Slechte communicatie over wegblijven spoedloodgieter Verant

Goede of slechte ervaringen met aannemers, installateurs en/of glazenwassers? Geef hier jouw mening.
Sospiro
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 okt 2016 10:40

Slechte communicatie over wegblijven spoedloodgieter Verant

Ongelezen bericht door Sospiro » 23 okt 2016 11:01

Op zaterdagochtend hadden wij een vreemde ervaring bij het toilet bezoek, er stond water in de lamp. Na verwijderen van de lamp bleek er water op de gipsplaten van het plaffond te staan. Waarschijnlijk afkomstig van een lekkage in de afvoer van onze bovenburen.

Bij het googelen op 'loodgieter Leidschendam' staat loodgieter Verant uit Leiden direct bovenaan. Ze presenteren zichzelf als spoedloodgieter met 24 uurs service. En inderdaad bij het bellen om 10 uur 's ochtends kreeg ik direct een vriendelijke medewerker van Verant aan de telefoon. Er was niet direct een loodgieter beschikbaar maar tussen 14u en 16u zou er iemand langs komen. Zowel wij als de bovenburen zeiden onze afspraken van de dag af en bleven wachten.

Om 16u was er nog niemand en pleegde ik het eerste telefoontje, de planner aan de telefoon wist niet waar de loodgieter was maar zou hem bellen en dan een verwachtte aankomsttijd terugkoppelen. Om 16.45 was er nog geen loodgieter en geen terugkoppeling van Verant, dus weer gebeld. Ze hadden de loodgieter nog niet kunnen bereiken. Om 17.15u weer gebeld en deze keer bleek dat al hun personeel bij een gaslek was en dat er niemand beschikbaar was om naar ons toe te komen. We moesten maar een andere loodgieter bellen. Op mijn antwoord dat het na een dag wachten aan Verant was om voor een vervanger te zorgen kreeg ik te horen dit lastig zou worden op zaterdagavond en dat het sowieso niet hun probleem was.

Ik kan begrip opbrengen dat het voor loodgieters lastig is om personeel te mobiliseren in het weekend. Evenals dat ik begrijp dat een gaslek meer spoed heeft dan een lekkage. Desondanks is communicatie in spoedgevallen het aller belangrijkste en die is er van de kant van Verant uit Leiden simpelweg niet geweest. Bij deze dus een waarschuwing om geen spoedeisende opdrachten bij Verant neer te leggen.

juliomariner
Berichten: 699
Lid geworden op: 27 apr 2007 16:55

Re: Slechte communicatie over wegblijven spoedloodgieter Verant

Ongelezen bericht door juliomariner » 28 feb 2018 18:26

Wees blij dat ze niet gekomen. Bij de google reviews krijgen ze 1 van 5 sterren

sylvesterb
Berichten: 3121
Lid geworden op: 26 apr 2015 10:52

Re: Slechte communicatie over wegblijven spoedloodgieter Verant

Ongelezen bericht door sylvesterb » 28 feb 2018 18:44

juliomariner schreef:Wees blij dat ze niet gekomen. Bij de google reviews krijgen ze 1 van 5 sterren
En was dat in oktober 2016 ook zo?

juliomariner
Berichten: 699
Lid geworden op: 27 apr 2007 16:55

Re: Slechte communicatie over wegblijven spoedloodgieter Verant

Ongelezen bericht door juliomariner » 28 feb 2018 21:29

Komisch had dit tussen de nieuwe topics staan. Niet op de datum gelet

Plaats reactie