[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Nolte Kuchen Apeldoorn
Pagina 1 van 2

Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 03 feb 2008 15:54
door jv_zoekt_keuken
Ik vroeg me af of er iemand ook zo een slechte ervaring als mij heeft gehad bij Nolte Kuchen in Apeldoorn?

Ik had namelijk een afspraak gemaakt voor een offerte (welliswaar op koopzondag) maar toen ik daar alleen aankwam werd me gauw ff verteld dat dat niet de bedoeling was en alleen als je een keuken komt kopen ze plek voor je hadden (Waarom maak je dan een afspraak? En wie koopt een keuken zonder eerst een offerte te krijgen?).

Nou ik weet 1 ding nu echt zeker, stik er maar in Meneer van Nolte Kuchen Apeldoorn! Ik haal me keuken wel bij iemand anders!

Ik bedoel ik snap best dat het druk is op koopzondag, maar dan moet je maar geen afspraak maken. Laat je me eerst een pokke eind rijden en dan wimpel je me op die manier af.

NOU ECHT NIET!

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 03 feb 2008 16:16
door gravedigger
Echte Kuchenbäcker dus 8)

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 04 feb 2008 09:04
door IntegerEnEerlijk
Tsjaa.......tis een KOOPzondag.
Neem dan een keer vrij en ga op een doordeweekse dag. Maar ja...dat kost jou geld he. Hoe zou die keukenhandelaar denken??!!

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 04 feb 2008 09:36
door 16again
Neem dan een keer vrij en ga op een doordeweekse dag
Volgens mij draai je de zaken om! Die koopzondag is juist in het leven geroepen om ook de klanten die doordeweeks werken over de drempel te krijgen!

Volgens vandale betekent het woord koopzondag niets meer dan dat de winkel op zondag geopend is.

Wel zo handig als je met een klant afspreekt, dit te doen als het wat rustiger is in de winkel, en je dus ook tijd voor die klant hebt!

Een klant die een afspraak maakt, deze nakomt, zou voldoende signaal moeten zijn om te pogen een opdracht te verwerven.....

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 04 feb 2008 10:37
door WARNING!
Ik had namelijk een afspraak gemaakt voor een offerte (welliswaar op koopzondag) maar toen ik daar alleen aankwam werd me gauw ff verteld dat dat niet de bedoeling was en alleen als je een keuken komt kopen ze plek voor je hadden (Waarom maak je dan een afspraak?
Blijft moeilijk, zitten natuurlijk niet voor de kat z'n staart op de vrije zondag te bikkelen. Het kan wel wat hoffelijker lijkt mij. Betere afspraken maken met de genodigde klant lijkt mij beter. Als je bij mij zou aanschuiven zonder partner, mmmmmmm k,zou ook niet veel doen...dan maar niet.

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 04 feb 2008 11:52
door maxx
Als je bij mij zou aanschuiven zonder partner, mmmmmmm k,zou ook niet veel doen...dan maar niet.
Beste Warning,

We hadden vorig jaar een vrouw in de winkel die was weggestuurd bij een SM-dealer. Zij had daar gevraagd naar informatie en eventueel een gesprek met een verkoper. Zij kreeg hierop te horen dat dat niet interessant was omdat zij alleen was en daarom toch geen beslissing zou nemen die dag.

Later in onze winkel bleek uit ons gesprek dat de dame getrouwd was met een hoge functionaris op een cruise-schip waardoor zij 60% van de tijd alleen was. Geen man over de vloer maar wel een zeer mooi budget om aan een keuken te spenderen.

Als een verkoper niet wil investeren in een klant mag/kan hij dat van de klant ook niet vragen. Vaak hebben wij afspraken op avonden van werkdagen voor mensen die gewoonweg geen vrij kunnen nemen/krijgen. Kost me een avond maar je ziet aan de verkopen dat het op prijs wordt gesteld.

MVG

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 04 feb 2008 18:05
door WARNING!
Zoiets zou tijdens de eerste tien minuten van het gesprek al blijken omdat ik daar als ervaren verkoper wel naar zou informeren. Ik heb al bergen keukens verkocht aan klanten die alléén naar de winkel komen om diverse redenen zoals:

1 Alléén staand (vrijgezel)
2 Alle vrijheid van de partner (partner heeft geen zin om mee te gaan)
3 Partner heeft een drukke baan (geen tijd om mee te gaan)
4 Partner is ziek
5 Partner is net overleden (erfenis)
6 Wil partner een hak zetten

Echter, de kans om een keuken te verkopen aan iemand met een gezonde partner, die ook wil meebeslissen maar die desondanks alléén naar de showroom is gekomen is een heel stuk kleiner. In dat geval kies je als verkoper op een druk bezochte koopzondag voor een koppel/stel waar je meer kansen ziet, zeker op zo, n speciale koopzondag met vaak extra actie, s. Dat klinkt misschien hardt maar het is niet anders. Zoals gezegd, dan maar niet.

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 30 aug 2008 03:22
door wapster
Op mijn zoektocht naar een nieuwe keuken (weliswaar ga ik in Deventer wonen maar Apeldoorn is er niet ver vandaan) ook bij Nolte geweest. Vond het wel een aardige zaak maar zat daar niet voorheen een andere keukenzaak in hetzelfde pand (ofwel is dit niet een soort van doorstart ofzo)?

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 01 sep 2008 16:20
door elianne
Wat herkenbaar allemaal. Ging alleen naar de sanitairspecialist voor mooie nieuwe spullen. Wilden ze mij niet helpen omdat ik getrouwd ben maar mijn man er niet bij was. Meneer zou namelijk vast wel even willen proefliggen in het bad(zonder water dat wel)! Ja, ik ben getrouwd maar mijn man woont letterlijk aan de andere kant van de wereld, in Australië. Alsof hij overkomt om even te kunnen proefliggen in het aan te schaffen bad. Hij ligt trouwens nooit in bad, ik wel. Ben vertrokken met achterlating van mijn lijst met te bestellen/gewenste onderdelen voor de badkamerS. Inderdaad kwam er voor twee. Toen bleven ze bellen dat het een misverstand was. Nou, ze waren anders heel erg duidelijk! Ben ergens anders heel fijn geholpen en geslaagd. Binnen een uurtj was alles geregeld. Stelletje amateurs bij die eerste winkel.

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 01 sep 2008 19:45
door rayke
omdat ik getrouwd ben maar mijn man er niet bij was.
Ik zie mijn klanten vaak helemaal niet... nou ja, bij de oplevering dan. :)

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 19 okt 2008 17:58
door Tamarind
Helaas hebben wij ook alleen maar slechte ervaringen met Nolte Apeldoorn. Achteraf balen we ontzettend dat we bij hen een keuken hebben gekocht. We zitten nog midden in een procedure aangezien we meerdere klachten hebben. Heel jammer.

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 19 okt 2008 18:45
door rvkeuken
Ik mis iets;
de topicstarter maakt een afspraak voor koopzondag, de keukenwinkel gaat akkoord met deze afspraak.
de topicstarter komt netjes op tijd voor de afspraak, de keukenwinkel heeft geen zin en zegt de afspraak af?????

Ongeacht wat voor redenen is dit toch gewoon onbeschoft?

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 20 okt 2008 15:09
door keukenprincess
Inderdaad, als je een afspraak maakt dan neem ik toch ook aan dat die tijd er voor vrij (gemaakt) is, ongeacht of de klant alleen of met partner of desnoods de halve familie komt! En ook al koop je die dag niet direkt de keuken, je hebt dan als verkoper wel de káns dat de klant tevreden is en alsnog de keuken bij jou koopt.
Wij zijn een poos geleden ook op een nogal dwingende manier behandeld bij een keukenzaak in het midden des lands, wij móesten op dat moment beslissen, offerte werd erg moeilijk over gedaan om mee te geven, maar op zo'n manier werk je mij dus juist tegen en de koop is om die reden niet doorgegaan terwijl er een heel reeële kans was dat we daar de keuken zouden kopen. Soms zijn keukenverkopers wel een beetje érg arrogant, jammer........

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 02 mar 2009 10:39
door frederico
Afgelopen week Nolte Keukens in Lelystad bezocht.
Aangegeven dat wij ons nog orienteerden op een keuken. Hier werd aan voorbij gegaan want zij zouden met een aanbieding komen die wij niet zouden kunnen weigeren. De verkoper met Nolte kwam met een (letterlijk) Nu of Nooit Prijs. Toen wij aangaven dat voor een dergelijk bedrag wij bedenktijd nodig hadden werd men onhebbelijk, intimiderend en zelfs agressief. Een collega van de verkoper kwam zogenaamd toevallig lang en deed er nog een schepje bovenop. Wij moesten maar niet denken dat wij de enige klanten waren en als we nu niet kochten hoefden we echt niet terug te komen! Kortom ronduit respectloos en onbeschoft gedrag.
Nadien Internet afgestruind. Deze truck met collega-verkoper die toevallig langskomt en ' het mes op de keel ' zet gebeurt hier kennelijk wel vaker! Ronduit klachtwaardig en het neigt naar flessentrekkerij.

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 02 mar 2009 13:41
door rayke
Als je een Nolte keuken wilr dan zijn er voldoende alternatieven. Superkeukens Almere of Elburg leveren het ook.
Zij gebruiken wel eigen namen voor de frontjes maar lijkt me geen probleem.

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 03 aug 2009 11:00
door familie05
wij hebben helaas ook een keuken daar gekocht.heel vriendelijk allemaal, totdat we de keuken kregen.we zijn echt bedonderd!we wachten eerst de laatste aanpassingen af en gaan dan een aanklacht indienen. ik dacht dat we niet zo naief waren, maar helaas toch opgelicht.
tip: als je een verdiepte keuken koopt(75 cm), check dit dan in de offerte, staat er alleen hoogt/breedte bij de kasten...dan is hij niet verdiept!en vooral de klantvriendelijk NA aankoop is slecht hier.de offerte wordt niet samen doorgenomen, dus check alles goed!

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 18 okt 2010 14:22
door Jan Akkermans
Het filiaal van Rotterdam heeft een andere website dan de rest van de filialen is dit een franchiseketen met verschillende eigenaars?

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 27 okt 2010 19:28
door Gepe
nee Nolte kuchen center apeldoorn heeft twee filialen
apeldooorn en lelystad

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 03 nov 2010 16:43
door coersen
Onze ervaring met Nolte keuken (Lelystad) is helaas op 1 punt niet goed. Wij constateerden nl. bij de installatie van de keuken dat de combimagnetron en oven niet over dezelfde display beschikken. De apparatuur zit naast elkaar dus is het een mooier gezicht als dit hetzelfde is. Gebeld met de verkoper, maar deze zei niets voor ons te kunnen doen, want hij was al uit de doos etc. Ik vind dat hij ons beter had moeten voorlichten over de apparatuur, natuurlijk had hij dit volgens zijn zeggen wel gedaan, maar na nog een keer bellen vertelde hij dat hij dit model helemaal niet verkocht. Jammer dat er geen mouw meer aan te passen is, maar eenmaal gekocht ben je als klant geen koning meer. Voor zo'n bedrag toch meer service verwacht. Helaas geen goede reclame voor Nolte. Raad in ieder geval mijn vrienden etc. niet aan om bij Nolte een keuken te kopen.
Advies check altijd de type nrs. van je apparatuur of ga kijken bij de leverancier zelf Siemens, Bosch etc.

Re: Nolte Kuchen Apeldoorn

Geplaatst: 03 nov 2010 17:37
door trudy81
Hai,

ik kan me aan dit soort dingen dus gruwelijk ergeren, het is mij ook al eens overkomen. Als ik een afspraak maak dan wil ik te woord gestaan worden, natuurlijk kunnen er omstandigheden zijn maar als iemand de afspraak alleen wil laten doorgaan als iemand met partner komt dient hij dat te voren aan te geven.
Toen mij dit overkwam was dit niet op een koopzondag en had ik wel een dag vrijgenomen. (dit was overigens niet bij deze keukenzaak)
Afspraak is afspraak en als er voorwaarden aan die afspraak verbonden zitten dan dienen die te voren aangegeven te worden. Daarnaast, ook al koop ik niet vandaag, zou een offerte toch tot koop kunnen leiden. Dus waarom ik mijn man nodig heb om een offerte te ontvangen is mij een raadsel. Ik ben echt zelf wel in staat om een paar papieren in mijn tas te stoppen.

Trudy