LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] T-mobile Thuis verschuilt zich achter KPN

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
vijverlaan4
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 jun 2017 16:06

T-mobile Thuis verschuilt zich achter KPN

Ongelezen bericht door vijverlaan4 »

Twee maanden lang heb ik T-mobile Thuis de tijd gegeven de afgenomen Alles-in-1 dienst via ADSL op te leveren. Helaas zonder resultaat.

Na ontvangst van het pakket bleek de telefoonlijn niet correct te werken. Een 'kabelbreuk bij KPN' werd mij door de klantenservice gemeld. U wordt teruggebeld. Niet natuurlijk... Sorry meneer, ik ga het nogmaals doorgeven aan KPN. U wordt door hen gebeld. Niets.... Meneer, ik zie hier in ons systeem dat u KPN heeft gemeld dat alles in orde is. U heeft KPN niet gesproken, dat is wel heel vreemd. Ik ga nogmaals voor u aan de slag. Excuses hoor!

Een week later nog maar eens gebeld met vergelijkbare verbazing en beloofde opvolging. Ondertussen heb ik in 2 dagen een werkende verbinding via de collega's van Ziggo geregeld. Kind van 5 en vrouwlief wilde nu toch onderhand TV kijken en op internet kunnen. T-mobile maar rustig uit het hoofd gezet.

1 dienst van T-mobile Thuis werkt uiteraard wel als een zonnetje: de facturatie. De stornering van mijn bank werkt ook prima.

Na weer een maandje de verbinding nog eens getest: nog steeds geen enkel signaal en dus de klantenservice van T-mobile maar weer gebeld met het verzoek het abonnement toch maar eens te annuleren. Er wordt tenslotte toch geen dienst geleverd.

Nou, dat zag ik toch echt helemaal verkeerd... U heeft al 38 dagen geen contact met ons opgenomen en ons systeem zegt dat uw verbinding werkt! Ik zie nu wel dat dit niet zo is, maar wij kunnen natuurlijk niet van een paar honderdduizend klanten controleren of de verbinding wel werkt en het ligt ook aan KPN, dat wist u al. Nee, ik kan helaas niets voor u doen. Als u van uw abonnement af wilt dan betaalt u een afkoopsom. Dus...

Conclusie: T-mobile Thuis biedt een dienst aan die blijkbaar afhankelijk is van KPN. Er wordt niet gecontroleerd of de dienst wel geleverd kan worden. De klant moet initiatief nemen en blijven nemen, want als dat niet gebeurd gaan we er gewoon vanuit dat alles klopt, ondanks meerdere meldingen. En uiteraard gewoon betalen, of de dienst nu wel of niet geleverd is.

We wachten de facturen/herinneringen maar af en sturen eventuele 'dreigementen' maar rechtstreeks door naar de rechtsbijstand. Zucht...

NeoDutchio
Berichten: 8410
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: T-mobile Thuis verschuilt zich achter KPN

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

Het is natuurlijk ook niet slim om alvast een andere aanbieder te nemen nog voordat de huidige opgezegd is. U had een ingebreke stelling moeten versturen met een ultimatum waarin het zou moeten werken. Daarna had u het recht gehad tot ontbinding.

T-mobile kan leveren, maar ergens zit er een kink in de kabel (letterlijk of figuurlijk). Als u niet meer reageert gaat T-mobile er natuurlijk van uit dat het werkt. Hoe moeten ze anders ruiken als u niet reageert dat er nog iets aan de hand is?

U heeft zelf de juiste procedures niet gevolgd en dat kan duur komen te staan nu.

Geip Suusje
Berichten: 583
Lid geworden op: 02 sep 2012 11:48

Re: T-mobile Thuis verschuilt zich achter KPN

Ongelezen bericht door Geip Suusje »

@NeoDutchio
Het lijkt me duidelijk dat TS de ingebrekestelling kenbaar heeft gemaakt en dat die overgekomen is (ja, er was een probleem bij KPN).
TS mag er van uit gaan dat zijn melding voldoende is om T-mobile in actie te laten komen.
Overigens heeft TS niets met KPN te maken. T-mobile wel, en zij kunnen dat niet als smoes/argument/verdediging gebruiken. KPN is hun toeleverancier, niet die van TS. T-mobile is aansprakelijk.
Wat een onzin van jou om te verlangen dat hij daar regelmatig opnieuw over had moet bellen.
Waarom heeft T-moblie nooit geïnformeerd bij TS of alles naar wens opgelost is???

Gesloten