigd door pfffff op 26 aug 2009 14:02, 1 keer totaal gewijzigd.

Emlichheimer
Berichten: 291
Lid geworden op: 29 nov 2005 10:19

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door Emlichheimer »

In 1 of 2 keer goed was te veel gevraagd ??
:lol: :lol: :lol:

vaneric
Berichten: 2
Lid geworden op: 04 aug 2009 12:35

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door vaneric »

4e keer de keuken daar gekocht. Goede service, prima vakkundige plaatsing. Monteurs denken mee en lossen alles voor je op. Heb je problemen of mankementen wordt het altijd snel en netjes opgelost. Gewoon doen, scheelt echt met de Nederlandse prijs, moet je natuurlijk wel appels met appels vergelijken. :)

leandra1975
Berichten: 37
Lid geworden op: 08 apr 2008 21:37

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door leandra1975 »

vaneric: je hebt zeker twee keukens gekocht bij verschillende zaken?

Volgens mij klets je uit je nek..

http://forum.trosradar.nl/viewtopic.php?t=71191

Emlichheimer
Berichten: 291
Lid geworden op: 29 nov 2005 10:19

Re: Offerte Kuchenland Nordhorn

Ongelezen bericht door Emlichheimer »

tja, je moet maar net weten dat Ekelhoff en Küchenland hetzelfde zijn.

Bij welke van de 2 heb je hem nu gekocht overigens? Ben ik wel benieuwd naar, zit namelijk wel een klasseverschil in.

Gesloten