[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Folie probleem rotpunkt
Pagina 1 van 1

Folie probleem rotpunkt

Geplaatst: 10 mar 2008 19:16
door Rien de Vries
Beste forum lezers. Wij hebben in 2002 een rotpunkt keuken gekocht naar volle tevredenheid. Wil het niet dat de folie van de deurtjes vorig jaar 2007 los begon te laten. Wij contact gezocht met onze keukenleverancier (Voortman). Die zijn netjes langs geweest en hebben de deurtjes welke vervangen moesten worden ook daadwerkelijk vervangen. Tot zover nog tevreden. Wij hebben het ook aan de servicemonteur voorgesteld om alles maar meteen te laten vervangen omdat dit toch een redelijk bekend probleem is. Ook bekend bij de dealer. Maar zou niet nodig zijn de rest zat vast zoals het hoort. Echter nu begint het weer bij de lades welke niet vervangen zijn. En je raadt het al geen garantie meer. Zo lust ik er nog wel een. Waarom niet allees in een keer vervangen dan doe je het goed en heb je alles gedaan wat in je vermogen ligt. Nu stelt de leverancier voor 1 lade te betalen en de andere coulance. Echter wanneer dit gemonteerd moet worden komt er nogwel €149,00 overheen. Wat is jullie mening in deze??

Re: Folie probleem rotpunkt

Geplaatst: 10 mar 2008 20:17
door Keuken-man
opzich hebben ze gelijk, garantie is vervallen dus moet je betalen.
waarschijnlijk handteert voortman de regeling dat na 5 jaar een vast bedrag in rekening word gebracht om serivice op te lossen. opzich mag je blij zijn dat je niet het 2e frontje niet hoeft te betalen.

Re: Folie probleem rotpunkt

Geplaatst: 10 mar 2008 21:38
door Henrico van Spronsen
Ben het eens met de keukenman

Feitelijk kan Voortman je gewoon laten betalen. omdat het buiten de garantie termijn is.

Het is al netjes van ze dat ze je een coulance doen! Zij trekken zich jou probleem aan.

En om bij iedere klant waar 1 of 2 frontjs van los laten gelijk heel de keuken te vervangen, lijkt mij een stap te ver gaan!

suc6

Re: Folie probleem rotpunkt

Geplaatst: 11 mar 2008 15:50
door CocaCola81
Eventjes offtopic: Ik mis Hark in dit topic. Een Rotpunkt die na 5 jaar uit elkaar valt..

Ontopic: Kijk eens naar je koffiezetapparaat, waterkoker, staan deze niet te dicht bij de frontjes? Deze veroorzaken wellicht deels het loslaten van de folie, ivm de luchtvochtigheid. En niet gelijk je vaatwasser opentrekken na het draaien helpt ook de luchtvochtigheid redelijk tegen te gaan, schijnt. Anders zit je over een paar jaar weer met hetzelfde probleem.

Re: Folie probleem rotpunkt

Geplaatst: 11 mar 2008 16:08
door rvkeuken
volgens mij is de levensduur van een keuken niet 5 jaar, en heb je daarom recht op vervanging tegen betaling van een bepaalde vergoeding, hoe en wat precies weet ik niet, maar je hebt dus nog steeds rechten.

Dan nu: je moet dus iets betalen, de officiele garantie is inmiddels verlopen. Naast deze frontjes zijn er misschein meerdere frontjes die nog vervangen moeten gaan worden, je keukenleverancier doet een voorstel waarvan ik niet weet of het redelijk is, maar het klinkt iig redelijk. Met het oog op de toekomst, een goede klant-leverancierrelatie en gewoon geen gedoe is het misschien gewoon het slimst om het te laten vervangen en ervan af te zijn.

Re: Folie probleem rotpunkt

Geplaatst: 12 mar 2008 15:31
door kzin
Wij hebben het ook aan de servicemonteur voorgesteld om alles maar meteen te laten vervangen omdat dit toch een redelijk bekend probleem is.
Je bedoeld dat je toendertijd op kosten van de leverancier alle fronten wel nieuw wilde hebben zonder aanwijsbare mankementen. Als je 1 lampje in de auto kapot hebt, vervang je ze dan ook allemaal "omdat lampjes de neiging hebben stuk te gaan". De monteur had gelijk dat ie daar niet op in ging. De nu aangeboden regeling is niet gek, en je kunt het ook zelf vervangen. Ze willen vast wel uitleggen hoe dat moet.

Re: Folie probleem rotpunkt

Geplaatst: 12 mar 2008 18:54
door keukenklepper
:lol:

Re: Folie probleem rotpunkt

Geplaatst: 13 mar 2008 09:29
door rayke
Als je toch fronten gaat vervangen, vraag dan eens prijsopgave voor alle fronten in melamine en donder die folietroep gewoon weg.
Blijven je frontjes de komende 20 jaar heel.

Re: Folie probleem rotpunkt

Geplaatst: 25 mar 2008 19:17
door Mookroo
[quote] Als je 1 lampje in de auto kapot hebt, vervang je ze dan ook allemaal "omdat lampjes de neiging hebben stuk te gaan". [quote]

Doorgaans gaan idd de lampjes kort naar elkaar stuk. Dit omdat de levensduur van de bijv. de koplampen ongeveer gelijk zijn en deze dus ook ongeveer tegelijkertijd stuk zouden kunnen gaan.

Uitzonderingen daargelaten.