[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Budget mobiel internet snelheid
Pagina 1 van 1

Budget mobiel internet snelheid

Geplaatst: 06 mar 2020 13:38
door liefdeisdeweg
Wilde Tele 2 opzeggen omdat budget mobiel een goedkopere abonnement heeft. Echter Tele 2 zegt dat de snelheid 5mpbs is. Daarmee is het bekijken van YouTube of het versturen van foto's minder geschikt.

Klopt dat?

Re: Budget mobiel internet snelheid

Geplaatst: 06 mar 2020 13:55
door mahadma
Of het waar is of niet is niet te controleren, de budget site geeft geen info. Niet echt vriendelijk. Dus vooralsnog maar bij t2 blijven tot u "beter" kunt. Bedenk wel dat er geen koe zo bont is of er is wel een plekje op, ergo elke provider heeft wel wat. En een lage snelheid en filmpjes kijken is een snel vervelend probleem.

Re: Budget mobiel internet snelheid

Geplaatst: 06 mar 2020 14:00
door berndv
liefdeisdeweg schreef:
06 mar 2020 13:38
Klopt dat?
klopt wat? Dat tele2 zegt dat het slechts 5 mbps is? Of dat het kijken van youtube of versturen van foto's met 5mbps niet mogelijk is?

Qua snelheid kan je online controleren wat de snelheid kan worden op je adres:
https://www.budgetthuis.nl/alles-in-1/

5 mbps is niet heel erg snel. Je zult er wel een youtubefilmpje op kunnen kijken, mits de kwaliteit niet te hoog is. Een mail met 1 foto versturen zal geen probleem worden, een mail met veel foto's wordt een ander verhaal.

Re: Budget mobiel internet snelheid

Geplaatst: 06 mar 2020 14:19
door NeoDutchio
Budgetmobile (het oude Robin mobile)heeft verschillende abonnementen met verschillende prijzen en snelheden. Wij hebben 2 abonnementen van €19,95 per maand en hebben weinig te klagen. Op de achterbank wordt YouTube gewoon bekeken.

Re: Budget mobiel internet snelheid

Geplaatst: 06 mar 2020 14:23
door berndv
oh ja, mobiel :oops:

Re: Budget mobiel internet snelheid

Geplaatst: 06 mar 2020 14:25
door Theotrucker
Het ligt natuurlijk heel erg aan de locatie. Tele2 heeft momenteel ook de nodige problemen, vermoedelijk door de inlijving door T-mobile. Tele2 heeft ruzie met de ACM omdat de roaming in het buitenland geen 4G is. Dit moet snel verbeteren anders lopen ze tegen boetes van meerdere tientallen miljoenen euro's aan. Elk budgetmerk heeft ergens wel iets.