[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • wat zal ik doen
Pagina 1 van 1

wat zal ik doen

Geplaatst: 15 mei 2008 14:41
door cassiekai
Hallo,

Ik heb 2 weken geleden een keuken besteld met inbouwapparatuur. Ik heb 5 apparaten van whirlpool genomen. Ik heb hier zo eens door het forum gelezen en meestal wordt er zeer negatief gesproken over Whirlpool. Ik ben nu ernstig aan het twijfelen of ik mijn keus nog ga veranderen. Ik heb ook geen idee wat in die prijsklasse beter zou moeten zijn, misschien dat jullie een tip hebben? Het mag ook nog wel iets meer kosten gezien ik dan liever wat meer uitgeef voor beter spul.

Ik hoop op een snelle reactie want da ga ik het weekend er nog achteraan.

Groet Hans

Re: wat zal ik doen

Geplaatst: 15 mei 2008 14:55
door kzin
Een (ook financieel) klein stapje omhoog is Pelgrim, al zal niet iedereen het daar mee eens zijn. Ik vind iig de service organistie beter. Anders Constructa als ze dat hebben of AEG, let alleen op bij de vaatwassers, hebben ze een deel "made in Germany" en een deel "made in Italy" Maar dat geld ook voor Pelgrim.

Re: wat zal ik doen

Geplaatst: 15 mei 2008 15:20
door cassiekai
Oke bedankt, Ik dacht dat pelgrim net onder whirlpool zat. Ik heb in Duitsland gekeken naar contructa maar vind dit er niet uit zien. Het kan natuurlijk zijn dat ik niet alles heb gezien. Als er nog meer mensen met tips zijn, graag :D

Re: wat zal ik doen

Geplaatst: 15 mei 2008 16:25
door kzin
Gaskookplaten zien er van constructa niet uit, maar de ovens, combi's en vw zijn gewoon siemens, ook qua looks.Overweeg anders 3x aeg voor bv vw,koeler,oven (verlengde garantie) aangevuld met een mooie pelgrim kookpl en schouw (altijd 2+3 jaar garantie)

Re: wat zal ik doen

Geplaatst: 15 mei 2008 17:10
door Eek
AEG is wel een heel stapje hoger en is op Siemens/Atag niveau.

Pelgrim en Zanussi zijn gelijkwaardiger.

Re: wat zal ik doen

Geplaatst: 15 mei 2008 19:35
door keukenklepper
:lol:

Re: wat zal ik doen

Geplaatst: 15 mei 2008 20:23
door cassiekai
Ik heb de duurste vaatwasser genomen (6 sense), verder heb ik de duurste afzuigkap, een turbo hetelucht oven, een 75cm keramische plaat en een 181ltr koelkast.

Ik neem eigenlijk ook wel aan dat een keukenbedrijf niet rotzooi gaat verkopen gezien hun naam er toch aan verbonden is. Je kunt natuurlijk als bedrijf je dit niet perimenteren. Ik heb ook begrepen, dat als je wat hebt je dit via het keukencentrum het beste kunt regelen, zij nemen dan contact op.

Had ik trouwens mijn keuken maar een week later gekocht! ik had dan een lcd tv erbij gekregen :x
Ik moet verder zeggen dat ik super ben geholpen en een heel fijn gevoel heb bij de verkoper. Dit was trouwens de filiaalmanager. Het is een keuken in U vorm totaal 9 meter waarvan 2 meter om aan te eten. Dus 7 meter effectieve keuken.

Re: wat zal ik doen

Geplaatst: 17 mei 2008 17:11
door kzin
Had ik trouwens mijn keuken maar een week later gekocht! ik had dan een lcd tv erbij gekregen
Nee hoor, dan was de keuken 500 euro duurder geweest.

Als je van Whirlpool de duurste series heb genomen, had ik qwa prijs toch een ander merk gekozen. Duurder betekend veelal meer knopjes, maar niet meteen beter. Beter een sobere Siemens dan een luxe whirlpool.

Proef ik hier trouwens een DMG klant ? :wink:

Re: wat zal ik doen

Geplaatst: 17 mei 2008 17:24
door cassiekai
Ik laat zoals het is maar wel bedankt voor jullie advies. Ik heb toch geen budget meer om bij te leggen. Ik ga wat meer geld in een vloer steken.

Ik heb idd bij de DMG groep een keuken gekocht. Ik weet dat er veel negatief wordt gesproken over hen. Ik heb echt een goed gevoel gehad bij het filiaal waar ik geweest ben. Ik denk ook dat ik voor een goede prijs een best ruime goede keuken heb gekocht. Het is natuurlijk afwachten hoe het verder loopt met het vervolg, plaatsen en kwaliteit.

Re: wat zal ik doen

Geplaatst: 17 mei 2008 17:40
door CocaCola81
Welk merk keuken?

Re: wat zal ik doen

Geplaatst: 17 mei 2008 17:45
door cassiekai
Ik durf het bijna niet te zeggen gezien het gene wat ik zo links en rechts hier gelezen heb.

Het is een Steinhaus in een glans uitvoering.

Re: wat zal ik doen

Geplaatst: 17 mei 2008 18:15
door CocaCola81
Heb je een Serie nummer op je koopovereenkomst? Daar kan je het échte merk van je keuken herleiden. Zelf ben ik ook een tevreden Keukenkampioen klant. :)

Welke prijs heb je gekregen en met welke opstelling? Wellicht dat er hier nog wat tips over te krijgen zijn bijv.

Re: wat zal ik doen

Geplaatst: 17 mei 2008 18:33
door cassiekai
He kijk een tevreden keuken kampioen klant. Na wat ik alles hier heb gelezen schrok ik eigenlijk wel. Ik heb nu zoiets, ik ga het wel ondervinden.

Ik heb mijn koopovereenkomst niet voorhanden. Het gaat in totaal om 9 meter keuken waarvan 2 meter eetgedeelte. Het is een U opstelling met een gedeelte van 4 mtr, 2.8 mtr en dan 2 meter eetgedeelte die de keuken in komt.

Zo even uit mijn hoofd 3 kasten van +/- 150 hoog met, onder lades en boven, oven + vaatwasser erin. De vaatwasser en oven op hoogte gebracht ivm mijn rug. Ik heb verder 2 ladenkasten van 120cm en in de hoek een caroussel. Verder heb ik 2 X 90cm brede kastjes hangen met klep.
Verder +/- 6 mtr blad van watervast verlijmd multiplex zonder waterkering. Onder het eetgedeelte 2 rvs zuilen, mooie halogeen spotjes onder de kastjes. voor op het blad van die kleine rvs stopcontact zuiltjes en een mooie kraan. De aparaten heb ik volgens mij reeds eerder vermeld.

Ik betaal 9000€ voor deze keuken inclusief plaatsen buiten NL.