Online.nl stopt met gratis e-mail

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
Dance4you
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 aug 2018 18:25

Re: Online.nl stopt met gratis e-mail

Ongelezen bericht door Dance4you »

Sinds 5 augustus had online.nl mijn 2 emailadressen gedeactiveerd. Ze hadden nogmaals ruim een maand van tevoren aangekondigd om dit alsnog te doen. Of 4 euro per maand voor mijn emailadres betalen. Gelukkig heb ik veel back ups kunnen maken. Helaas.

Theotrucker
Berichten: 5025
Lid geworden op: 21 jan 2018 19:42
Locatie: Landgraaf

Re: Online.nl stopt met gratis e-mail

Ongelezen bericht door Theotrucker »

Dat komt in de stofzuiger terecht.

GJS
Berichten: 331
Lid geworden op: 04 jan 2007 13:43

Re: Online.nl stopt met gratis e-mail

Ongelezen bericht door GJS »

Ik heb/had ook nog zo'n adres, ooit bij casema begonnen.
Ze hebben diverse keren in de afgelopen jaren aangekondigd dat het zou stoppen maar dat is dus nooit gebeurd tot een week geleden.
Sinds 5 aug kan ik ook niet meer inloggen, alleen ik had een forward gemaakt en die werkt dus nog steeds, het emailadres is dus helemaal nog niet gedeactiveerd of opgeheven.
Maakt voor mij niet zoveel uit vanwege die forward, maar als je die forward niet hebt, verzenders denken dat hun mail gewoon aankomt maar je kan niet meer inloggen om hem te lezen.
Rare manier om dit zo te doen van online. Vraag me ook af of dit zo wel mag want op deze manier houden ze dus mail van een ander vast.

Plaats reactie