Pagina 1 van 1

opzeggen abonnement HetNet

Geplaatst: 15 jan 2004 19:20
door rhodi
hallo,
per 19 april 2004 loopt mijn abonnement bij Hetnet af. prijs wordt dan verhoogd van €26,95 naar €32,95 pm. vind dat toch wel een beetje duur worden,zodoende zeg ik op. heb per 1 januari een schriftelijke brief gestuurd naar Hetnet om op te zeggen. ruim op tijd dus!! op 10 januari maar eens een mail gestuurd naar Hetnet of ik bericht krijg bij opzegging. ik zou inderdaad bericht krijgen van Hetnet maar ze hadden tot nu toe nog niets vernomen van mijn schriftelijke opzegging!!!!. doet TPG zolang over het versturen van post of is Hetnet mijn brief kwijt??? ik denk dus het laatste. hierbij dus gelijk het antwoord waarom je schriftelijk op moet zeggen in plaats van per e-mail : een e-mail kunnen ze niet kwijtraken en een gewone brief wel!!!! als je dus op het laatste moment opzegt en ze zijn je brief "kwijt" heb je nog een maand je abonnement! volgende week stuur ik weer een brief om op te zeggen met tegelijk een mail dat de brief verstuurd is. benieuwd of ze dan weer mijn brief niet ontvangen. ik ga dit om de 2 weken doen om te zien hoelang het gaat duren voor mijn ab. opgezegd is. als laatste zal ik dan toch maar een aangetekende versturen om van mijn ab. af te komen. ik zal u op de hoogte houden.

Re: opzeggen abonnement HetNet

Geplaatst: 15 jan 2004 19:28
door Gast
Ik had vorig jaar ook mijn contract opgezegd bij het Net per e-mail antwoordden ze veel later dat e-mail niet wettelijk erkend is.

Dus opzeggen per aangetekende brief, bevestigen per fax en ze kunnen er niet meer onderuit.

Re: opzeggen abonnement HetNet

Geplaatst: 21 jan 2004 19:03
door rhodi
ik heb in totaal 3 e-mails gestuurd naar hetnet dat ik schriftelijk opgezegd had, en heb nu bericht via e-mail dat mijn abonnement opgezegd is. vind ik toch redelijk snel, dus een pluimpje voor hetnet tot nu toe.

Re: opzeggen abonnement HetNet

Geplaatst: 21 jan 2004 19:07
door Gast
je hoeft niet aangetekend te versturen. Een rechter zal er van uit gaan dat de brief altijd aankomt gezien de leverbetrouwbaarheid van de TPG post.

Re: opzeggen abonnement HetNet

Geplaatst: 19 sep 2005 09:38
door markkoning

http://www.opzeggen.nu

Hier staat alles wat je wil weten over het opzeggen van diverse abonnementen

Re: opzeggen abonnement HetNet

Geplaatst: 19 sep 2005 09:39
door Tosbaga
het is algmeen bekend dat je bij opzeggigen altijd je brieven aangetekend op moet sturen

Re: opzeggen abonnement HetNet

Geplaatst: 20 sep 2005 12:16
door hamelandgroep
Hallo dit is een mooie site ben je meteen van al je problemen af

http://www.abonnementenopzeggen.nl/

Ik hoop dat je er wat aan hebt