[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Weer kozijnen
Pagina 1 van 1

Weer kozijnen

Geplaatst: 22 apr 2004 21:51
door Gast
Wie heeft er ervaring met de volgende bedrijven??
- AA window
-Van Dun
-Profielux
-Vn Kozijn Techniek
-Keurkozijn

(Laatste twee zijn misschien een beetje overbodig om te vragen)

Alvast bedankt

Re: Weer kozijnen

Geplaatst: 21 jun 2004 16:17
door gastKK
Zoals al door diverse anderen opgegeven op deze site raden ook wij de firma keurkozijn af. Naast diverse fouten door de betreffende firma is het initiatief om de fouten te herstellen nagenoeg nihil en probeert men de schuld af te wimpelen om de klant. Plaatsing in een dag is bij ons nu bijna driekwart jaar en zelfs van een advocaat wordt men niet warm of koud. Afschrijvingen van termijnen lopen gewoon door want met een eenmalige machtiging hebben ze macht. Zelfs teruglaten storten door de bank gaat hiermee niet. kortom alle eventuele positieve reacties ten spijt; absoluut niet doen :evil: :evil:

Re: Weer kozijnen

Geplaatst: 21 jun 2004 21:56
door Lefferts
Deze firma levert slecht werk af,

Re: Weer kozijnen

Geplaatst: 18 mar 2005 13:08
door C.Heijstek
:evil: Keurkozijn is gewoon tuig.
Zelf heb ik ook hele slechte ervaringen met deze tent. Het is gewoonweg schandalig hoe ze hun klanten behandelen.

Re: Weer kozijnen

Geplaatst: 30 jul 2005 17:12
door felicitas
ik wilde even reageren op alle stukjes die zijn geschreven door tevreden en ontevreden klanten van diverse kozijnen bedrijven.
natuurlijk zijn kozijnen een heel grijs gebied omdat het voor de meeste mensen erg ondoorzichtig is wat nu een goede prijs kwaliteit verhouding is.
je wordt doodgegooid met keurmerken, maar het gaat altijd om veel geld en dat kun je maar 1 keer uitgeven.
er zijn heus in Nederland nog goede bonafide bedrijven te vinden en bij elk bedrijf worden wel is fouten gemaakt en als die gewoon netjes worden opgelost is er niets aan de hand.
ga niet blindelings af op allerlij keurmerken zoals bv VKG want dat wil ook niet alles zeggen, de directeur van keurkozijn dhr van de Zee is bv voorzitter van deze club en ik zag toch heel veel berichten over deze firma, zowel negatief als positief.
de beste methode om je goed te orienteren op dit gebied is om een aantal bedrijven uit te nodigen en vooraf goed voor je zelf na te gaan wat je wilt.
laat deze bedrijven ook offertes maken zodat je een goed vergelijk kan maken in prijzen maar ook qua andere zaken zoals hoe ziet iets er uit, wat voor glas komt er in wat voor hang en sluitwerk wordt er gebruikt en wel het belangrijkste is ga naar een showroom waar je deze kozijnen kunt bekijken en het allerbelangrijkste vraag meerdere referentie adressen en ga daar dan kijken en informeren een betere vraagbaak kun je niet hebben en daar kan geen gelikte advertentie tegen op, alleen op deze manier kom je er achter hoe een bedrijf functioneert en weet je of je met een gerust hart daar kunt kopen , laat ook alles op papier zetten met tekeningen en omschrijvingen er bij wat er allemaal bij zit, bedrijven die dit allemaal niet kunnen moet u maar laten gaan en zeker niet bij kopen.
ga niet in op overhaaste beslissingen en betaal zeker niet aan.
op deze manier voorkomt u nare dingen achteraf en hoeft u ook niet hier uw negatieve ervaringen te delen.

Naar boven