LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Goede of slechte ervaringen met huren? Geef hier jouw mening.
jvz-zh
Berichten: 119
Lid geworden op: 22 sep 2012 20:51

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door jvz-zh »

Beste mensen,

Als er weer verkiezingen zijn houdt u dan even in gedachten dat onze dames en heren politici die uw hulp nodig hebben en van alles beloven om maar zoveel mogelijk groene pluche zetels te bemachtigen NA de verkiezingen NIET bereidt zijn om u te helpen.

Leest u maar weer eens een gedeelte van onderstaande twitterconversatie tussen de VVD en Louise die zich afvraagt wanneer onze Minister van V&J na 4 maanden tijd kan vrijmaken om haar brief te beantwoorden

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 9#p2181649

VVD ‏@VVD 17 nov.
@LisaT33 Dank voor je uitleg Lisa! Dat is inderdaad een zeer vervelende en onfrisse zaak. Je gaat ook in hoger beroep neem ik aan? ^R

1.VVD ‏@VVD 13 u13 uur geleden
[email protected] Hoi Lisa, wij zijn een politieke partij en kunnen geen oordeel geven over deze specifieke zaak. Daar is de politie en ook de 1/2

1. VVD ‏@VVD 13 u13 uur geleden
[email protected] rechtspraak voor. Ik hoop er uiteindelijk een oplossing voor je komt waar je mee kan leven. Het blijft een zeer vervelende zaak. ^R

U moet mij toch eens uitleggen VVD hoe het kan dat u geen oordeel kan geven over deze specifieke zaak maar 24 uur daarvoor heeft verklaard dat het een zeer vervelende en onfrisse zaak is.

Dat is uw oordeel!!


Maar wat u eigenlijk vertelt is dat Louise op u ook niet hoeft te rekenen. Dat is het!
U gaat zich de vingers ook niet branden en met u alle andere politieke partijen EN onze rechters en raadsheren houden zich allemaal muisstil inde hoop dat die vervelende mevrouw wel een keer op gaat houden
Integriteit wordt in Nederland voornamelijk met de mond beleden.

rotterdam2003
Berichten: 152
Lid geworden op: 21 jul 2012 20:03

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door rotterdam2003 »

Beste Lezers,

Geachte leden @VVD

Dank voor uw reacties via Twitter, maar mag ik u eraan herinneren dat met name uw partij de grootste voorstander was van het afschaffen van de titelbescherming "MAKELAAR" en de beediging.

"Van oudsher was de positie van de makelaar omschreven in artikel 62 van het Wetboek van Koophandel. Makelaar was sinds 1967 een wettelijk beschermde titel. De activiteiten van de makelaar waren overigens niet beschermd: iedereen mag bemiddelen, maar zich dus niet zomaar makelaar noemen. Ieder die zich -zonder daar recht op te hebben- makelaar (of assistent-makelaar e.d.) noemde, was zelfs strafbaar volgens het Wetboek van Strafrecht.

In maart 2001 is door Annemarie Jorritsma (de toenmalig minister van Economische Zaken) de titelbescherming en beëdiging afgeschaft."


https://nl.wikipedia.org/wiki/Makelaar

Wat denkt u @VVD en Politici wat er gebeurd als "men" vervolgens NIETS regelt in de Wet waaruit bemiddeling dient te bestaan en eenieder zich "verhuurmakelaar" kan noemen!

Een leuke auto en een mobiel doen de rest.
Voegen we daar nog aan toe het gedogen van jarenlang gegraai van malafide makelaars inzake het rekenen van dubbele bemiddelingskosten EN de onredelijke uitspraken van onze Rechterlijke Macht en u heeft een compleet scenario dat er situaties rijzen zoals mevrouw Louise.

Het verdere verloop van de Twitter conversatie tussen de @VVD en mevrouw Louise;VVD ‏@VVD 17 nov.
@LisaT33 Jazeker! De politiek maakt echter de wetten die vervolgens door o.a. de politie worden uitgevoerd. Volgens mij ben je wel goed 1/2

VVD ‏@VVD 17 nov.
@LisaT33 in staat om voor jezelf op te komen, hoe lastig de situatie ook! 2/2 ^R


Inderdaad beste @VVD en er is ook een Wet in het Bijzondere Strafrecht die heel duidelijk uitlegt wat het betekent als er leugen op leugen gestapeld wordt om iemand tot een bepaalde handeling te verleiden wat mevrouw Louise tot 3 maal toe tegenover een totaal van 9 Rechters heeft kunnen bewijzen:

Dit heet MISLEIDING!!


D.V.A. Brouwer; http://wetten.overheid.nl/BWBR0001854/T ... 26-09-2012

(2) Oplichtingsmiddel: samenweefsel van verdichtsels
De Wetgever was van oordeel dat van een samenweefsel van verdichtsels eerst sprake was. als werd bedrogen door middel van een opeenstapeling van meerdere leugens, die zodanig onderling waren verweven, dat zij elkaar wederzijds de schijn van waarheid geven.

"In zijn jurispudentie is de Hoge Raad sindsdien op onderdelen afgedreven van de in de wetsgeschiedenis uitgedragen opvattingen (...) niet noodzakelijk is dat de verschillende (met elkaar in verband staande ) leugens elkaar wederkerig hoeven te versterken. Een opeenstapeling van leugens is voldoende. Bijgemengde ware mededelingen- of zwijgen wanneer men gehouden is te spreken, ja zelfs het stellen van vragen- kunnen deel uitmaken van een samenweefsel van verdichtsels omdat zij tot misleiding kunnen bijdragen."Als ik u daarnaast nog mag wijzen op de Rechtsongelijkheid

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 3#p2216793

dan mag ik toch aannemen dat de Dames en heren Politici hun verantwoordelijkheden gaan oppakken en hun kiezers gaan helpen, daar hun besluit tot deregulering zeer vele gedupeerden heeft veroorzaakt.

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 8#p2089648

Uw opmerking dat deze mevrouw met haar 50.000,= Euro in staat is voor haarzelf op te komen ontgaat mij en vind ik vreemd.
Zij is al 7 jaar bezig om haar Recht te halen en ik kan u verzekeren dat Fraude loont.

Gedupeerden lopen volledig vast in het huidige systeem.
Ik mag toch aannemen dat ook dit gegeven bij u bekend is?

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 9#p2215649

Het is al met al een zeer beschamende vertoning!

Louise75
Berichten: 396
Lid geworden op: 20 jul 2012 05:41

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door Louise75 »

Beste Lezers,

Een vinger op de zere plek documentaire van @ZEMBLA

MISDAAD LOONT

http://www.npo.nl/zembla/25-11-2015/VARA_101375751

Een duidelijk en beschamende uitleg hoe er al jaren getracht wordt slachtoffers van oplichting te ontmoedigen en/of op te laten draaien voor de schades.

Van de kruimel oplichter, makelaars, financieel adviseurs etc. , ze komen ermee weg dankzij wegkijkende politici, slappe optreden Justitie, bezuinigingen, uitholling strafrecht, blunderende rechters, falend beleid en allerlei belangen die beschermd moeten worden en duidelijk niet de belangen van de slachtoffers zijn.

Heel jammer dat @Zembla de President van @HofDenHaag niet heeft uitgenodigd.

Was toch wel eens interessant geweest hoe hij had uitgelegd dat een verhuurmakelaar STRAFFELOOS onrechtmatigheden van een huurder mag verzwijgen, met als gevolg dat ik als verhuurder een notoire oplichter/crimineel in mijn woning kreeg die, gefaciliteerd door zijn familie, al meer dan jaar bezig is met een schade van alleen al in Nederland meer dan 1.000.000,= E


Er zijn al vragen gesteld 23 April 2015 aan @HaagseRechtbank @HofDenHaag en @HogeRaad maar tot op de dag van vandaag lijkt het makkelijker te zijn om maar niet te reageren, laat staan ook maar enig initiatief te nemen om de zaken op te lossen.

Men lijkt het beter te vinden een verhuurmakelaar te faciliteren zodat er nog meer slachtoffers gemaakt kunnen worden?

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 5#p2155635


@HaagseRechtbank en @HofDenHaag hebben de deuren wagenwijd opengezet om malafide verhuurmakelaars de gelegenheid te bieden om er gewoon op los te liegen en willens en wetens de nietsvermoedende verhuurder een huurcontract te laten tekenen met een crimineel/wietteler.


Nog maar eens een keer de ernstige gevolgen voor een verhuurder;

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 8#p2089648

We zien in de documentaire van @Zembla een geschokte burgemeester die in de uitoefening van zijn taak bedreigd werd door een crimineel.

Hoe denken de politici en onze Rechterlijke Macht dat dit voor de slachtoffers van oplichting is.

Denkt u dat wij niet over onze schouders moeten kijken als we achter die gasten aan moeten omdat het Openbaar Ministerie er geen tijd voor heeft!!

Ikzelf ben deze maand 7 jaar bezig om mijn recht te halen en heb heel veel slachtoffers van oplichting gesproken.
De verhalen zijn hetzelfde en het leed is verschrikkelijk.
Slachtoffers van oplichting worden met een minachting behandeld die beschamend is.
Oplichters worden echter aan alle kanten beschermd.

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 5#p2213935

Onze Minister van Justitie, die weet het allemaal zo mooi te vertellen hoe het zou moeten, maar een brief beantwoorden, ho maar.

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 9#p2181649


Geachte President @HofDenHaag @HogeRaad,

Voor de zoveelste maal;

Ik weiger om mij te laten oplichten door @Directwonen (QFSHOLDING QMULUS) en/of door de crimineel die in mijn woning geplaatst is.

Wederom heb ik moeten constateren dat er een grote Rechtsongelijkheid is m.b.t. de toewijzing van schades/gerechterlijke kosten van een gedupeerde verhuurder.

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 3#p2216793

Wat ik van u verwacht is een vernietiging van de sepot beslissing (Sv12) en het alsnog oppakken van deze strafzaak alsmede de vernietiging van de uitspraak in mijn Bodemprocedure en het Hoger Beroep

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 8&t=120838

89PB
Berichten: 97
Lid geworden op: 10 nov 2014 00:07

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door 89PB »

7 jaren van uw leven vergooien u had toch een eigen huis verhuurd dus volgens mij best
kapitaalkrachtig. Of bent u nu aan de bedelstaf ? Het leven is toch te kort om je recht te halen.
Ga lekker verder met uw leven en trek die deur dicht. Sorry bedoel het goed.

jvz-zh
Berichten: 119
Lid geworden op: 22 sep 2012 20:51

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door jvz-zh »

Nou ja 89PB je mag het dan wel goed bedoelen maar begrijpen doe je het niet.
Wat een onzin om te denken dat mensen kapitaalkrachtig zijn als ze hun huis verhuren. Heb jij in een hol geslapen de afgelopen jaren om niet te weten dat de huizenverkoop op zijn gat ligt!!
En moeten mensen die kapitaalkrachtig zijn zich dan maar laten oplichten.
Erg kort door de bocht en ik mag hopen dat jij nooit het slachtoffer wordt van oplichting!!!

Via @slachtoffers1st
http://slachtoffers-eerst.nl/het-gedupeerden-manifest/

89PB
Berichten: 97
Lid geworden op: 10 nov 2014 00:07

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door 89PB »

Ben voor tonnen opgelicht in mijn leven heb jaren geprocedeerd en veel verloren aan allerlei
rechtszaken heb ook veel procedures gewonnen alleen was er niets meer te halen. Ons rechtssysteem
deugt van geen kanten. Ik ben gestopt met die nonsens en ben gelukkiger dan ooit. Bitter is het en dat blijft.
Op een gegeven moment ging het ten koste van de gezondheid. En sindsdien vind ik het leven aangenamer. Het beheerste
mijn hele leven. Nu niet meer.

jvz-zh
Berichten: 119
Lid geworden op: 22 sep 2012 20:51

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door jvz-zh »

Triest voor je en ja ook ik ben jaren geleden voor heel veel geld opgelicht.
Iedereen gespekt, advocaten, deurwaarders noem maar op.
Allemaal hebben ze lekker aan verdiend.
Bedrijf, huwelijk en gezondgheid kapot.
Heb nog jarenlang mogen meemaken hoe mijn oplichter in grote weelde doorleefde.
Sorry als ik iets te hard overkwam.
Het blijft een teer punt!

Waar het hier om gaat is dat criminelen huizen huren van particuliere verhuurders om er allerlei criminele aktiviteiten uit te spoken.
De onderwereld is geinfiltreerd in de bovenwereld.

rotterdam2003
Berichten: 152
Lid geworden op: 21 jul 2012 20:03

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door rotterdam2003 »

Beste Lezers,

Sinds de uitspraak van de @HogeRaad dat verhuurbemiddelaars geen bemiddelingskosten aan de huurder mogen/mochten vragen zien we het probleem opduiken dat verhuurbemiddelaars allerlei manieren trachten te vinden om onder hun aansprakelijkheid uit te komen.

http://www.rubewijnveld.nl/algemeen-civ ... middelaar/

Zo ook verhuurbemiddelaar @DirectWonen oftewel moederbedrijf QFSHOLDING (QMULUS)

http://www.klacht.nl/directwonen/


Leest u bijv.

( NB: Daarbij opgemerkt dat de klacht NIET is opgelost zoals aangegeven bij de publicatie van de klacht.
Incorrect van http://www.KLACHT.nl)

http://www.klacht.nl/directwonen/klacht ... g-gestort/

"Helaas niet de gewenste oplossing. Schuilen nog steeds achter de afwikkeling van het bedrijf. Gewoon meteen oplossen dan op de lange baan afschuiven en tot een rechtszaak laten komen met gevolg meer kosten voor hun."

Leest u;

http://www.klacht.nl/directwonen/klacht ... ngskosten/

Maar leest u vooral;


http://www.klacht.nl/directwonen/klacht ... skosten-2/


"In 2013 zijn bij ons onterecht en bij wet verboden bemiddelingskosten in rekening gebracht. Ik wens deze terug te vorderen. Ondanks het sturen van een brief is aan mijn klacht geen gehoor gegeven, enkel met een brief waarin een ‘afwikkelaar’ zonder naam schrijft dat zij geen gehoor zullen geven vanwege bedrijfseconomische omstandigheden en het verkeren in een afwikkelingsfase."

"Bedrijfseconomische omstandigheden"

Wat houdt dat in Direct Wonen?

Geen geld en alles doorgesluisd naar het moederbedrijf QFSHOLDING en haar aandeelhouders?

"Afwikkelingsfase"

Gaan jullie de deuren sluiten en onder een andere naam verder?
Direct Wonen BV heft zichzelf op zodat het particulieren schier onmogelijk wordt gemaakt om RECHT te halen?

Verhuurders en huurders jarenlang gedupeerd door dit bedrijf wat zich altijd richt op de kleine man om daarmee de kans op aansprakelijkheid te verkleinen.
9 van de 10 mensen stappen niet naar een rechter vanwege de kosten en de onduidelijkheden in de Wet.
Diegene die het financieel en emotioneel kan opbrengen ziet zich geconfronteerd met een bedrijf wat er van alles aan doet om de, veelal kwetsbaarder partij, uit te roken en geen leugen is daarbij te veel.

Ik heb het mogen meemaken bij mevrouw Louise en van anderen vernomen met wie wij de afgelopen jaren contacten hebben gelegd.

http://www.eerstehulpbijrecht.nl/forum/ ... etrouwbaar

http://www.klachtenkompas.nl/direct-won ... oplichting

http://www.parool.nl/parool/nl/6/WONEN/ ... onen.dhtml

Het is verschrikkelijk dat een bedrijf, oftewel een "ROOFZUCHTIG" bedrijf als Direct Wonen, zoals iemand van een politieke partij het deze week uitdrukte, jarenlang schaamteloos haar klanten kan beduvelen!!

jvz-zh
Berichten: 119
Lid geworden op: 22 sep 2012 20:51

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door jvz-zh »

Het is verschrikkelijk dat een bedrijf, oftewel een "ROOFZUCHTIG" bedrijf als Direct Wonen, zoals iemand van een politieke partij het deze week uitdrukte, jarenlang schaamteloos haar klanten kan beduvelen!!
Beste mensen, meer weten over de geschiedenis van Direct Wonen QFSHOLDING, QMULUS http://qmulus.nl/geschiedenis/

http://qmulus.nl/portfolio-2/?lang=en


Direct Wonen http://www.directwonen.nl/

3V http://www.3vcard.nl/

Acadium Bastion http://www.acadiumbastion.nl/

Financium http://www.financium.nl/

FlexGarant http://www.flexgarant.nl/

Geldshop http://www.geldshop.nl/

HuurAccept http://www.huuraccept.nl/

Kamernet http://www.kamernet.nl/

Pretplus http://www.pretplus.be/

Settleservice http://www.settleservice.nl/

VONQ Vonq - Qmulus http://qmulus.nl/portfolio/vonq/

Interessanter wordt het hoe we domweg kunnen volgen hoe executives elkaar de hand wassen en eea te verbergen hebben.
Bertrouwbare bron: DSB (u weet wel, 1 van de grootste graaiers van Nederland) was geldschieter van Direct Wonen.

http://www.dsbthemovie.nl/2009/11/11/no ... mmercials/

http://vorige.nrc.nl//economie/DSB/arti ... lofte_Bank

De hoofdirekteur van de DSM in Wognum werkt al langere tijd als executive bij QFSHOLDING

https://business.highbeam.com/435497/ar ... umer-loans

Maar denkt u dat deze persoon dat aan de grote klok gaat hangen?
Natuurlijk niet!!
Dit is wat deze executive vindt dat u mag weten.

http://qmulus.nl/team-2/?lang=en

" XXXX completed his studies in business economics at the VU University in 1991, after which he began his career as an accountant and later a consultant at PwC (then Coopers & Lybrand). During his time at PwC, he also completed an Executive Masters degree in Accountancy and became a Certified Public Accountant. At Qmulus, XXXX was the guiding force behind both the formation of the financial services division and the company’s IPO in 2007. In recent years, he has been responsible for several buy-side and sell-side processes. With over 15 years of experience in the financial services industry, XXXX has proven to be a cornerstone of the investment arm of Qmulus".

Niks verhalen over de DSB, maar dat de banden heel nauw zijn blijkt wel;

http://www.volkskrant.nl/recensies/cura ... b~a990821/

Dat hele Geldshop is gewoon een vervanger van de DSB!
Kan allemaal mensen. Dit soort gasten blijven gewoon in het zadel zitten.
Hoezo Nederland Fraudeland!!!!

En daar mogen dan bedrogen burgers, zoals Louise, dan in de rechtbanken tegen gaan strijden.
Een geweldige partij-ongelijkheid.
Gaat die mensen toch nooit lukken. Die worden gewoon kapot gemaakt en die rechters in Den Haag moeten zich rotschamen!

En de AFM staat schijnbaar ook gewoon toe dat bewezen (in rechtzaken) leugenaars zoals die oprichters van QMULUS QFSHOLDING zich kunnen bewegen in een markt waar integriteit onontbeerlijk is.

Maakt schijnbaar allemaal niets uit dat talloze huurders en vehuurders bedrogen zijn.
Een van de grootste verziekers van de Huurmarkt zijn die 2 aan de top van QMULUS!

Integriteit ontbreekt bij QMULUS QFSHOLDING, zover is dat al jaren onderbouwd en bekend en gaat tot op de dag van vandaag gewoon door.
Google maar op klachten Direct Wonen of klachten Kamernet.

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 5#p2224225

maaike2010
Berichten: 68
Lid geworden op: 24 jul 2012 06:47

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door maaike2010 »

Ja , het is echt heel raar dat een bedrijf wat zoveeeeeel klachten heeft maar door kan blijven gaan!!!
Waarom moeten wij daar de dupe van worden????

Er is toch een @consuwijzer @consumentenbond @ acm @fraudehelpdesk die kunnen ingrijpen. Waarom doen die niets :x

Van deze link https://nederlandreview.nl/algemeen/dir ... en-reviews
Klachten
De website zelf heeft een afdeling met ervaringen. Daar staan enkel positieve ervaringen wat dus een erg scheef beeld geeft. Even zoeken levert al snel klachten op met bijvoorbeeld gevallen waar er gereageert word op een woning maar dat deze al vergeven is, vervolgens staat de woning nog een maand online en wordt het geweten aan technische fouten dat reagerende huurders als respons krijgen dat het pand vergeven is.
Daarbij komt dat Direct Wonen zich lijkt te verschuilen achter een heleboel websites waaronder websites die zich richten op de accommodatie voor studenten. Maandelijkse bedragen vragen die niet geannuleerd kunnen worden is een veel voorkomend probleem. Daarbovenop wordt er vaak wel degelijk bemiddelingskosten van een volle maand huur gerekend.

Direct Wonen is volgens zeggen van Qmulus opgericht in 2014, maar rechtszaken leidden terug tot 2009 waarbij de website Directwonen.nl ook al naar boven kwam. Daarnaast geven overige websites aan dat Directwonen.nl al sinds begin jaren ’90 bemiddelt bij het vinden van huurwoningen.

Zowel huurders als verhuurders lijken dupe te worden van slechte service en onprofessioneel handelen van Direct Wonen. Verhuurders krijgen zelfs boetes van gemeentes, omdat Direct Wonen huurders heeft voorgesteld die niet past binnen beleidsplannen van panden.

Al met al zijn er weinig echt positieve ervaringen bekend met Direct Wonen behalve welke geadverteerd zijn op de eigen website. Heb jij een positieve of negatieve ervaring met Directwonen.nl die je wilt delen? Vergeet deze niet hier achter te laten.

Tips, Tricks & Tools
Berichten: 57
Lid geworden op: 10 jul 2013 20:56

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door Tips, Tricks & Tools »

Niemand schijnt hier iets aan te willen en kunnen doen.. onder het dak van de huidige wetgeving is frauderen en oplichten gewoon legaal!
Groet,
Margareth

rotterdam2003
Berichten: 152
Lid geworden op: 21 jul 2012 20:03

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door rotterdam2003 »

Beste Lezers,

Direct Wonen QFSHOLDING QMULUS teruggefloten door Minister Blok.
De WET dient gerespecteerd te worden.
De ACM gaat handhaven

https://www.rijksoverheid.nl/documenten ... ingverhuur

Zou er dan eindelijk een einde gaan komen aan het jarenlange gegraai!

Louise75
Berichten: 396
Lid geworden op: 20 jul 2012 05:41

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door Louise75 »

Beste Lezers,

Via @VBOdirectie

Verzekering voor verhuurders tegen schades/juridische kosten van huurders en malafide huurders aan uw pand;

http://www.vbomakelaar.nl/website/wonen ... k-garantie

U kunt dit ook beluisteren via @BNR

http://www.bnr.nl/?player=archief&fragm ... 0502001800 (de informatie m.b.t. nieuwe verzekering verhuurders start bij minuut 12)

Een prima initiatief dat zeker een bijdrage kan leveren aan de bescherming van particuliere verhuurders van woningen/bedrijfspanden.

Helaas is er nog veel meer te doen op de "zieke" verhuurmarkt.


Ziet u hoeveel klachten er zijn over @Domica en die ook totaal NIET opgelost worden.
Net als @Directwonen tracht Domica onder iedere verantwoordelijkheid uit te komen en de verhuurder voor schades op te laten draaien;


http://www.klacht.nl/domica/klacht/verh ... de-beheer/

Via @andr....D.... bereikte mij het volgende;

A...D‏@AD 5 uur5 uur geleden
@Margareth_We @avrotrosradar ja maar dit gaat om huurders gesteund door de Woonbond. Ik ben een verhuurder die van niemand steun krijgt

Zijn meer verhuurders gedupeerd door #Domica #WBVastgoed @Wi... B... ? Bij mij hebben ze duizenden euro's schuld. Bij wie nog meer? aub RT

Ik heb net een klacht geplaatst op Klacht.nl over #Domica dat ons nog 3098,80 euro huur schuldig is! Zie http://bit.ly/1mul0hS via @KLACHT

http://www.klacht.nl/domica/klacht/huur ... orstorten/


Waar kennen wij dit verhaal ook weer van?

Is dit niet copie paste wat Domica Rotterdam mevrouw E.D.- de P.( https://plus.google.com/102773276564754638284) en haar echtgenoor E.de P. hebben uitgespookt;

http://www.isolvency.nl/download/versla ... height=max

Eenieder die kwaad wil op de Verhuurmarkt kan zijn/haar gang gaan.

Verhuurders zijn aangeschoten wild die totaal geen bescherming genieten.

De Wet Oneerlijke Handelspraktijken is voor verhuurders niet van toepassing;

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 2#p2077552

En dan nog de onredelijke uitspraken van @Haagserechtbank en @HofDenHaag ;

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 5#p2155635

Met daar bovenop nog de Rechtsongelijkheid;

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 3#p2216793


De Particuliere Verhuurder betaalt de prijs van Deregulering!

rotterdam2003
Berichten: 152
Lid geworden op: 21 jul 2012 20:03

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door rotterdam2003 »

Beste Lezers,

http://nos.nl/artikel/2076909-voorschot ... braak.html

Goed nieuws voor de particuliere verhuurder wiens zijn/haar roerende goederen zijn ontvreemd door een malafide huurder.

Diefstal roerende goederen wordt in de regel niet door uw verzekering gedekt, daar de verzekeringsmaatschappij u A) gaat vertellen dat u zelf de sleutel heeft afgegeven en B) er daardoor veelal geen braakschade aan de woning zal zijn.

U zult, als gedupeerde verhuurder, bij aantreffen van vermiste/verdwenen roerende goederen in uw woning dus aangifte moeten gaan doen bij Justitie.

Houdt u er rekening mee dat OOK de politie in eerste instantie kan aangeven dat het geen inbraak betreft vanwege dezelfde redenen als de uw verzekeringsmaatschappij, maar de aangifte kan opnemen als zijnde verduistering.

Ook bij mevrouw Louise waren roerende goederen uit de woning verdwenen.
Bij navraag aan de malafide huurder/oplichter gaf deze aan dat hij de goederen had "geleend", maar de goederen weer terug zou brengen in de woning.
Heel vervelend, omdat het aangifte verhaal daarmee op de lange baan geschoven wordt.

Uiteraard kwamen de "geleende" roerende goederen uit de woning van mevrouw Louise niet terug.
Sterker nog; een aantal van de "geleende" goederen werden aangetroffen in de woning van een ander slachtoffer van deze malafide huurder/oplichter.

Wij kwamen er later nog achter dat de toenmalige vriendin van deze malafide huurder/oplichter, bij het stuklopen van de relatie met hem, zichzelf wat goederen had toegeeigend, want "dan hield zij er nog iets aan over."
Een ander deel van de roerende goederen bleek op een vakantiepark in Simonshaven te zijn.
Daar kwamen we achter bij de in juni 2009 arrestatie van de oplichter.

Later vertelden medewerkers van het vakantiepark ons dat de oplichter SAMEN met zijn vader al enkele malen heen en weer was gereden met goederen in hun auto's.
Jammergenoeg heeft de politie ten tijde van de arrestatie de vader met een auto vol goederen laten vertrekken.

NB: een dag na deze arrestatie kwam de ex-vrouw van de oplichter naar het vakantiepark om persoonlijke bezittingen van haar man op te halen.
Ook zij was niet te beroerd om goederen aan te wijzen met het verhaal dat die van haar kinderen waren, terwijl al duidelijk was dat deze goederen aan anderen toebehoorden.

https://www.youtube.com/watch?v=sO1W05Ihgmg

Het verzoek van mevrouw Louise (aan de politie en later ook aan de Sociale Dienst waar deze ex-vrouw klant was) om eens een kijkje te nemen bij deze dame thuis om te zien of daar goederen van slachtoffers waren werd afgewimpeld omdat het "privacy" was.

U ziet, zo makkelijk is het allemaal niet als uw goederen ontvreemd zijn door uw malafide huurder.

Ik wil een gegeven paard niet in de bek kijken en 5000 Euro is een tegemoetkoming, maar u zult ook begrijpen dat als uw woning is leeggeroofd deze 5000 Euro een druppel op de gloeiende plaat is.
Een pleister op de wond.

Particuliere verhuurders zouden veel meer gebaat zijn als er eindelijk eens meer duidelijkheid/regelgeving zou komen en verhuurmakelaars strafbaar stellen als zij bewust een oplichter in een huurwoning plaatsen.

Mevrouw Louise heeft uiteindelijk, door verhuurmakelaar Direct Wonen voor de rechter te brengen, deze schade wel vergoed gekregen.
Daarbij toegelicht dat Direct Wonen er werkelijk van alles aan gedaan heeft om zich hier ook onder uit te draaien!
Pikant detail; zoals u weet heeft mevrouw Louise ZELF haar rechterlijke kosten moeten ophoesten en is zij het slachtoffer geworden van een incompetent Gerechtshof te Den Haag met een totale schade van 50.000 Euro door gemiste huurpenningen en rechterlijke kosten!

En onze oplichter/malafide huurder?
Die loopt nog gewoon los rond, is in business en een taakstraf staat ook nog open.
Plaatsing in het "Osporingsregister' wat m.i. een zoethoudertje is.
Er wordt helemaal niet aktief opgespoord!

Tips, Tricks & Tools
Berichten: 57
Lid geworden op: 10 jul 2013 20:56

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door Tips, Tricks & Tools »

Ja het schijnt allemaal te mogen.. Direct Wonen die een malafide huurder in je huis zet... de huurder vernielt je huis en 'steelt' je spullen. En niemand, zeker de rechtspraak, doet hier niets mee.
Politiek zou hier eens een debat over moeten voeren en zo nodig de verouderde wetgeving moeten gaan aanpassen!
Groet,
Margareth Weijers

Louise75
Berichten: 396
Lid geworden op: 20 jul 2012 05:41

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door Louise75 »

Beste Lezers,

Via http://anderzadvocaten.nl/wietkwekerij- ... erendgoed/

"Verhuur van een bedrijfspand en/of een woning kan tot ernstige problemen leiden indien je als verhuurder niet vooraf de identiteit en het adres van de huurder zorgvuldig controleert en nalaat om tijdens de huurperiode regelmatig controles uit te voeren. Het is zaak dat je als verhuurder alles goed vastlegt, administreert en blijvend controleert (denk dus aan een schriftelijke huurovereenkomst, kopie identiteitsbewijs, uittreksel uit de BRP/voormalig GBA, controle van loonstroken, deugdelijke administratie van betalingen, controle van het verhuurde onroerend goed etc)."


Inderdaad en dit zijn niet de enige problemen zoals we al langere tijd melden;

https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 8#p2089648

Uit https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 0#p2074850


"Huurderving: wordt in aantal gevallen in zijn geheel niet toegekend door rechters.
Diefstal van goederen: worden niet gedekt door verzekering; verhuurder heeft immers de sleutel afgegeven en dat heet verduistering
Nutsvoorzieningen: als verhuurder deze niet heeft laten overzetten op de naam van de huurder zijn ook deze kosten voor verhuurder
Hennepkwekerij in de woning en de woning brand af: brandverzekering verhuurder keert veelal niet uit.
Bepaalde drugs in de woning: de gemeente kan woning verhuurder"op slot doen" Wet Damocles. Bestuurdersdwang
Alle kosten voor het rooien van wiet uit de woning: de gemeente komt bij verhuurder en eigenaar van de woning.
Alle schades die gedurende het rooien van wiet in de woning worden veroorzaakt: voor verhuurder
Alle gerechterlijke kosten om een huurcontract te laten verbreken: voor verhuurder
Boetes die opgelegd kunnen worden ivm wiet in de woning: voor verhuurder "
Het geconfronteerd blijven worden met misbruik van (persoonlijke) gegevens door uw criminele huurder.


Iedereen heeft ondertussen wel door dat bij een malafide huurder de problemen en de enorme negatieve gevolgen voor een gedupeerde verhuurder een grote impact kunnen hebben.

Het Gerechtshof te Den Haag die ZELF aangeeft dat een verhuurmakelaar (Direct Wonen i.d.) BEWUST onrechtmatigheden van de huurder heeft verzwegen voor de verhuurder en dit vervolgens afdoet als "laakbaar maar niet strafbaar" moet eens bij zichzelf ten rade gaan.

Als een huurder informatie geeft aan een verhuurmakelaar die NIET klopt, dan MOET je als verhuurmakelaar bedenken dat er iets goed mis is.

Niet alleen wiet, maar ook XTCLabs, illegale bordelen (mensenhandel), heling, niet betalen van huur, woningen leegroven, opzetten van criminele aktiviteiten, verschuilen voor Justitie etc.

Het verzwijgen door een verhuurmakelaar voor een verhuurder van onrechtmatigheden van de huurder MOET bestraft worden.
We hebben Wetten
https://forum.www.radartv.nl/viewtopic. ... 1#p2193081

Je kunt moeilijk de verhuurder het risico laten lopen als verdachte van strafbare feiten gezien te worden als je de liegende verhuurmakelaar vrij-uit laat gaan die dmv list en bedrog de malafide huurder in de woning plaatste!


Ik heb er nb. zelf voor moeten zorgen dat ik niet als verdachte kon worden aangemerkt in de vieze zaakjes die mijn malafide huurder had gestart in mijn woning.

Onlangs kreeg ik via Twitter de volgende reactie van iemand die ook vastloopt bij @HofDenHaag

@No....... 31 dec. 2015
@LisaT33 @RechtspraakNL @V.... volgens president rechtbank+Hof zn rechters #zelfverantwoordelijk voor uitspraak!!Rol v president?


Inderdaad, wat is de rol van een President van een Hof?

http://www.nationaleberoepengids.nl/Pre ... erechtshof

"In Nederland zijn vijf gerechtshoven en aan het hoofd van elk staat een President van het gerechtshof. Hij is de leider van het bestuur van het gerechtshof en vervult dus naast een rechtsprekende taak ook een leidinggevende taak. Voor elk rechtsgebied is er een sector binnen een gerechtshof. De voorzitters van deze sectoren moeten verantwoording afleggen aan de President van het Gerechtshof."

Dus de President van @HofDenHaag is wel degelijk verantwoordelijk voor de uitspraken van zijn rechters, dus ook voor onredelijke uitspraken die een gedupeerde nog verder duperen!

jvz-zh
Berichten: 119
Lid geworden op: 22 sep 2012 20:51

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door jvz-zh »

Beste mensen, worden ze eindelijk wakker!

http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-nieuws/p ... -1.5605608


Vissers: "Denk niet als burger: 'Ze doen maar. Zolang ze mekaar om het leven brengen heb ik er geen last van'. Want die criminelen zitten ook in jouw omgeving, in je eigen buurt of bij je sportvereniging. Voor je het weet ben je zelf slachtoffer, bijvoorbeeld van een hennepbrand. Eén op de drie woningbranden komt door een hennepkwekerij."

Hij waarschuwde dat het grote geld notarissen, advocaten en makelaars corrumpeert en vakmensen onder wie elektriciens in handen van criminelen drijft. "Kinderen zien verkeerde voorbeelden in wijken, kunnen verslaafd raken en in de criminele wereld worden gezogen. De druk om mee te doen en erover te zwijgen is groot."


Dit is toch al jaren een bekend feit!!


Vissers roept op tot het omgekeerde: "Verzet je!" Hij vraagt burgers op te letten wat er in hun omgeving gebeurt en dit aan te politie te vertellen."


Ja,burgers verzet je!

Natuurlijk met politie die je wegstuurt als je aangifte gaat doen en rechters die niet snappen wat de gevolgen voor slachtoffers zijn, schandalige uitspraken doen en ook wars zijn van het nemen van enige verantwoording.
We zijn in dit land heel goed in het houden van onze mond als er verantwoording afgelegd moet worden en het dan vreemd vinden dat misdaad loont!!
Punt is dat het Strafrecht is uitgehold en er zonodig gedereguleerd moest worden en men in Den Haag niet kon bedenken dat als de kat van huis is de muizen op de tafel dansen.

newmikey
Berichten: 4438
Lid geworden op: 04 jul 2007 15:03

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door newmikey »

Pagina na pagina met enorme lappen tekst in allerlei vrolijke kleurtjes met tientallen links ertussen. Allemaal met de aanhef "Beste lezers" en onder meerdere profielen geplaatst.

Af en toe "verdwaalt" er eens een beste lezer hier die eens een regeltje plaatst en weer hardhollend weg vlucht als de volgende lading willekeurige toetsaanslagen over hem uitgestort worden. Op zich een vermakelijk topic maar is dat nu echt het doel van dit forum?

jvz-zh
Berichten: 119
Lid geworden op: 22 sep 2012 20:51

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door jvz-zh »

Beste Newmikey, ik heb je reactie gelezen en ja dat kun jij vinden.
Ik denk zelf dat als een onderwerp al meer dan 623000 keer bekeken is er toch sprake is van een maatschappelijk probleem.
Als ik je profiel bekijk en de berichten die jij plaatst heb jij vaak sowieso een kritische noot als mensen een probleem aankaarten.
Mensen hebben problemen en het bestaan van dit soort forums levert volgens mij toch een wezenlijke bijdrage aan het melden en oplossen van problemen.
Uiteraard mag jij daar anders over denken, maar je hoeft het niet te lezen.

rotterdam2003
Berichten: 152
Lid geworden op: 21 jul 2012 20:03

Re: Direct Wonen wederom door Hof veroordeeld

Ongelezen bericht door rotterdam2003 »

Beste Lezers,

Helaas ook vele klachten over Nu Wonen m.b.t. niet doorgestorte huurpenningen.
http://www.klacht.nl

Deze klacht sprong er voor mij uit.

http://www.klacht.nl/nu-wonen/klacht/no ... problemen/

"Mijn Klacht:

Juli 2015 heeft Nu Wonen mij via Internet benaderd door een bezichtingsafspraak te maken via de website waar mijn huis te koop staat. Kopen was helemaal niet aan de orde, het bleek een medewerker van Nu wonen, zij hadden een huurder. Een klant van hen, een bedrijf wat een huis zocht voor medewerker/gezin.
Een contract heb ik nooit ontvangen. De mensen zijn ingecheckt (hoorde ik van buren) contact krijgen was nauwelijks mogelijk. Ik heb nooit huur ontvangen terwijl er maanden ‘huurders’ geplaatst door nu wonen in mijn huis zaten. Wel hebben ze bemiddelingskosten ingehouden op huur wat bedrijf aan hen heeft betaald. Mijn schade is vele duizenden euro’s. Misgelopen huurinkomsten van maanden, 1250 euro bemiddelingskosten, advocaatkosten, schade aan mijn woning, schade aan roerende zaken, schoonmaakkosten etc.
Het bleek dat de klant van Nu Wonen niet goed betaalde… Zij hebben mij dus willens en wetens opgezadeld met een klant waar al een incassoprocedure voor liep!
Grote schande!

Gewenste Oplossing:
Bemiddelingskosten aan mij uitkeren. Achterstallige huur aan mij betalen. Schade vergoeden."


Veel overeenkomsten met mevrouw Louise.
Direct Wonen was OOK op de hoogte van de onrechtmatigheden in de papieren van de huurder.

Wat nu dames en heren Rechters in Den Haag;

Ook maar weer gaan vonnissen dat deze verhuurders maar moeten gaan bewijzen een andere huurder gehad te hebben die WEL de huurpenningen had betaald!
En geldt dat ook voor alle andere verhuurders die hun huurpenningen niet doorgestort krijgen.


Inderdaad Newmickey pagina na pagina wordt gevuld met het onfatsoen en het gegraai in Verhuurmakelaarsland.
We zijn pas 3 1/2 jaar bezig om deze misstanden in kaart te brengen.

Wat doet de Politiek en de Hoge Raad!
Laatst gewijzigd door rotterdam2003 op 11 jan 2016 16:57, 1 keer totaal gewijzigd.

Gesloten