[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • The Locker King komt afspraken niet na
Pagina 1 van 1

The Locker King komt afspraken niet na

Geplaatst: 18 mar 2019 12:27
door janbert
Na een inbraak, hebben wij Gilde Slotenmakers in de regio Amersfoort gebeld, vervolgens kwam een monteur van Locker King aan de deur, onze vraag of hij van het Gilde Slotenmakers kwam, werd bevestigend beantwoord. Vervolgens heeft hij in ons huis vijf sloten aangebracht voor 80 euro per stuk. Daarnaast werd 29,90 per 15 minuten arbeidsloon gerekend naast 30 euro voorrijkosten en een wat merkwaardige post "Specifieke inzet voor een deur V.A. 159 euro", wat dit was is ons onduidelijk, hiervoor werd trouwens 89 euro gerekend. Met onze deur was overigens niets aan de hand en daar is ook niets aan gebeurd. Bij de vraag vooraf hoe duur het zou worden werd geantwoord 80 euro per slot, aan het eind werden wij met de overige kosten geconfronteerd. We hebben maar betaald.

Toen hij weg was bleek één slot zo ondeugdelijk dat het raam niet te openen was en bij een ander slot, was wel het slot gemonteerd, maar geen gat geboord waar de pin van het slot in kon. Bellen naar de Locker King kon niet, werd nooit opgenomen, kreeg steeds voicemail. Via email kregen we een antwoord, dat een monteur zou komen en dat we van tevoren gebeld zouden worden. Op ons verzoek een bepaalde datum af te spreken omdat we niet continu thuis konden blijven, kwam geen antwoord. De installatie was 6 maart, het is nu 18 maart en nog geen monteur gezien. Wel een email naar ze gestuurd, dat we dit aan Radar en politie sturen, geen reactie op gehad.


Normaal zijn we wat alerter, maar na die inbraak waren wij nog enigszins in shock en volgens ons maken ze daar misbruik van.

Re: The Locker King komt afspraken niet na

Geplaatst: 18 mar 2019 14:19
door BL2
....We hebben maar betaald......
Tsja, als je zonder enige controle van werk een rekening betaald, en ook niet weet waarvoor je betaald, dat lijkt me niet echt slim en handig.......
Mensen zijn toch wel erg goedgelovig en makkelijk van betalen.

Re: The Locker King komt afspraken niet na

Geplaatst: 18 mar 2019 14:29
door taxikemperman
80 euro per slot. Hopelijk wel klasse 4 dan
En nu maar hopen dat ze geen sleutel achter hebben gehouden, zodat ze nog even langs kunnen komen als u niet thuis bent.
Persoonlijk zou ik in uw situatie zo spoedig mogelijk bij een bouwmarkt en daar 5 nieuwe cylinders SK4 halen, misschien wel gelijksluitend zodat ze met een sleutel te openen zijn.
Een beetje handig iemand vervangt de cylinder in 5 minuten. Vraag anders even een familielid of handige buurman om hulp of kijk op Youtube