Pagina 1 van 1

Belazerd door sportpartner.nl

Geplaatst: 19 nov 2020 11:20
door Slutzky
Ik had eigenlijk beter kunnen weten als ik de moeite had genomen om vóóraf de reviews op sportpartner.com en .nl te lezen: alleen maar negatief i.vm betaalde lidmaatschappen en geen dienst. Ik nam op 15 juli 2020 een lidmaatschap en betaalde deze per Pay Pal. De dienst is dusdanig belabberd dat ik mijn lidmaatschap opzei maar alsnog is op 15 oktober 2020 een tweede termijn van €29,85 geïncasseerd. Ik vroeg dit bedrag terug en sindsdien word ik continu aan het lijntje gehouden door een zekere Sanne, die beweert dat de eerste betaling niet gedaan is hetgeen resoluut niet waar is. Ik stuurde de betalingsbewijzen van PayPal maar als ze reageert is het standard antwoord; ze lezen niet eens je berichten.

Het telefoonnummer dat vermeld staat klopt niet; het nummer staat buiten werking.

Ik weet nu niet wat ik moet doen: ik heb een juridische bijstand maar ze doen niets omdat dit voor het afsluiten van de verzekering speelde.

Wees gewaarschuwd voor Sportpartner.nl.

Re: Belazerd door sportpartner.nl

Geplaatst: 19 nov 2020 14:08
door berndv
Slutzky schreef:
19 nov 2020 11:20
De dienst is dusdanig belabberd dat ik mijn lidmaatschap opzei maar alsnog is op 15 oktober 2020 een tweede termijn van €29,85 geïncasseerd.
Wanneer heeft u opgezegd? Ze geven namelijk aan dat ze een opzegtermijn van 1 maand hanteren, en eventuele gedane betalingen naar rato worden terugbetaald.
Slutzky schreef:
19 nov 2020 11:20
die beweert dat de eerste betaling niet gedaan is hetgeen resoluut niet waar is. Ik stuurde de betalingsbewijzen van PayPal
En u weet ook zeker dat die betaling niet geblokkeerd is door paypal? Als u kunt aantonen dat er daadwerkelijk betaald is, eventueel met een aan paypal gekoppelde bankrekening of creditcard, dan kunnen ze volgensmij deze bewering niet volhouden.

Re: Belazerd door sportpartner.nl

Geplaatst: 19 nov 2020 15:09
door crazyme
Toekomstige betalingen blokkeren en verdergaan met leven. Voor 30 euro ga je geen kosten maken.

Re: Belazerd door sportpartner.nl

Geplaatst: 23 nov 2020 14:14
door Anduril.tr
Claim indienen bij PayPal.

Re: Belazerd door sportpartner.nl

Geplaatst: 24 nov 2020 11:58
door Slutzky
Het heeft geholpen: gisteren een mailtje van sportpartner.nl gekregen dat ze het bedrag terugstorten. Het was zo vervelend: geen of late reactie en, bovendien, allerlei smoezen verzinnen om niet terug te storten en dan als ik PayPal vraag de storting ongedaan te maken en te onderzoeken storten ze het bedrag in no time terug.
Mijn lesje geleerd: voordat je een dienst of product koopt altijd vóóraf de reviews online lezen, dan had ik kunnen weten dat sportpartner.com/nl zeer belabberde diesnt levert.

Re: Belazerd door sportpartner.nl

Geplaatst: 24 nov 2020 12:08
door hebra98
Ook moet u niet er op vertrouwen als u geen reviews (goed of slecht) kunt vinden.
Vaak zijn dit soort websites maar kort in gebruik waardoor een totaal beeld in reviews niet een juist beeld geeft.

Ze kunnen zelfs even wat reviews "fabriceren of kopen" om kopers er maar te laten instinken.