[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Arke vergeet hotel te reserveren
Pagina 1 van 1

Arke vergeet hotel te reserveren

Geplaatst: 01 jun 2012 21:18
door Caroline40
Voor 3 t/m 7 juni heb ik een stedentrip naar new York geboekt via Arke.nl. We hadden wat te vieren dus ik heb voor het meest luxe hotel gekozen. Minder dan 48 uur voor vertrek werd ik gebeld door [Persoonsgegevens verwijderd] van TUI dat het hotel overboekt zou zijn. Direct het hotel gebeld om opheldering. De dame was zeer verbaast dit te horen, men had namelijk nooit een reservering voor mij ontvangen! Arke weer teruggebeld, dezelfde heer beweerde vervolgens dat hij NOOIT had gezegd dat het hotel overboekt was... Nee Arke was vergeten de kamer te reserveren. Mij werd een zogenaamd passende oplossing geboden. Een hotel dat qua kwaliteit stukken minder is en voor ruim Eur 1000 minder te boeken was geweest. Twee voor twaalf natuurlijk niet. Vlak voor het weekend zit alles vol en gaan de prijzen omhoog. Het oorspronkelijke hotel had overigens ook nog gewoon kamers vrij maar Arke wenste daar niet extra voor te betalen. Mij werd als pleister op de wonde nog een luizige Eur 132 aangeboden.. Ook nog naar een reisburo in Velp geweest. daar was het leugenachtige "overboeking" verhaal in het systeem te lezen. Ook, zo was geschreven, was "het wel lullig voor mevrouw". Moraal van het verhaal. Als Arke dus een wanprestatie levert laat het haar klanten de schade dragen.

Re: Arke vergeet hotel te reserveren

Geplaatst: 05 jun 2012 11:10
door dia
Is dit echt waar of ook weer een verhaaltje.

Re: Arke vergeet hotel te reserveren

Geplaatst: 05 jun 2012 11:24
door Chocomelk
Caroline40 schreef:Voor 3 t/m 7 juni heb ik een stedentrip naar new York geboekt via Arke.nl. We hadden wat te vieren dus ik heb voor het meest luxe hotel gekozen. Minder dan 48 uur voor vertrek werd ik gebeld door [Persoonsgegevens verwijderd] van TUI dat het hotel overboekt zou zijn. Direct het hotel gebeld om opheldering. De dame was zeer verbaast dit te horen, men had namelijk nooit een reservering voor mij ontvangen! Arke weer teruggebeld, dezelfde heer beweerde vervolgens dat hij NOOIT had gezegd dat het hotel overboekt was... Nee Arke was vergeten de kamer te reserveren. Mij werd een zogenaamd passende oplossing geboden. Een hotel dat qua kwaliteit stukken minder is en voor ruim Eur 1000 minder te boeken was geweest. Twee voor twaalf natuurlijk niet. Vlak voor het weekend zit alles vol en gaan de prijzen omhoog. Het oorspronkelijke hotel had overigens ook nog gewoon kamers vrij maar Arke wenste daar niet extra voor te betalen. Mij werd als pleister op de wonde nog een luizige Eur 132 aangeboden.. Ook nog naar een reisburo in Velp geweest. daar was het leugenachtige "overboeking" verhaal in het systeem te lezen. Ook, zo was geschreven, was "het wel lullig voor mevrouw". Moraal van het verhaal. Als Arke dus een wanprestatie levert laat het haar klanten de schade dragen.
En u ging dus akkoord met 132 euro.
:shock:

Re: Arke vergeet hotel te reserveren

Geplaatst: 11 jun 2012 16:17
door dia
Heb sterk de indruk dat dit ook weer een broodje aap verhaal is.

Re: Arke vergeet hotel te reserveren

Geplaatst: 20 jun 2012 19:48
door Innieminnie
Betwijfel het. Zelfde soort iets meegemaakt met Arke. Maar dan fijn vergeten het hotel te informeren dat men met 26 uur vertraging aankomt op bestemming(bij no shown, mag hotel je kamer weggeven). Aan de andere kant klopt er niet veel, toch wel nieuwsgierig naar de rest van het verhaal.

Re: Arke vergeet hotel te reserveren

Geplaatst: 23 jul 2012 21:41
door wiseger
dia schreef:Heb sterk de indruk dat dit ook weer een broodje aap verhaal is.
Weer een broodje aap? Bij de andere topics blijkt achteraf dat de TS gewoon gelijk had, ondanks dat jij er elke keer een broodje aap in ziet. Bij Arke gaat er echt regelmatig wat mis en helaas wordt het niet altijd even netjes opgelost.