[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Appartement Aloe Gran Canaria
Pagina 1 van 1

Appartement Aloe Gran Canaria

Geplaatst: 17 nov 2003 15:03
door patrick79
Wij zijn naar Gran Canaria geweest met Marysol, in appartement Aloe.
Het was een enorm vervallen appartement.
Bij aankomst 's avonds leek het er mee te vallen maar toen we de badkamer inliepen om ons op te frissen en een handdoek van het rekje afpakte kwamen er 2 grote kakkerlakken uitrennen.
Balkondeur slot was kapot en dat hebben we gemeld.Ze hebben het slot uit de deur van het balkon gehaald en er een HANGSLOTJE ???? aangehangen??????
we zijn er 2 weken geweest en in de 2 weken hebben we tientallen KAKKERLAKKEN gehad waaronder eentje die over mijn gezicht liep toen ik heerlijk aan het wegdommelen was. Ik was behoorlijk verschrikt en toen ik uit bed ging het licht aandeed en de woonkamer inliep zaten er tientallen in de woonkamer. Mijn haren stonden recht overeind.Overal zaten die dingen en overal liepen ze uit. Ik durfde nieteens meer te douchen. We hebben dit ook 4 keer bij de receptie moeten melden en 4 keer zijn er druppeltjes op de muren gedaan. Dit heeft NIETS GEHOLPEN. NOOIT MEER appartement ALOE voor ons, maar wel GRAN CANARIA

Re: Appartement Aloe Gran Canaria

Geplaatst: 17 nov 2003 16:23
door Inga
Nu Patrick, dat zal denk ik niet alleen in dat appartement zijn. Wij zaten een paar jaar geleden Corona Blanca ook via Marysol en daar was het ook. Wij waren er toen met kennissen en wij zaten 3 hoog. Ook waren ze toen net aan het renoveren, maar wij hadden er geen èèn gezien en bij onze kennissen die nog in het oude zaten, wel heel erg. Zelfs bij mensen op de 7e etage. Ze liepen bij hen zelfs in bed. Er werd wel aandacht aan besteed als je de klacht even doorgaf aan de receptie. Kwamen ze ontsmetten enzo!

Maar op Cran Canaria is dat wel normaal hoor, had ik van de host begrepen. In de bungalowtjes schijnt het nog erger te wezen. Hoort er een beetje bij zeggen ze. Maarja, als je er bang of vies van bent? Ja, dan heb je wel een probleem. Maar voor de rest was alles pico bello.

8) Fan van Gran Canaria, Inga.

Re: Appartement Aloe Gran Canaria

Geplaatst: 24 nov 2003 17:57
door Kimmik
Hallo,

Ik ben zelf afgelopen week naar Gran Canaria geweest voor mijn werk. Nu heb ik inderdaad App. Aloe bezocht maar ik wil alleen maar zeggen dat daar verder niets op aan te merken is.

Ik heb in een andere accommodatie gezeten en daar zitten ook kakkerlakken. Dat is heel normaal in die landen. Het maakt weinig uit waar je zit, want je ziet deze beesten overal. Ook op straat.

Re: Appartement Aloe Gran Canaria

Geplaatst: 24 nov 2003 19:19
door tinas
Ook ik ben ooit eens naar Gran Canaria geweest. Dat was meteen de eerste en laatste keer. Het ongedierte was wat dat betreft nog niet eens zo storend. Het hele eiland is gewoon niks.

Re: Appartement Aloe Gran Canaria

Geplaatst: 24 nov 2003 19:42
door Inas
Waar is het wel leuk dan? Benidorm?

Re: Appartement Aloe Gran Canaria

Geplaatst: 05 dec 2003 15:38
door hada
Benidorm, dat is ook niks, daar spreken ze alleen maar Italiaans. Nog niet eens Engels of Nederlands.