LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
Aunibel
Berichten: 47
Lid geworden op: 09 mei 2011 14:31

ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Aunibel »

Ik heb een vraag over het online inchecken en de stoelreserverings ''service'' *kuch* van ArkeFly.

Bij het boeken van de reis hebben zowel ik als mijn vriend al € 15,- extra betaald voor de zogenoemde comfort classe. Zo zouden wij gegarandeerd zijn van wat extra been ruimte.

Nu kom ik tot de conclusie dat ik bij het online inchecken moet gaan betalen voor mijn stoelreservering.

Dit varieert van:
6.00 EUR Volwassene (12 jaar en ouder) Standaard stoel Groen
18.00 EUR Volwassene (12 jaar en ouder) Stoel met extra beenruimte
18.00 EUR Volwassene (12 jaar en ouder) Stoel aan de nooduitgang

Ik vind dit een zéér vreemde gang van zaken omdat ik al betaald heb voor comfort class. M.a.w., indien ik dit niet had gekocht had ik net zo goed online kunnen inchecken & reserveren en was ik nog goedkoper uit... Wordt ik nou, om het even grof te zeggen, genaaid of zie ik dat verkeerd.

Heb overigens al een aantal oude topics gezien echter geen bevredigende antwoorden. Waar het mij omgaat is hoe het kan dat ik € 15,- betaal voor comfort class en online nogmaals € 18,- kwijt ben aan wat extra beenruimte.

Aunibel
Berichten: 47
Lid geworden op: 09 mei 2011 14:31

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Aunibel »

Nou inmiddels toch maar geboekt om het risico te vermijden dat mijn vriend voor in het vliegtuig zit en ik achterin :roll:. Ik kan altijd achteraf nog trachten mijn geld terug te halen.

Hoe dan ook, nu met het ''online inchecken'' zakt helemaal mijn broek af. Indien ik online wil inchecken dien ik akkoord te gaan met de navolgende voorwaarden:

U bent verplicht de medereizigers van het reisgezelschap de correcte informatie met betrekking tot de stoelreservering en het online inchecken te verstrekken. U en uw medereizigers zijn verplicht om bij de gate de instapkaart te tonen. Het online inchecken kan alleen in combinatie met een (betaalde) stoelreservering. Wegens operationele redenen is het mogelijk dat uw stoelnummer (zoals vermeld op bevestiging stoelreservering en op de instapkaart) aan boord afwijkt van het nummer dat op uw bevestiging vermeld staat. Dit heeft echter geen invloed op het type stoel dat u geboekt heeft, waardoor ook geen recht is op terugbetaling of compensatie. Door de online check-in te bevestigen, bevestigt u dat alle deelnemers uit het reisgezelschap gebonden zijn aan de voorwaarden van de online check-in die op deze website vermeld staan. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om over de juiste reisdocumenten te beschikken.

M.a.w. je kan dus net zo goed NIET online je stoel reserveren. Wat een gore oplichters zeg..

Emmy75
Berichten: 6720
Lid geworden op: 21 jan 2010 04:23

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Emmy75 »

Aunibel schreef:Ik vind dit een zéér vreemde gang van zaken omdat ik al betaald heb voor comfort class. M.a.w., indien ik dit niet had gekocht had ik net zo goed online kunnen inchecken & reserveren en was ik nog goedkoper uit... Wordt ik nou, om het even grof te zeggen, genaaid of zie ik dat verkeerd.

Heb overigens al een aantal oude topics gezien echter geen bevredigende antwoorden. Waar het mij omgaat is hoe het kan dat ik € 15,- betaal voor comfort class en online nogmaals € 18,- kwijt ben aan wat extra beenruimte.
Nee, het zijn 2 verschillende dingen die nu op 1 hoop worden gegooid. Als u niet de online stoelreservering had gedaan, had u gewoon een stoel in de comfort class gekregen met extra beenruimte tov de economy class. Daar betaalt u 15,- extra voor.

Binnen diezelfde Comfort Class zijn meerdere "soorten" stoelen nl.:
- De standaardstoelen (dus met meer beenruimte dan de economy waar reeds voor betaald is.)
- Stoelen bij de nooduitgangen. Hier is nog meer beenruimte dan de standaardstoel van de Comfort Class. Deze zijn vrij populair en dus duurder dan wanneer men een standaard(comfort)stoel zou reserveren. Letop: hier mag niet iedereen zitten en is aan voorwaarden verbonden.
- Stoelen met extra beenruimte tov de standaard(comfort)stoel die niet bij een nooduitgang zitten. te denken valt dan vaak aan de stoelen op de eerste rij na een soort van afscheiding. Ook deze zijn populair omdat ze nog meer beenruimte bieden dan de "gewone" comfort stoelen.

Maar alle stoelen hebben (als het goed is) sowieso meer been ruimte dan de economy class.

Kortom: in uw geval heeft u betaald 15,- voor een comfort stoel. En kunt u ervoor kiezen voor + 18,- een stoel met nog meer beenruimte dan de comfortstoel te krijgen.

Nee, ik werk niet bij Arke.
Laatst gewijzigd door Emmy75 op 30 aug 2011 21:24, 2 keer totaal gewijzigd.

Emmy75
Berichten: 6720
Lid geworden op: 21 jan 2010 04:23

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Emmy75 »

Aunibel schreef:Nou inmiddels toch maar geboekt om het risico te vermijden dat mijn vriend voor in het vliegtuig zit en ik achterin :roll:. Ik kan altijd achteraf nog trachten mijn geld terug te halen.
Proberen kan altijd, echter zal zeker niet makkelijk zijn.
Aunibel schreef: M.a.w. je kan dus net zo goed NIET online je stoel reserveren. Wat een gore oplichters zeg..
Eerst even afwachten en kijken wat er gebeurt alvorens hoog van de toren te gaan blazen.

Ik weet even niet welke optie u gekozen heeft. Maar laten we voor het gemak even uitgaan van de duurdere stoel van 18,-. Indien u niet de stoelnummers krijgt toegewezen die op uw instapkaart staan, echter u krijgt wel dezelfde duurdere "stoelsoort" dus ook een met extra extra beenruimte (het dubbel neerzetten van extra is bewust) heeft u geen recht op geld terug want u krijgt immers dezelfde "klasse" stoel als waarvoor betaald is.

Indien u niet het gekozen en betaalde stoeltype kunt innemen, heeft u meestal wel recht op restitutie van dit bedrag. Dit staat ook op de site van Arkefly, zie onderstaande quote. Mocht het zo zijn dat u een stoel gereserveerd had bij de nooduitgang en u mag daar niet zitten vanwege de veiligheidsvoorschriften van de luchtvaartmaatschappij dan heeft u geen recht op geld terug. Mensen reizend met kleine kinderen of huisdieren in de cabine, of personen die nog geen 16 zijn, of die de nederlandse en/of engelse taal niet goed genoeg spreken, of zwangeren of mindervalide of zwaarlijvige mensen mogen niet bij de nooduitgang zitten.
ArkeFly schreef: Wat moet ik doen als er problemen zijn aan boord i.v.m. mijn gereserveerde stoelen?
Oplossing:
Indien er zich aan boord problemen voordoen kunt u beroep doen op de bemanning om u een oplossing te bieden.

Wegens operationele redenen is het mogelijk dat uw stoelnummer aan boord afwijkt van het nummer dat op uw bevestiging vermeld staat. Dit heeft echter geen invloed op het type stoel dat u geboekt heeft, waardoor ook geen recht is op terugbetaling of compensatie.

De bemanning aan boord behoudt zich te allen tijde het recht voor om uit operationele of veiligheidsoverwegingen de plaatsing in het vliegtuig aan te passen. Indien u hierdoor uw vooraf gereserveerde stoeltype niet kunt innemen heeft u recht op restitutie.

sprookje
Berichten: 744
Lid geworden op: 11 jan 2007 15:06

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door sprookje »

Niemand heeft je verplicht om een stoel te reserveren,denk je nu echt als je confort class boekt dat je die dan niet krijgt.Tuurlijk wel.wij reizen altijd met vier personen en reserveren nooit stoelen en toch zitten wij altijd bij elkaar.Je hebt zelf gekozen om een stoel te reseveren in de door jouw betaalde klasse en dus zal je geen recht hebben op teruggave van je geld.
Jammer voor jou maar had je maar even verder moeten zoeken.
Iemand die economy boekt kan alleen daar een stoel reserveren.Vrij logisch lijkt mij.

Aunibel
Berichten: 47
Lid geworden op: 09 mei 2011 14:31

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Aunibel »

Emmy75 schreef:Nee, het zijn 2 verschillende dingen die nu op 1 hoop worden gegooid. Als u niet de online stoelreservering had gedaan, had u gewoon een stoel in de comfort class gekregen met extra beenruimte tov de economy class. Daar betaalt u 15,- extra voor.

Binnen diezelfde Comfort Class zijn meerdere "soorten" stoelen nl.:
- De standaardstoelen (dus met meer beenruimte dan de economy waar reeds voor betaald is.)
Als ik de standaard comfort class stoel boek ben ik sowieso € 6,- kwijt. Dat vind ik gewoon vreemd want als ik vlieg met Transavia of een andere maatschappij hoef ik voor reserveren van mijn stoel (die ik bij boeking heb ''gekocht'') geen extra kosten te betalen. Ik begrijp best nu dat als je wat extra beenruimte wilt bij b.v. de nooduitgang dat dat wat meer kost. Dat is ook logisch.
Emmy75 schreef:Indien u niet het gekozen en betaalde stoeltype kunt innemen, heeft u meestal wel recht op restitutie van dit bedrag. Dit staat ook op de site van Arkefly, zie onderstaande quote.
Als ik online incheck heb ik conform te algemene voorwaarden geen recht op restitutie. Zie mijn eerdere post. Dit is van hun eigen website gehaald bij het reserveren van de stoelen. Dit geld dus alleen als ik NIET online incheck.

Emmy75
Berichten: 6720
Lid geworden op: 21 jan 2010 04:23

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Emmy75 »

Aunibel schreef: Als ik de standaard comfort class stoel boek ben ik sowieso € 6,- kwijt. Dat vind ik gewoon vreemd want als ik vlieg met Transavia of een andere maatschappij hoef ik voor reserveren van mijn stoel (die ik bij boeking heb ''gekocht'') geen extra kosten te betalen. Ik begrijp best nu dat als je wat extra beenruimte wilt bij b.v. de nooduitgang dat dat wat meer kost. Dat is ook logisch.
Nee, het is uw keuze gebruik te maken van de online stoelreservering. Indien u hiervan geen gebruik had gemaakt, had het geen 6,- gekost en kreeg u gewoon een standaardstoel in de comfort class. Dat is dus een keuze en geen verplichting.

Tja verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben verschillende regels en ook soms verschillende tarieven. Er zijn meer maatschappijen waar betaald moet worden voor de online stoelreservering.

Aunibel
Berichten: 47
Lid geworden op: 09 mei 2011 14:31

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Aunibel »

sprookje schreef:Niemand heeft je verplicht om een stoel te reserveren,denk je nu echt als je confort class boekt dat je die dan niet krijgt.Tuurlijk wel.wij reizen altijd met vier personen en reserveren nooit stoelen en toch zitten wij altijd bij elkaar.Je hebt zelf gekozen om een stoel te reseveren in de door jouw betaalde klasse en dus zal je geen recht hebben op teruggave van je geld.
Jammer voor jou maar had je maar even verder moeten zoeken.
Iemand die economy boekt kan alleen daar een stoel reserveren.Vrij logisch lijkt mij.
Cursusje begrijpend lezen? Ik begrijp best dat als ik comfort class boek dat ik comfort class krijg en geen economy. Waar het mij omgaat is dat ik het gewoon VREEMD vind dat je voor het reserveren van een STANDAARD stoel sowieso € 6,- kwijt bent.
sprookje schreef:wij reizen altijd met vier personen en reserveren nooit stoelen en toch zitten wij altijd bij elkaar.
Dan heb je gewoon mazzel gehad. Je loopt namelijk altijd het risico dat indien je niet reserveert het reisgezelschap uit elkaar kan zitten.

Aunibel
Berichten: 47
Lid geworden op: 09 mei 2011 14:31

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Aunibel »

Emmy75 schreef:Nee, het is uw keuze gebruik te maken van de online stoelreservering. Indien u hiervan geen gebruik had gemaakt, had het geen 6,- gekost en kreeg u gewoon een standaardstoel in de comfort class. Dat is dus een keuze en geen verplichting.
Met het risico dat ik op rij 1 kan zitten en mijn vriend op rij 15.

Emmy75
Berichten: 6720
Lid geworden op: 21 jan 2010 04:23

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Emmy75 »

Aunibel schreef:Als ik online incheck heb ik conform te algemene voorwaarden geen recht op restitutie. Zie mijn eerdere post. Dit is van hun eigen website gehaald bij het reserveren van de stoelen. Dit geld dus alleen als ik NIET online incheck.
Nee. Ten eerste heb ik de informatie ook van hun eigen website gehaald. Daar wordt geen onderscheid gemaakt tussen online of niet online inchecken.

Ten tweede staat in de informatie (welke u zelf hier heeft neergezet vanaf de arke site) expliciet vermeld dat het zo kan zijn dat u een andere stoel krijgt dan het stoelnummer op de instapkaart, echter dit heeft geen invloed op het type van de stoel. Dus nogmaals als u hetzelfde "type stoel" krijgt heeft u geen recht op geld terug. Krijgt u een "goedkoper stoeltype" dan waarvoor betaald heeft u recht op geld terug. Behalve als u een stoel bij de nooduitgang reserveert en daar niet mag zitten, dan is ook geen recht op geld terug.

Emmy75
Berichten: 6720
Lid geworden op: 21 jan 2010 04:23

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Emmy75 »

Aunibel schreef: Met het risico dat ik op rij 1 kan zitten en mijn vriend op rij 15.
Dat kan maar gebeurt niet vaak in de praktijk. Nogmaals het is een keuze.

Aunibel
Berichten: 47
Lid geworden op: 09 mei 2011 14:31

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Aunibel »

Emmy75 schreef:
Aunibel schreef:Als ik online incheck heb ik conform te algemene voorwaarden geen recht op restitutie. Zie mijn eerdere post. Dit is van hun eigen website gehaald bij het reserveren van de stoelen. Dit geld dus alleen als ik NIET online incheck.
Nee. Ten eerste heb ik de informatie ook van hun eigen website gehaald. Daar wordt geen onderscheid gemaakt tussen online of niet online inchecken.

Ten tweede staat in de informatie (welke u zelf hier heeft neergezet vanaf de arke site) expliciet vermeld dat het zo kan zijn dat u een andere stoel krijgt dan het stoelnummer op de instapkaart, echter dit heeft geen invloed op het type van de stoel. Dus nogmaals als u hetzelfde "type stoel" krijgt heeft u geen recht op geld terug. Krijgt u een "goedkoper stoeltype" dan waarvoor betaald heeft u recht op geld terug. Behalve als u een stoel bij de nooduitgang reserveert en daar niet mag zitten, dan is ook geen recht op geld terug.
Zucht, volgens mij begrijp je niet wat ik bedoel. Ik vind het een vreemde zaak dat ik moet reserveren voor een bepaalde plek in het vliegtuig en hiervoor moet betalen. En dat ik het risico loop dat ik alsnog in het vliegtuig een andere stoel krijg toegewezen. Wat is dan het hele nut van online reserveren en hiervoor betalen? De tekst die ik heb neergeplakt komt ook van de website en heeft betrekking op het reserveren én online inchecken. Ik heb tot nu toe alleen gereserveerd voor een stoel en dan heb ik volgens de voorwaarden WEL recht op restitutie.

Aunibel
Berichten: 47
Lid geworden op: 09 mei 2011 14:31

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Aunibel »

En voor de goede orde: ik denk dus NIET dat ik economy krijg, ik ben sowieso verzekerd van comfort class. Voordat iemand daar weer over begint.. :roll:

Emmy75
Berichten: 6720
Lid geworden op: 21 jan 2010 04:23

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Emmy75 »

Aunibel schreef: En voor de goede orde: ik denk dus NIET dat ik economy krijg, ik ben sowieso verzekerd van comfort class. Voordat iemand daar weer over begint..
Dat had ik toch echt wel wat sneller begrepen dan nu aangenomen wordt. :mrgreen:

Uit de openingspost wordt blijk gegeven dat u niet snapt waarom u 2x moet betalen voor extra beenruimte. Vandaar dat ik dit ben gaan uitleggen. Ik heb het even onderstreept in de quote van de openingspost.

Aunibel schreef:Ik heb een vraag over het online inchecken en de stoelreserverings ''service'' *kuch* van ArkeFly.

Bij het boeken van de reis hebben zowel ik als mijn vriend al € 15,- extra betaald voor de zogenoemde comfort classe. Zo zouden wij gegarandeerd zijn van wat extra been ruimte.

Nu kom ik tot de conclusie dat ik bij het online inchecken moet gaan betalen voor mijn stoelreservering.

Dit varieert van:
6.00 EUR Volwassene (12 jaar en ouder) Standaard stoel Groen
18.00 EUR Volwassene (12 jaar en ouder) Stoel met extra beenruimte
18.00 EUR Volwassene (12 jaar en ouder) Stoel aan de nooduitgang

Ik vind dit een zéér vreemde gang van zaken omdat ik al betaald heb voor comfort class. M.a.w., indien ik dit niet had gekocht had ik net zo goed online kunnen inchecken & reserveren en was ik nog goedkoper uit... Wordt ik nou, om het even grof te zeggen, genaaid of zie ik dat verkeerd.

Heb overigens al een aantal oude topics gezien echter geen bevredigende antwoorden. Waar het mij omgaat is hoe het kan dat ik € 15,- betaal voor comfort class en online nogmaals € 18,- kwijt ben aan wat extra beenruimte.

Aunibel
Berichten: 47
Lid geworden op: 09 mei 2011 14:31

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Aunibel »

Emmy75 schreef:
Aunibel schreef: En voor de goede orde: ik denk dus NIET dat ik economy krijg, ik ben sowieso verzekerd van comfort class. Voordat iemand daar weer over begint..
Dat had ik toch echt wel wat sneller begrepen dan nu aangenomen wordt. :mrgreen:

Uit de openingspost wordt blijk gegeven dat u niet snapt waarom u 2x moet betalen voor extra beenruimte. Vandaar dat ik dit ben gaan uitleggen. Ik heb het even onderstreept in de quote van de openingspost.
Klopt en ik begrijp nu best dat als ik bij de nooduitgang wil zitten ik daar wat extra kwijt voor ben. Maar wat ik gewoon raar vind is om voor de standaard stoel in comfort class sowieso € 6,- kwijt ben. Ik vind dat PERSOONLIJK (voordat ik hier weer op wordt aangevallen :mrgreen:) gewoon een vreemde zaak. Bij KLM, Transavia etc is dit gewoon gratis.

Daarnaast nog een opmerking, niet van toepassing op mij maar ook iets wat mij opviel.. Een maaltijd vooraf reserveren kost € 19,50. Indien deze maaltijd niet beschikbaar is ontvang je een voucher t.w.v. € 14,00. Het is gewoon geldklopperij.

En het gaat mij niet om die 6 euro (daar lig ik nu ook niet echt wakker van) maar op de wijze hoe dat gaat. Er zijn genoeg mensen die hard sparen voor een vakantie met hun gezin en om de zekerheid te hebben dat ze bij elkaar zitten weer extra geld kwijt zijn.

Emmy75
Berichten: 6720
Lid geworden op: 21 jan 2010 04:23

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Emmy75 »

Aunibel schreef: Zucht, volgens mij begrijp je niet wat ik bedoel. Ik vind het een vreemde zaak dat ik moet reserveren voor een bepaalde plek in het vliegtuig en hiervoor moet betalen. En dat ik het risico loop dat ik alsnog in het vliegtuig een andere stoel krijg toegewezen. Wat is dan het hele nut van online reserveren en hiervoor betalen? De tekst die ik heb neergeplakt komt ook van de website en heeft betrekking op het reserveren én online inchecken. Ik heb tot nu toe alleen gereserveerd voor een stoel en dan heb ik volgens de voorwaarden WEL recht op restitutie.
Ik heb beter begrepen wat u bedoelt dan wordt aangenomen.
U bent niet verplicht om een stoel te reserveren en daarvoor te betalen. Het kan in sommige uitzonderingsgevallen wel eens voorkomen dat u niet de stoel krijgt welke gekozen is, echter dit zal niet vaak gebeuren. In veruit de meeste gevallen krijgt men gewoon de gekozen stoel.

Ik begrijp dat de tekst betrekking heeft op online reserveren in combinatie met online inchecken. Maar ik kan ook lezen en u geeft blijk deze tekst niet juist te interpreteren. Vandaar dat ik dit uitleg.

Maak u geen illusies, ook zonder online inchecken heeft u geen recht op restitutie.

Emmy75
Berichten: 6720
Lid geworden op: 21 jan 2010 04:23

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door Emmy75 »

Aunibel schreef: Klopt en ik begrijp nu best dat als ik bij de nooduitgang wil zitten ik daar wat extra kwijt voor ben. Maar wat ik gewoon raar vind is om voor de standaard stoel in comfort class sowieso € 6,- kwijt ben. Ik vind dat PERSOONLIJK (voordat ik hier weer op wordt aangevallen :mrgreen:) gewoon een vreemde zaak. Bij KLM, Transavia etc is dit gewoon gratis.
Mijn persoonlijke mening is overigens een heel ander verhaal. Persoonlijk ben ik van mening dat het geen goede ontwikkeling is de ticketprijs steeds verder uit kleden met dit soort dingen, net zoals betalen voor bagage wat nu bij Transavia het geval is.
Aunibel schreef: En het gaat mij niet om die 6 euro (daar lig ik nu ook niet echt wakker van) maar op de wijze hoe dat gaat. Er zijn genoeg mensen die hard sparen voor een vakantie met hun gezin en om de zekerheid te hebben dat ze bij elkaar zitten weer extra geld kwijt zijn.
Voor mensen die dit financieel er niet bij kunnen of willen hebben, die kunnen ervoor kiezen om dit niet online te reserveren. Dan hebben ze ook geen extra kosten. In de meeste gevallen van stoelreservering is het bijvoorbeeld niet mogelijk om 2 losse stoelen te reserveren als men met 2 personen binnen een boeking reist of bijvoorbeeld in een rij van 3 de middelste stoel vrij te laten. Dit is meestal wel afgeschermd. Mede hierdoor zullen de meeste mensen zoveel mogelijk bij elkaar in de buurt zitten. Dit is ook wenselijk voor de luchtvaartmij, anders wordt er veel meer rondgelopen door het toestel.

suedje
Berichten: 39
Lid geworden op: 11 nov 2009 17:07

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door suedje »

Wij zijn deze zomer ook met Arke Fly weg geweest. Het online reserveren van stoel(en) is, uit mijn hoofd gezegd, mogelijk tot 3 dagen voor vertrek. Wij hebben elke dag even online gekeken hoe het ervoor stond met het reserveren bij onze vlucht. Er werden wel stoelen gereserveerd, maar er bleven er ook genoeg over om bij elkaar te zitten zonder te reserveren. Zowel de heen- als de terugvlucht hebben wij met 3 stoelen bij elkaar gezeten, zonder vooraf te reserveren.

jolanda77
Berichten: 277
Lid geworden op: 02 feb 2010 10:58

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door jolanda77 »

ja off je gaat op tijd naar schiphol dan hoef je ook niet bij te betalen

als je 3.5 uur vantevoren op de luchthaven ben dan ben je een van de eerste
en dan zijn er nog genoeg stoelen naast elkaar

sprookje
Berichten: 744
Lid geworden op: 11 jan 2007 15:06

Re: ArkeFly, betalen voor stoelreservering

Ongelezen bericht door sprookje »

sprookje schreef:

wij reizen altijd met vier personen en reserveren nooit stoelen en toch zitten wij altijd bij elkaar.


Dan heb je gewoon mazzel gehad. Je loopt namelijk altijd het risico dat indien je niet reserveert het reisgezelschap uit elkaar kan zitten.

Nee hoor geen mazzel,gewoon logich redeneren.Nog niet de helft van de reiziger reserveert een stoel.De rest is gewoon slimmer :mrgreen:

Gesloten