[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Annulering vliegtickets BudgetAir
Pagina 1 van 1

Annulering vliegtickets BudgetAir

Geplaatst: 02 aug 2018 14:31
door Jorik1978
Wij hebben in december 2017 vliegtickets geboekt bij budgetair.nl. Wij zouden vanaf Düsseldorf vliegen met Germania. 48 uur voor vertrek werd zonder opgaaf van reden de vlucht geannuleerd en men kon ons geen alternatief bieden. Men heeft ons op 14 juli toegezegd de kosten van de vliegtickets volledig terug te betalen. Tot op heden hebben wij dit bedrag nog niet mogen ontvangen. Maar daarnaast zijn wij dan ook nog niet schadeloos gesteld. Wij hebben nu 48 uur voor het geplande vertrek in het weekend in het hoogseizoen nieuwe tickets moeten zoeken. Dit is uiteindelijk gelukt maar de kosten zijn uiteraard veel hoger. Bovendien hebben wij ook nog andere kosten moeten maken. Budgetair wijst vanaf moment 1 naar Germania en stellen zelf hier niets aan te kunnen doen. In mijn optiek heb ik echter met hen een boekingsovereenkomst gesloten en zijn zij verantwoordelijk. Hoe kijkt u hier tegen aan?

Re: Annulering vliegtickets BudgetAir

Geplaatst: 02 aug 2018 19:06
door renewouters
Voortaan gewoon direct bij de luchtvaartmaatschappij boeken zodat er niet gepingpongd gaat worden tussen verschillende partijen die elkaar de schuld geven.

En 14 juli is nog niet zo lang geleden. Het is niet zo dat binnen een bedrijf iemand zomaar allerlei bedragen kan gaan overmaken. Daar worden verschillende checks op uitgevoerd voordat het uiteindelijk betaald wordt. Logisch, anders wordt het veel te fraudegevoelig. Nog even geduld dus.