[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • lekkage door dakkapel buren
Pagina 1 van 1

lekkage door dakkapel buren

Geplaatst: 12 jan 2004 10:46
door Y.Lam
Wat moet ik eigenlijk doen?

Sinds mijn buren een dakkapel hebben is het bij mij in de kamer gaan lekken. De installateurs, G. Klaasse B.V. zijn al meerdere keren door mij opgeroepen om het te repareren, maar tot nu toe geen resultaat.

3 maanden geleden dacht ik dat het verholpen was met hun laatste reparatie en ik besloot de kamer opnieuw te behangen.

Nu lekt het weer en begint mijn behang weer af te vellen.

Wat moet ik doen? Ik heb ze inmiddels weer gebeld voor een reparatie, maar ik ben het schoon zat vanwege het feit dat ze hun werk niet inorde doen.


Groeten,

Y. Lam

Re: lekkage door dakkapel buren

Geplaatst: 16 jan 2004 18:24
door Y.Lam
help? iemand?

Re: lekkage door dakkapel buren

Geplaatst: 16 jan 2004 19:22
door miraltje
komt het wel werkelijk van het dakkapel?
zitter er misschien op het dak kapotte pannen wat tijdens de verbouw is ontstaan.
of lood wat niet goed aangewerkt c.q afgewerkt is.
het kan ook een bouwkundig probleem zijn.
wanneer heeft u er last van?
bij slagregens, hardewind,motregen
kortom het kan van alles zijn.

Re: lekkage door dakkapel buren

Geplaatst: 19 jan 2004 23:35
door Y.Lam
heel precies weet ik het ook niet.

Van binnen lekt het op 4 verschillende plekken. 3 plekken komen voor aan 1 muur. Deze muur grenst tussen de buren en ons. Dus de dakkapel grenst hier ook aan. Een andere plek is niet vlakbij de dakkapel, wat dus waarschijnlijk komt door een kapotte dakpan.

Zij hebben al een keer met van die loodplaten geschoven en al een keer vervangen door nieuwe.

Vrijwel altijd lekt het, behalve bij motregen.

Kan ik voor de schade van kapotte dakpannen ( aangezien niemand anders op het dak klimt ) bij hun zijn?

Volgens mij weten zij zelf niet eens wat het probleem van de lekkage is. Ze zijn al zo vaak gekomen hier, en steeds geen resultaat. Wel moet ik zeggen dat het eerst ff goed is, en daarna slecht.

Re: lekkage door dakkapel buren

Geplaatst: 04 feb 2005 22:40
door Gast
Een antwoord op een bericht van fam. Lam? Als ik het goed heb getikt? Het ging over het bedrijf G. Klaasse omtrent lekkage dakkapel.
Hebben jullie het over een dakkapel van G. Klaassen in Nunspeet of daar vlakbij? Wij hebben ook veel narigheid met onze dakkapel en hebben vrij veel last van vocht sinds dit bedrijf het dakkapel heeft geplaatst. Het veluxraam wat hun hebben geplaatst, schijnt er toch niet goed in zitten naar horen zeggen. Het water loopt vaak gewoon er langs zo naar beneden de grond op. Vochtvreter moet er aan te pas komen om het een beetje te minderen. In het dakkapel staat in de hoeken schimmel hetgeen slecht is voor je gezondheid. Bij mijn man op zijn werk was er ook iemand die bij hetzelfde bedrijf een dakkapel heeft laten plaatsen en die heeft last gehad van lekkage (wateroverlast). Joh, je denkt allemaal dat het je eigen schuld is. Je lucht niet goed. Of er zaten geen roosters in en dit was volgens hun niet nodig. Hup alsnog roosters er in. Nou, het vocht is gebleven. Tot zelfs de bouwer van ons huis is er aan te pas gekomen en die zei dat het niet goed zat met het plaatsen. Je denkt nog dat het komt door dat je boven was hebt hangen. Hup een droger aangeschaft als of dit helpt. Je probeert wat.

Misschien praten wij toevallig over het zelfde bedrijf.

Maar jullie buren zullen toch zelf ook aan de bel moeten trekken en haal voor de zekerheid je verzekering er bij. Probeer even bij een wetswinkel navraag te doen of als je een rechtbijstandsverzekering hebt, kun je daar misschien ook nog beroep op doen voor geschillen e.d.. Kijk uit voor schimmel, want dit ligt op de loer als je met vocht te maken hebt.

groeten,