[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • problemen met de aannemer
Pagina 1 van 2

problemen met de aannemer

Geplaatst: 24 feb 2015 00:22
door Bancamad
we raken hier van nog meer in de stress , dus gaan we zelf wel kijken hoe we dit gaan oplossen allemaal

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 24 feb 2015 15:56
door Bancamad
weten niet hoe we dit weg kunnen halen dus dan maar zo

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 24 feb 2015 16:28
door riddert
Bancamad schreef:opgelost.
Nou, hartstikke goed. Dat heeft u toch nog snel geregeld.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 25 feb 2015 12:31
door Emlichheimer
Misschien de anti-depressiva laten staan? Ik kan er geen touw aan vast knopen, wat een warrig verhaal...
Cursusje Nederlandse taal is ook geen overbodige luxe, op de basisschool is je het verschil tussen "me" en "mijn" al geleerd, maar dat schijn je al vergeten te zijn.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 09:32
door Moneyman
In deze situatie kunt u maar een ding doen: Juridische hulp zoeken. Ga naar een advocaat, een rechtsbijstandverzekeraar, het juridisch loket. Anders komt u er niet uit.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 09:38
door witte angora
Bancamad schreef:
Je vrouw heeft contact gehad met de administratie i.v.m. de keukenblok,
zoals gisteren afgesproken heb ik een berekening gemaakt voor me zelf en
ben behoorlijk over me uren heen betreft jullie klus.

Ik heb kleine materiaal niet bij berekend zoals latjes/gasslang/arbeid
etc, ook heb ik geen arbeid en materiaal berekend voor de kozijnen die
geschuurd zijn en gegrond/gelakt & de verwarmingen die gespoten zijn.

Ik wil jullie tegemoet komen met Euro 275.-, zou je mij nog even een
rekeningnummer kunnen sturen voor de creditering en graag een bevestiging
dat alles bij deze dan is opgelost.
Lijkt me dat hij toch al heel schappelijk is geweest. Wil je de keuken soms gratis en voor niks hebben? Gaat je niet lukken.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 10:43
door Bancamad
Witte angora lees eens goed boven op de offerte van 4118 hebben we nog eens 1180 betaald dus hoezo gratis

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 10:46
door prem
Ja die 1170 was voor wat ze onverwachts tegenkwamen, afvoer verrot, 4 vloerdelen, stopcontacten.
Volgens mij heb je geen recht tot klagen.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 12:58
door Moneyman
Maar dat neemt niet weg dat de keuken kennelijk niet juist is gemonteerd en dat dat dus hersteld dient te worden voor de oorspronkelijke prijs (die dus al betaald is). En dan heb ik het nog niet over de schade aan de vloer en dergelijke.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 13:39
door witte angora
Bancamad schreef:Ik belde de volgende dag met de keuken leverancier en kwam er toen achter dat me keuken dus helemaal verkeerd geplaatst was , hij stond 7cm naar links , en 4.5 cm moest hij naar voren dan zou alles zoals op tekening staan en alles we goed uitkomen en er een strook tussen de muur komen van +-7cm en niet van 2cm naar 4mm zo als het nu dus was en zag tot me verbazing dat de vaatwasser een halve cm scheef staan, maar wel van onder gelijk en van boven steekt de kastdeur dus uit en loopt niet gelijk met de rest :S
Dus ik belde onze grote vriend dat hij dit fout had gedaan
Ik vind het anders bijzonder knap dat de keukenleverancier door de telefoon kan constateren dat de keuken verkeerd is geplaatst, nota bene tot op een halve centimeter nauwkeurig. Zou het kunnen dat de aannemer geen andere keus had dan het zo te doen omdat inmeten zelden 100% nauwkeurig is?

Sorry, ik vind je verhaal niet erg geloofwaardig. Zeker niet als ik ook nog lees dat je klacht ten dele gebaseerd is op het feit dat je een deel van je 'trouwgeld' aan de keuken moet spenderen. Ik krijg gewoon het gevoel dat je je hele 'trouwgeld' op een of andere manier terug wil zien te krijgen. Maar dat zal ik uiteraard volkomen mis hebben. Het is dan ook maar een gevoel, meer niet.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 13:42
door witte angora
prem schreef:Ja die 1170 was voor wat ze onverwachts tegenkwamen, afvoer verrot, 4 vloerdelen, stopcontacten.
Volgens mij heb je geen recht tot klagen.
Waarbij ze ook al flink wat dingen niet eens door hebben berekend.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 13:44
door Julie4444
Moneyman schreef:Maar dat neemt niet weg dat de keuken kennelijk niet juist is gemonteerd en dat dat dus hersteld dient te worden voor de oorspronkelijke prijs (die dus al betaald is). En dan heb ik het nog niet over de schade aan de vloer en dergelijke.
Ondertussen is ook een deel zwart gedaan, dus dit zaakje stinkt.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 13:48
door Moneyman
In de (af)bouwsector is dat niet echt bijzonder (zonder daar een waardeoordeel over te geven) ;)

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 13:49
door Julie4444
Moneyman schreef:In de (af)bouwsector is dat niet echt bijzonder (zonder daar een waardeoordeel over te geven) ;)
Er zijn ook gewoon eerlijke ondernemers. Die zou ik dan liever steunen.
Mensen die zwart klussen laten doen moeten ook niet gaan zeuren als er geen fatsoenlijk werk geleverd wordt of geen garantie is.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 13:52
door Moneyman
Helemaal mee eens!

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 14:24
door Bancamad
Deze klus is helemaal niet zwart gedaan , alles is via een offerte betaald ..
we willen helemaal geen nieuwe keuken er voor terug , deze is helemaal nieuw , maar nu al door zijn geklungel met water schade in een onderkast , schade aan het aanrechtblad en schade aan de koelkast .
Wat we nu willen is dat de keuken zo als op de tekening was aan gegeven geplaatst gaat worden en dat de rest ook afgemaakt word want niks staat vast of is afgesteld , je mag toch verwachten van een aannemer dat hij goed werk aflevert volgens mij ?
Dan hebben we het nog niet over de laminaatvloer die helemaal stuk is gegaan van water schade , dat na het afhalen van de verwarming in de keuken en het water onder de afdekzeil is gelopen .
En dat hij een verkeerde inschatting heeft gemaakt toen hij de klus kwam bekijken qua tijd , dat is niet ons probleem , wij hadden het liever ook gewoon in een week klaar gehad hier .
Maar dan moet je niet halve dagen komen werken en zeuren dat je het te druk heb gehad met je 24/7 service want daar heb ik niks mee.
dan kan je niet later zeggen het duurde langer dus u moet bij betalen , zo werkt dat niet , want dat is dan echt je eigen probleem.
En we hebben hem eerst voor gesteld om het zelf weer allemaal goed op te lossen , dit weigert hij dus en wil niks meer met de klus te maken hebben , tja makkelijk als je al je geld al in je zak hebt zitten om dat dan zo te doen .
Dus doet hij het niet zelf dat zullen we dat door de leverancier van de keuken laten doen , en dan krijgt hij gewoon de rekening daar voor , en alleen al het verwijderen en de keuken volgens de tekening terug plaatsen zullen de kosten daarvan al ronde de 1000 Euro zijn , en nee wij krijgen dat geld dus niet , zoals dus gedacht word door witte angora om ons trouw geld aan te vullen , dat jij al zo denkt laat al zien hoe verrot je zelf al dan niet bent .

Dus denk dat we alle recht van spreken hebben en dat allemaal kunnen eisen van hem om het weer netjes en oke op te leveren hier, zodat we ook weer verder kunnen met ons leven en eindelijk eens kunnen gaan genieten van onze nieuwe keuken en opgeknapte huiskamer
Oh en dan wil ik ook nog ff kwijt dat we wel tevreden zijn met de huiskamer en stukwerk , maar alleen dus niet met de keuken .. ( tjee hoop dat ik zo eens een keer duidelijk ben geweest :S )
want het is belachelijke dat ik hier om hulp vraag, van wat we er aan kunnen doen , en me zelf dan meer zit te verdedigen hier ...

Dat mensen mijn alleen al wijzen op me schrijven , Sorry hoor kan er ook niks aan doen dat ik dyslectisch ben en woorden soms verkeerd schrijf of een zin niet goed verwoord.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 14:29
door Julie4444
Bancamad schreef:Deze klus is helemaal niet zwart gedaan...
Sorry, tl'dr voor de rest van de post waaruit ik het bovenstaande citaat geplukt heb, maar ik las in je OP toch gewoon heel expliciet het volgende.
Bancamad schreef:Een offerte opgemaakt en deze kwam uit op 4117 euro , buiten om het materiaal voor elektra en afvoer. in de keuken bleef de afvoer verrot en heeft hij dit aan gegeven en alles op aangeven vervangen ook zou hij de stopcontacten en dimmer regelen en hier voor kwam er een rekening bij ( zwart want dat scheelde een hoop geld , en wij hadden niet veel meer , maar moesten hier voor onze trouwgeld aanspreken ) die telde 1170 euro .( hierbij zit 260 voor 4 vloerdelen , en afvoer pijp voor de vaatwasser en afwasbak lengte +- 1,5 a 2 mtr ) de rest was voor elektra en andere kleine dingen , en een stuk of 10 stopcontacten en een dimmer.
Overigens zei ik niet de hele klus, maar "deels". Ieder een aannemer die dingen zwart aanbiedt zou ik gewoon niet inhuren. Zwartwerken is tegen de wet, en als het dan niet goed gedaan wordt is het vervelend voor je, maar dan had je maar een eerlijk vakman moeten aannemen.

Dyslexie is letterblindheid, wat dus problemen in spelling geeft. Het zorgt er niet voor dat je ineens compleet andere woorden gebruikt dan je bedoeling is.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 14:33
door Bancamad
witte angora schreef:
prem schreef:Ja die 1170 was voor wat ze onverwachts tegenkwamen, afvoer verrot, 4 vloerdelen, stopcontacten.
Volgens mij heb je geen recht tot klagen.
Waarbij ze ook al flink wat dingen niet eens door hebben berekend.


Waar haal jij dat vandaan dat ze flink wat gedaan hebben en niet berekend Witte Angora ?
Omdat hij dat zegt is dat dus zo , nou geloof me alles is berekend en gedaan , en alleen het wit spuiten van de verwarming was zijn eigen idee en hebben we niet eens om gevraagd , verder was het schilderen wel in de offerte gezet .

Dus oordeel niet als je niet alles weet aub

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 14:41
door Julie4444
Bancamad schreef:
witte angora schreef:
prem schreef:Ja die 1170 was voor wat ze onverwachts tegenkwamen, afvoer verrot, 4 vloerdelen, stopcontacten.
Volgens mij heb je geen recht tot klagen.
Waarbij ze ook al flink wat dingen niet eens door hebben berekend.
Waar haal jij dat vandaan dat ze flink wat gedaan hebben en niet berekend Witte Angora ?
[...]
Dus oordeel niet als je niet alles weet aub
Maar je zegt zelf dat dat deel zwart gedaan is. Er is dus sowieso al geen BTW berekend.

Re: problemen met de aannemer

Geplaatst: 26 feb 2015 15:18
door witte angora
Ik denk, bancamad, dat je zelf flink boter op je hoofd hebt. Je hebt zelf letterlijk zwart op wit gezet dat een deel van de klus zwart is gedaan omdat het geld scheelt, en nu ontkennen?

Je begint nu ook nog eens twee dingen door elkaar te halen: de offerte en de uiteindelijke rekening. In de offerte zullen misschien een aantal zaken zijn berekend, maar in de uiteindelijke rekening kennelijk niet. Daar vallen dus de dingen onder die de aannemer in de mail heeft gezet die je hier zelf neer hebt gepend.

Ik weet inderdaad niet alles, eigenlijk weet ik alleen wat je hier zelf neer hebt gezet. En wat je hier neer hebt gezet rammelt aan alle kanten, inclusief fraude, en dat nog eens ontkennen ook. Dus ik ga je nu hetzelfde zeggen als de aannemer tegen je zegt: zoek het ff lekker zelf uit. Ajuu.