[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • vervanging van een HR-combi cv ketel
Pagina 1 van 1

vervanging van een HR-combi cv ketel

Geplaatst: 04 dec 2008 19:07
door duivj01
Ik ben circa 35 jaar werkzaam geweest in het centrale verwarmings vak en heb o.a. in 1991 zelf een Nefit Turbo combi 21 H geplaatst in mijn twee onder een kap woning. Na 17 jaar trouwe dienst hield het computer gedeelte er mee op en de vervangings kosten waren te hoog. Mijn vrouw wilde persee een ketel met vergelijkbare warmwatervoorziening, de ketel staat op zolder en de ww-leiding is ongeveer 8 meter de snelheid van het warme water uit het gootsteentappunt in de keuken was geweldig. Na wat wikken en wegen kocht ik via internet de Nefit Topline Aquapower HRC25/CW4 en daarbij alle aansluitmaterialen en een nieuw expancievat en dakdoorvoer. Ik heb een en ander volgens het "boekje" geplaatst en vanaf de start doet de ketel het voortreffelijk, een paar trefwoorden: solide , stil, mooi uiterlijk en weer prima warmwatervoorziening dankzij natuurlijk de ingebouwde tapboiler. Ik raad u deze ketel bijzonder aan, wel even iets duurder maar het is toch de prijs kwaliteitsverhouding.........

Re: vervanging van een HR-combi cv ketel

Geplaatst: 05 dec 2008 13:56
door cvtje
goedkope reclame zeg :lol: zo kan ik er nog wel een paar noemen bosch hrc 35/42/comfort systemen/12 jaar garantie :idea:

Re: vervanging van een HR-combi cv ketel

Geplaatst: 06 dec 2008 07:10
door energieservice
Ach cvtje, ik weet niet of je dit tot de reclame moet rekenen.

De man heeft 35 jaar in t vak gezeten en heeft z'n eigen ketel vervangen met succes, dan mag je toch een beetje trots wezen?

Chapoo :!: een goede koop ja deze Topline.

Re: vervanging van een HR-combi cv ketel

Geplaatst: 15 dec 2008 22:35
door Keteldokter
Goeie cvtje!! wist je al dat Nefit tot het bosch concern behoord....
Nefit is Bosch.