LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Wanders kunstof kozijnen

Goede of slechte ervaringen met aannemers, installateurs en/of glazenwassers? Geef hier jouw mening.
ra en an
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 jan 2010 18:20

Wanders kunstof kozijnen

Ongelezen bericht door ra en an »

Voor het plaatsen van onze kunststof kozijnen hebben wij verschillende bedrijven benaderd. Het bedrijf Wanders uit Kleef (Duitsland) differentieerde zich positief in vele opzichten.

Een gedegen objectief advies van dhr. Wanders rekening houdend met bouwkundige, esthetische karakteristieke van ons huis wekte meteen vertrouwen in dit bedrijf. Daarnaast werden onze wensen goed geïnterpreteerd en was de prijs uiterst acceptabel. Dhr Wanders nam hier uitgebreid de tijd voor en gaf ons het gevoel met een serieuze en oprechte ondernemer aan tafel te zitten.
Al snel stond ons besluit vast, de firma Wanders gaat onze kozijnen plaatsen.

Afgelopen week was het dan zover. Met een team van drie uiterst klantgerichte, vakbekwame en vriendelijke monteurs werden onze kunststof kozijnen geplaatst. Ik heb thuis en werkgerelateerd al vele bedrijven mogen ontvangen maar ik heb nog nooit een dergelijk fantastisch team meegemaakt. En dat uit de mond van een perfectionist.

Het resultaat was dan ook magnifiek en precies zoals wij het voor ogen hadden. Dit soort bedrijven bestaan dus toch! Je voelt je als klant nog echt koning.

Een warme douche voor de firma Wanders!

Fam. Manders
Geldrop.

tackman
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 apr 2010 22:56

Re: Wanders kunstof kozijnen

Ongelezen bericht door tackman »

Ja,

heb ook door Wanders kunstof kozijnen laten plaatsen (het bedrijf heeft al meerdere huizen in mijn wijk onder handen genomen, dus ik kon al bij wat mensen zien wat er geleverd was en had wat positieve reacties gehoord).

Wanders gaf goed advies over welke kozijnen we zouden moeten plaatsen, en heeft de kozijnen snel geplaatst, terwijl hun agenda eigenlijk al vol was, door creatief met tijd om te gaan (en was alles klaar voor de koude herfstmaanden). Verder viel het me op dat de werklui erg klantvriendelijk te werk gingen en steeds als ik 's avonds ging kijken de boel steeds netjes was achtergelaten, en dat terwijl ons huis nog leeg stond.

Verder heeft Wanders ook geregeld dat we de subsidie die de nederlandse overheid geeft op het plaatsen van isolatieglas hebben gekregen (met terugwerkende kracht). Helaas is dat voor een duits bedrijf erg tijdrovend vanwege extra administratie. Fijn dat ze dat toch voor ons gedaan hebben, terwijl het Wanders zelf alleen maar tijd kost en niets oplevert. Nog een staaltje klantvriendelijkheid.

Kortom, een fijn bedrijf om mee te werken!

vakkiel
Berichten: 225
Lid geworden op: 02 mar 2008 20:32

Re: Wanders kunstof kozijnen

Ongelezen bericht door vakkiel »

Ook wij hebben vorig jaar aan beide zijden van ons huis kunstof kozijnen van Wanders laten plaatsen en ook wij zijn ZEER tevreden. Zowel over de prijs maar zeker over de kwaliteit.

Het begon in het offertetraject waarbij Wanders Kozijnen zo'n beetje het enige bedrijf was wie bij ons thuis langskwam voor een goed uitleg van een paar uur.

Zoals hiervoor gemeld word alles zeer nauwkeurig geplaatst. Aan het einde van de werkdag word alles netjes opgeruimd en zijn personeel is zeer symphatiek
( verstaan en praten Nederlands ) en netjes.

Ik had een klein sliertje lijm tussen het raam zitten, maar ook dat werd supersnel opgelost. Daarnaast kwam ik NADERHAND nog in aanmerking voor subsidie van de overheid. Echter de glaszetter (Wanders) moest daarvoor veel extra werk doen zonder dat hier iets tegenover stond. Dit heeft hij echter wel gedaan zodat wij alsnog € 490,-- subsidie ontvingen !

Ik heb mijn vrienden allen al naar Wanders doorverwezen om de prijs, service enz.

P.s. Je kunt bij Wanders referentieadressen opvragen, dit hebben wij ook gedaan dan kun je het van de mensen zelf horen.

Groeten

Gesloten