[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Incasso Pay-Care, onjuiste betalingsverplichting
Pagina 1 van 1

Incasso Pay-Care, onjuiste betalingsverplichting

Geplaatst: 02 jul 2018 13:44
door hoekmart
Hallo,
ik heb een email met een incasso ontvangen van Pay-care. Wist geheel niet waar dit over ging. Info per telefoon opgevraagd, kreeg onfatsoenlijke reactie: Is U probleem, gaat over accoord van aanbieding per telefoon van ALLTOUR. Dit zou gaan over een aanbod van een 4-persoons aanbieding voor vliegtickets .
Dit klonk erg leuk, tot aan het einde er allerlei voorwaarden aan het licht kwamen, zoals ik per brief dit moest annuleren indien ik dit niet zou willen gebruiken. Ik heb direct gezegd dat ik dit niet wenste, geheel aanbod afgezegd.
Dacht dat dit hierbij was geregeld.

Heb in de afgelopen maand 2x een email ontvangen met een betalingsverzoek. Heb deze helaas niet bewaard !
De vermelding stond dat ik een rekening moest betalen, bijlage was niet te openene, met vemelding van het bankrekening nummer:
IBAN: LT12 3510 0000 2045 4241 BIC : MIEGLT21
Dit is niet in nederland en ik verdacht dit geheel aan/van SPAM en/of Internet fraude.

Tot de email van PAY-Care met extreem hoge kosten, gestuurd werdt. Geen verdere info of fatsoenlijke terugkoppeling mogelijk.
Ik moest maar bellen ???

Wat kan ik met deze situatie ??
Gaarne advies en raad.

mvg
Martin van den Hoek

Re: Incasso Pay-Care, onjuiste betalingsverplichting

Geplaatst: 02 jul 2018 16:57
door Moneyman
je bent niet de eerste met deze vraag. Lees oa deze topics maar eens door, als je dan nog vragen hebt kan je die concreet stellen.
viewtopic.php?f=36&t=181739
viewtopic.php?f=36&t=185871

Re: Incasso Pay-Care, onjuiste betalingsverplichting

Geplaatst: 02 jul 2018 17:17
door BreejKC
Zijn ze nu nog niet gestopt, dat soort lugubere figuren van PayCare. Lees inderdaad de topics zoals aangegeven door Moneyman hierboven. En, zoals u daar kunt lezen, neem de moeite om dit bij Consuwijzer te melden en aangifte tegen PayCare te doen op het politiebureau. En laat u daar niet afschepen met het argument dat het een 'civiele' zaak betreft want het betreft pure oplichting. Alleen met meer dan voldoende aangiftes tegen dit luche bedrijf kan (!) of zal (?) de politie ingrijpen.

Re: Incasso Pay-Care, onjuiste betalingsverplichting

Geplaatst: 03 jul 2018 14:21
door isbrunner
in 2016 is er ook een topic geweest over shoppen doe je zo. ook in de uitzending geweest. wat is nu het geval bijna 2 jaar later neemt paycare contact op over een factuur van shoppen doe je zo. aangegeven dat er geen schriftelijke handtekening is gezet en er dus geen contract is en dat niet betaald gaat worden. nu gaat paycare een rechtzaak aanspannen. zal ook digitaal aangifte doen tegen paycare