[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Raab Karcher keuken
Pagina 1 van 1

Raab Karcher keuken

Geplaatst: 18 mei 2007 17:10
door vliegjes
Wij willen een keuken bestellen bij Raab Karcher. Wie heeft ervaring met deze firma?
Ook is over de prijs niet te onderhandelen. De verkoper vertelde toen ik er over begon dat zij netto prijzen hanteren. Wie weet of dit inderdaad normaal is bij deze firma omdat bij andere keukenfirma,s altijd over de prijs is te onderhandelen.
Iemand ervaring.
De Vliegjes
[/u]

Re: Raab Karcher keuken

Geplaatst: 18 mei 2007 17:47
door WARNING!
Vliegjes,

Als je korting wil, moet je naar Keukenconcurent. En als je hier om extra korting vraag (vooraf) krijg je die ook. Prima bedrijf, lijkt mij. Wel eerst om vragen, kunnen ze de prijzen vlink opschroeven.

Re: Raab Karcher keuken

Geplaatst: 18 mei 2007 18:10
door rvkeuken
vergelijken! welk merk keuken krijg je in welke opstelling, waar verkopen ze nog meer dit merk, wil je dit merk, wat is de prijs bij andere winkels etc. Dan weet je vanzelf of je een eerlijke prijs hebt.

Re: Raab Karcher keuken

Geplaatst: 18 mei 2007 20:43
door rayke
normaal is
wij geven ook alleen maar een directe nettoprijs..... veel helderder

Re: Raab Karcher keuken

Geplaatst: 19 mei 2007 23:55
door huntertje
Hoi vliegjes,

Onze zoon is ook bij Raab Karcher geweest. Uiteindelijk hebben zij de keuken zoals die bij Raab Karcher was uitgezocht in Duitsland gekocht. Een mooiere, duurdere kraan, een heel granieten blad met de gewenste maat en iets duurdere apparatuur en toch nog 10 % goedkoper dan de door Raab Karcher gegeven prijs. Als je weet wat je wilt is een ritje Duitsland wel de moeite waard. Advies: Kuchenland .

Re: Raab Karcher keuken

Geplaatst: 22 mei 2007 12:02
door akalichs
Vergeet de Duitse toer. We hebben bij de firma Edmon een prachtige Eggersmann keuken gekocht. Het is waar dat je in Duitsland ietsje voordeliger uit bent dan bij Raab Karcher. Heel veel risico, taal, garantie en het granietblad kun je alleen uitzoeken per monster. Ik adviseer een ieder je werkblad bij de steenhouwerij/fabriek zelf uit de partij uit te zoeken. We zijn helmaal naar Helmond gereden voor onze werkblad en ook geslaagd. Bij de firma Edmon kreeg ik voordezelfde prijs van Raab Karcher diepere laden en alle apparaturen van neff en gutmann afzuigsysteem. ipv Siemens.
Kopen in Duitsland is misschien nu voordelig. Maar als je aftersale en accesoires voor je laden/kasten nodig heb is onze (eerlijke) Nederlandse leverancier de beste weg.

Re: Raab Karcher keuken

Geplaatst: 22 mei 2007 12:11
door rvkeuken
Als je niet weet waarover je praat, zeg t dan niet, je kan tevreden zijn met je leverancier, prima, maar ga niet de duitse leverancier afkraken op service/aftersales/risico/taal etc. Vaak spreken ze nederlands, graniet alleen uitzoeken per monster?? zou het toch nog maar eens navragen. Heel veel positieve reacties hier ook op het forum..

als je in de buurt van de grens bent, waarom niet ff over de grens kijken, eggersman is een mooit (duits?) merk, dus waarom niet kijken in het land waar deze gemaakt worden?

Re: Raab Karcher keuken

Geplaatst: 22 mei 2007 20:57
door mezebol
Maar dat is nou het probleem: er zijn in Nederland (bijna) geen eerlijke keukenverkopers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Raab Karcher keuken

Geplaatst: 22 mei 2007 21:36
door keukenklepper
:lol:

Re: Raab Karcher keuken

Geplaatst: 22 mei 2007 21:54
door GWTE
Alleen in Duitsland wonen eerlijke keukenverkopers....? Oke.. zal m'n vader leuk vinden.

Re: Raab Karcher keuken

Geplaatst: 22 mei 2007 22:23
door mezebol
Je moet je als klant wel zo gaan gedragen keukenklepper. Lees de topics maar eens goed. En als je dat niet doet word je dus belazerd. Door de "eerlijke" keukenverkopers.
Ik spreek - helaas - uit ervaring.................

Re: Raab Karcher keuken

Geplaatst: 08 jul 2007 21:15
door RCD123
@keukenklepper: ik ben zelf op zoek naar een keuken. Het eerste wat een verkoper altijd wil weten is je budget. En ... goh ... je keuken is leverbaar voor jouw budget! Wat een wonder! Tip: vertel nooit je budget.
Verkopers willen een keuken verkopen .. punt. Daar is niets mis mee, dat is hun verdienste. De concurrentie zal we moordend zijn, anders hadden sommige verkopers geen slinkse verkooptechnieken nodig.

Laten we elkaar eerlijk in de ogen kijken, in iedere sector komen wel praktijken voor die geen schoonheidsprijs verdienen. Iedereen moet gewoon goed uitkijken dus.