LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Wanders kozijnen Duitsland niet altijd zo goed

Goede of slechte ervaringen met aannemers, installateurs en/of glazenwassers? Geef hier jouw mening.
vakkiel
Berichten: 225
Lid geworden op: 02 mar 2008 20:32

Re: Wanders kozijnen Duitsland niet altijd zo goed

Ongelezen bericht door vakkiel » 02 jul 2010 14:11

Waarom schrijf je "klanten" zo ? Wil je de indruk wekken dat Wanders onder andere namen schrijft ? Ik heb genoeg van je felicitas, ik reageer niet meer op je en heb jou op mijn "vijanden" lijst gezet.

felicitas
Berichten: 164
Lid geworden op: 17 jun 2005 20:12

Re: Wanders kozijnen Duitsland niet altijd zo goed

Ongelezen bericht door felicitas » 02 jul 2010 14:40

waarom "" ? nou aan je reactie te zien is dat gewoon terecht!, maar ik zie niet in waarom jij als "klant" mij op een vijanden lijst moet zetten? ik ben geen vijand maar ben zeer geïnteresseerd waarom een ventilatie rooster wordt afgeraden door wanders?? hele normale vraag toch? en ik krijg alleen maar gezwets terug dat er een hetze wordt gevoerd enz enz, maar een antwoord ??? komt er niet, ik denk dat zegt al genoeg, maar je zet me maar op de lijst en inderdaad ik zou er maar niet op reageren als er geen gewoon antwoord gegeven kan worden.

ErnaOdette
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 jul 2010 15:50

Re: Wanders kozijnen Duitsland niet altijd zo goed

Ongelezen bericht door ErnaOdette » 05 jul 2010 16:01

Beste lezers, en de persoon die achter Felicitas zit,

Ik heb de site eens goed doorgelezen en inderdaad riekt het aantal acties van dhr of mw Felicitas naar het negatief beïnvloeden van een gestaag en zorgvuldig opgebouwde naam van de Firma Wanders. De enige reactie (die gaat over het iets te laat reageren en niet over de roosters waar u telkenmale over rept - grappige overstap die u daar maakt overigens) die hooguit kritisch genoemd mag worden haalt u weer naar boven terwijl de positieve naar onderen mogen schuiven. Opmerkzaam. De uitnodiging die dhr Wanders u tot 2 x doet heeft u blijkbaar niet opgepakt. Ik ga ervan uit dat mensen die dit blijven doen als kinderen zijn die niet luisteren. Ik merk dat ik daarvoor weinig tot geen respect kan opbrengen. Of u belt of u houdt op met deze negatieve berichtgeving. Neem verantwoordelijkheid zou ik zeggen.

Een zeer :D tevreden Wandersklant van 6 jaar geleden, en binnenkort voor het nieuwe huis wederom voor Wanders kiezend.
Met vriendelijke groeten aan allen.
Erna

felicitas
Berichten: 164
Lid geworden op: 17 jun 2005 20:12

Re: Wanders kozijnen Duitsland niet altijd zo goed

Ongelezen bericht door felicitas » 05 jul 2010 16:36

nou zo moeilijk was dit toch niet een antwoord op mijn vraag waarom geen ventilatie roosters, maar klaarblijkelijk mogen mensen geen kritische vraag of uitlating doen over wanders want dan gaan alle "klanten" reageren dat het allemaal zo geweldig is, want als je iets zegt ben je meteen een hetze aan het voeren.

maar goed nu eindelijk is een antwoord, waarom geen roosters aanbevolen.
normaliter hebben we hier te maken met renovatie van kozijnen en waar u nu over spreekt is nieuwbouw waar in sommige gevallen andere ventilatie systemen worden toegepast, maar goed ik hou er over op, ik zou zeggen dat mensen als ze het echt willen weten is te rade moeten gaan met mensen die er echt verstand van hebben of er roosters onwenselijk zijn en dat gewoon ff kwartiertje luchten voldoende is, vraag het is na bij bv vereniging eigen huis dan kunnen mensen zelf beoordelen of roosters af te raden zijn en of hety wel een goed idee is van wanders om dit af te raden.
het kost natuurlijk wel minder geld geen roosters.

felicitas
Berichten: 164
Lid geworden op: 17 jun 2005 20:12

Re: Wanders kozijnen Duitsland niet altijd zo goed

Ongelezen bericht door felicitas » 05 jul 2010 16:49

24. Hoe moet je een ventilatiesysteem gebruiken?

VROM adviseert u om 24 uur per dag te ventileren. Schakel dus nooit uw ventilatiesysteem uit. VROM adviseert ook om het gebruik van de ventilatievoorzieningen af te stemmen op het aantal personen dat gebruik maakt van de ruimte en de intensiteit van het gebruik. Hebt u bijvoorbeeld een feestje of wordt er gerookt in huis, zet dan het ventilatiesysteem op de hoogste stand en zorg na afloop voor het in korte tijd van de binnenlucht (spuien). Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld twee ramen tegenover elkaar open te zetten. Spuien komt niet in de plaats van ventileren.

Sluit in elk geval nooit de toevoeropeningen voor de buitenlucht af. Laat ventilatieroosters, klepraampjes e.d. in de gevel (kozijnen, muren) dus open. Want als u deze sluit, komt er onvoldoende verse lucht binnen, waardoor gezondheidsklachten kunnen ontstaan. Sluit hooguit de ventilatieroosters voor de helft, als het buiten erg koud is.

Bij een calamiteit (grote brand of de ontsnapping van giftige stoffen uit een fabriek) adviseert de overheid de bevolking ramen en deuren te sluiten. Volg dat advies op en sluit bovendien de ventilatieroosters. Zet daarnaast uw mechanisch ventilatiesysteem uit; haal als dat nodig is de stekker eruit. Dat is niet gevaarlijk, want er is voor die korte tijd voldoende zuurstof in huis aanwezig. Indien er een collectief ventilatiesysteem met een centrale aan-uitschakeling in bijvoorbeeld een appartementengebouw aanwezig is, raadpleeg dan de verhuurder of huismeester hoe het systeem is uit te zetten. Kunt u uw ventilatiesysteem niet uitzetten, zet het dan op de laagste stand.

felicitas
Berichten: 164
Lid geworden op: 17 jun 2005 20:12

Re: Wanders kozijnen Duitsland niet altijd zo goed

Ongelezen bericht door felicitas » 18 jul 2010 21:45

Tijdens het surfen op internet, kwam ik het volgende tegen:
WAARSCHUWING: i.v.m. misleiding en mogelijke oplichting maken wij u er op attent dat het bedrijf "Het Kozijnenarsenaal" (dhr.xxx) te Enschede op geen enkele wijze een samenwerking heeft met Schüco Nederland BV, echter wat in door "Het Kozijnenarsenaal" verstrekte publicatie wel wordt beweerd c.q. gesuggereerd. Schüco Nederland BV raad u aan geen Schüco producten bij bovengenoemde firma of persoon aan te schaffen of overeenkomsten in die strekking aan te gaan. Schüco Nederland BV kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade.
Indien u klachten, vragen, tips of opmerkingen heeft over misleidende activeiten, vragen wij u dit schriftelijk te melden op [email protected] zodat wij hier aangifte van kunnen doen bij de Politie. Directie Schüco Nederland BV - datum: 14-07-2010

Jan Mondria
Berichten: 2
Lid geworden op: 07 dec 2012 10:42

Re: Wanders kozijnen Duitsland niet altijd zo goed

Ongelezen bericht door Jan Mondria » 07 dec 2012 11:26

Ook wij hebben geen ventilatieroosters omdat het niet meer standaard is in nieuwe woningen *, wanders kwam met de oplossing door bij ons het keukenraam met en speciale vergrendeling rondom het raam 5 mm in zijn geheel open te laten staan, daarbij een openslaand raampje boven de tuindeur en de ventilatie is gewoon perfect.
* Nieuwe Nederlandse woningen worden afgeleverd met een soort warmtepomp of retourwinning van de warme lucht en daardoor niet meer nodig waarbij de lucht in de installatie thuis wordt ververst, ik hoop dat ik het goed verwoord heb op deze manier.

felicitas
Berichten: 164
Lid geworden op: 17 jun 2005 20:12

Re: Wanders kozijnen Duitsland niet altijd zo goed

Ongelezen bericht door felicitas » 09 jan 2013 11:57

@jan Mondria

u zegt het goed inde nieuwbouw kan het voorkomen dat er geen roosters meer in zitten, maar ik neem aan dat de meeste kozijnen renovaties betreft waar oude kozijnen vervangen worden voor nieuwe kozijnen.
en natuurlijk als er nu een speciaal systeem in een huis zit waar geen roosters in zitten dan zal dat in de renovatie ook niet gebeuren.
maar in de meeste gevallen zijn roosters nog steeds aan te bevelen maar goed het is natuurlijk een keuze, vooropgesteld is dat ventilatie van groot belang is en roosters kun je natuurlijk gewoon open laten staan ook als je weg bent of op vakantie, maar je kunt natuurlijk ook de hele dag de ramen open laten staan..
u kunt nieuwbouw niet vergelijken met renovatie en bij niet goed ventileren kan er allerlei ellende optreden van vochtophoping en daardoor schimmel ontstaan dus blijft het feit dat er geadviseerd wordt om geen roosters te gebruiken een hele slechte.

Riddertop
Berichten: 2
Lid geworden op: 16 jul 2013 21:10

Re: Wanders kozijnen Duitsland niet altijd zo goed

Ongelezen bericht door Riddertop » 16 jul 2013 21:16

Ik zie zoveel goede berichten van wanders en ik zie zoveel verschillende topics van wanders maar welke moet ik nu nemen ?

Gesloten