[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Ikea keuken
Pagina 1 van 2

Ikea keuken

Geplaatst: 11 okt 2006 15:26
door miguelenkim
Goedemiddag,

Ik heb een vraagje. Wij willen een nieuwe keuken kopen en hebben gehoord dat ze bij Ikea dit nieuw is bij Ikea. Nu is mijn vraag heeft iemand ervaring met Ikea keukens?

Alvast bedankt voor de reactie.
Groeten
Miguel en Kim

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 11 okt 2006 17:31
door Pfffff
Hoort niet op dit forum keukens plaats lijkt mij ??

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 11 okt 2006 17:32
door miguelenkim
waarom niet? pfffffffff

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 11 okt 2006 17:50
door Ninja
Hallo,

Ik ken een aantal mensen die een Ikea keuken hebben en die zijn hier erg tevreden over. Ik heb wel gehoord dat het soms wat lastig is om deze in elkaar te laten zetten, maar volgens mij kan je dit tegenwoordig ook door Ikea laten doen.
Ik heb persoonlijk geen ervaring met Ikea keukens.

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 11 okt 2006 18:14
door ellen.es2@t-online.de
Ik ben al al mijn derde Ikea keuken toe, niet omdat ze zo hard slijten, maar omdat ik inmiddels 3x verhuisd ben. De vorige 2 waren van hout en die zijn me het beste bevallen. Nu heb ik er een van MDF en dat bevalt iets minder goed. Maar niet getreurd want de service bij Ikea is er een waaraan anderen nog een voorbeeld kunnen nemen. Recent 4 jaar oude deurtjes terug gebracht en zo nieuwe gekregen. Ze geven 10 jaar garantie. Het grote voordeel vind ik daarnaast, dat als je bent uitgekeken op de kastjes dan neem je gewoon nieuwe, het basissysteem is niet kapot te krijgen en al jaar en dag hetzelfde. Dus past altijd.
Al met al een beste kwlitei/prijs verhouding

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 11 okt 2006 18:19
door Kulta
:D

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 11 okt 2006 19:58
door rayke
zoekfuncties zijn er om te gebruiken

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 12 okt 2006 15:50
door Pfffff
waarom niet? pfffffffff
Omdat dit een forum over keukens is

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 12 okt 2006 18:30
door SolidWorks
Beetje ondoordacht antwoord.

Voor starters en mensen met een zeer klein budget is het ideaal.
Als starter had ik net een nieuwe woning. Echter qua budget nog zeer weining te besteden aan een nieuwe keuken. Heb bij de Ikea een keuken samengesteld en zelf geplaatst. Heb hem nu 3 jaar en alles is nog in perfecte staat. Blad, deurtjes en inbouwapparatuur werkt perfect en nog geen enkele beschadiging. Deze keuken heeft mij toen 4500 euro gekost. Is een hoekopstelling met de volgende inbouwapparatuur: koelvries combi, heteluchtoven, vaatwasser, magnetron, en afzuigkap. Toen ook bij diverse keukenleveranciers geweest. Goedkoopste kwam toen rond de 9000 euro uit.

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 12 okt 2006 22:37
door een
Omdat dit een forum over keukens is
En waar gaat dit dan over...???? :roll: :roll: :roll:

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 12 okt 2006 23:39
door Lieske1958
Ach, Pffffff vind dat je een keuken van IKEA geen keuken mag noemen .
Dat schijnt alleen voorbehouden te zijn aan merken als Bulthaup, Häcker, Poggenpol, Rotpunkt enz.

Schrik eerlijk gezegd wel eens van de prijzen van keukens die hier langskomen van enkele 10.000-den Euro's.

Ik ben echter ook tevreden met mijn keuken van IKEA.

Ik kan me voorstellen dat je over een aantal jaren je keuken niet leuk meer vind. Kleur, uitvoering deurtjes noem maar op.

Dan gooi ik liever mijn keuken van een paar duizend Euro van IKEA buiten als een keuken die € 20.000 of meer heeft gekost.

Lieske

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 13 okt 2006 00:12
door mr T.
Ik heb een vraagje. Wij willen een nieuwe keuken kopen en hebben gehoord dat ze bij Ikea dit nieuw is bij Ikea. Nu is mijn vraag heeft iemand ervaring met Ikea keukens?
Ikea heeft al veel langer keukens in het assortiment en nieuw is het bepaald niet. Op de website van Ikea http://www.ikea.com/ms/nl_NL/ikny_splash.html staat al behoorlijk veel informatie over het assortiment keukens en prijzen (doorklikken via de link van de vestiging in de buurt). De mensen die ik ken met een Ikea keuken zijn er erg tevreden over. Hebben in ieder geval het idee dat ze waar voor hun geld hebben gekregen.
Ik heb wel gehoord dat het soms wat lastig is om deze in elkaar te laten zetten, maar volgens mij kan je dit tegenwoordig ook door Ikea laten doen.
Ikea heeft voor keukens een montageservice en bezorgservice (tegen een redelijke vergeoding). Ook kun je de keuken in termijnen betalen bij Ikea.

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 13 okt 2006 00:25
door Pfffff
Hm, ken maar 1 iemand die een ikeaatje heeft. Is er inderdaad ook erg tevreden over, maar dat zegt meer over hem dan de keuken, want die ziet er waarlijk niet uit, maar ja, ben dan ook bevooroordeelt :lol:

Dat schijnt alleen voorbehouden te zijn aan merken als Bulthaup, Häcker, Poggenpol, Rotpunkt enz.
Rotpunkt ???? zeg !! niet beledigend worden he :lol:

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 13 okt 2006 07:14
door 16again
ikeaatje ..... ziet er waarlijk niet uit
onderbouwing?

Met de dure merken merken valt ook een keukentje samen te stellen dat er niet uit ziet.

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 13 okt 2006 08:09
door Zelfstandige
Het blijkt wel uit dit forum-onderwerp dat ook een exclusieve keuken zo geplaatst kan worden dat deze er niet waarlijk uitziet.

Ik wil enkel de stelling dat een IKEA-keuken per definitie goedkoop is uit de wereld helpen.

Reeds meerdere malen hebben wij een offerte gemaakt in vergelijking met een IKEA, wat blijkt........ Als je het geheel bekijkt inclusief montagekosten (dat wel) kan men met een voordelig keukenmerk goedkoper uit zijn. het voordeel is dan dat men meer keuze heeft in fronten werkbladen en apparatuur. IKEA houdt zich namelijk aan gestandariseerde merken, kleuren en afmetingen. De montage duurt langer omdat de kasten nog in elkaar gezet moeten worden en de kasten niet zijn voorzien van nissen voor de apparatuur (ook zelf te maken).

Eerlijk is eerlijk...........als je in het bezit bent van 2 rechterhanden is de kans wel erg groot dat de blauw-gele scandinaaf je portemonee het minst schaadt.

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 13 okt 2006 15:22
door een
IKEA keukens hebben gewoon een goede prijs-kwaliteit verhouding. Natuurlijk kun je het niet altijd vergelijken met een topmerk keuken (die misschien minimaal 2x zoveel kost) maar bij auto's vergelijk je toch ook een Ford Focus niet met een Rolls-Royce Phantom?

Ik denk dat een IKEA keuken prima kwaliteit heeft (we hadden in ons oude huis een IKEA die na 11 jaar nog in prima conditie was en ondertussen is de kwaliteit alleen nog maar beter geworden)!! Voor mij hoeft een keuken geen 30 jaar mee te gaan, je wilt toch ook eens wat anders in je huis? Dan doet het minder pijn als je keuken 10.000 euro heeft gekost i.p.v. 25.000 euro...

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 02 mar 2013 08:02
door mabirorono
wij hebben zelf een keuken van de Ikea afrader,
al 2,5 jr problemen worden niet opgelost klein voorbeeld:Er is nog geen oplossing voor mijn ikea keuken pfff en tot overmaat van ramp is mijn vaatwasser waar al 4 keer een monteur voor is geweest overstroomd 01-03-2013 over en onder mijn laminaat vloer ongeveer 3 meter mijn keuken in, dit te danken aan een verteerd rubber die al een keer vervangen.We heb het ondertussen wel gehad met mijn dure ikea keuken al 2,5 jaar lang problemen.

gr

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 02 mar 2013 09:59
door een
Heel erg vervelend maar als je naar de IKEA vestiging gaat dan weet ik zeker dat ze je probleem met de vloer ook oplossen! Ik heb goede ervaringen met de vestiging in Delft!

Onze keuken is nog steeds in perfecte staat terwijl mijn broer een dure keuken heeft die na 5 jaar eruit ziet als een 25 jarige keuken (en ze zijn super zuinig op hun spullen).

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 02 mar 2013 13:57
door dhc
Fijnn hoor...reageren op een topic dat ZES EN EEN HALF JAAR oud is....

Re: Ikea keuken

Geplaatst: 02 mar 2013 15:18
door een
Wat maakt het uit om een discussie opnieuw te activeren? Is beter dan maar weer een nieuwe topic te openen....