[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • volksverlakkerij D-reizen
Pagina 1 van 1

volksverlakkerij D-reizen

Geplaatst: 06 jan 2004 09:30
door hend
:( :( Op alle etalage ruiten van D-reizen staan goedkope vlieg-retour tickets te koop aangeboden. b.v. retourtje Malaga, non stop voor 98 euro. Na een half uurtje wachten aan de beurt. Het goedkoopste ticket, ongeacht de datum van vertrek is 160 euro!!!! Op mijn verbouwereerde protest wordt luchtigjes gereageerd, men vindt dit volkomen normaal.(ooit is er n.l. een ticket voor dat geld verkocht) Ben ik nou gek???

Re: volksverlakkerij D-reizen

Geplaatst: 21 jan 2004 22:02
door yvon2
elk stoel in een vliegtuig heeft zijn eigen prijskaartje, dit heeft te maken met voorwaarden en de duur van het ticket.
De voordeligste tickets hebben de minste gunstige voorwaarden en zijn als eerste uitverkocht.
Bij veel ticket moet je dus RUIM van te voren boeken wil je de voordeliste prijs betalen. Die prijzen worden overigens door de luchtvaartmaatschappijen gemaakt net als de regels. :lol:

Re: volksverlakkerij D-reizen

Geplaatst: 21 jan 2004 22:16
door GAST00144
Een reisbureau boekt een ticket in een bepaalde prijsklasse. De goedkoopste klasse IT, als de stoelen in deze klasse op zijn verkopen zij diezelfde stoel in een hogere boekingsklasse voor een duurdere prijs. Het reisbbureau moet natuurlijk reclame maken en doet dit door de goedkoopsteklasse te promoten die op dat moment beschibaar is vanaf de goedkoopste prijs. De prijsregels en prijsklasse's worden door de luchtvaart maatschappij bepaald.

Re: volksverlakkerij D-reizen

Geplaatst: 21 jan 2004 22:33
door Gast
De tarieven van tickets die bij de diverse reisburo's worden aangeboden zijn vanaf prijzen. Deze prijzen zijn exclusief de luchthavenbelasting. De luchthavenbelasting akn pas worden vastgesteld op het moment van boeken. Dit is dus niet alleen zo bij D-Reizen...ik heb dat ook bij TUI meegemaakt.