[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Tiscali Wurggedrag
Pagina 1 van 1

Tiscali Wurggedrag

Geplaatst: 31 jul 2005 10:23
door JDTimmer
Ik heb jaren geleden een "gratis" internet toegang bij The Internet Palza (TIP) genomen. TIP werd overgenomen door World Online en vervolgens door Tiscali. Het "gratis" is ook in de loop der jaren gewijzigd in een wat hoger bedrag (nog steeds redelijk voor een analoge verbinding)
Omdat ik voor mijn werk naar Duitsland vertrok, heb ik keurig geprobeerd volgens de voorwaarden op te zeggen. Dit mag alleen schriftelijk en ik heb dus de brief aangetekend verzonden...... Helaas: Tiscali accepteerd geen aangetekende stukken uit het buitenland maar stuurd wel een deurwaarder op de nieuwe bewoners van mijn huis in Nederland af. Tiscali eist nu van mij dat ik een orgineel bewijs van inschrijving in Duitsland via TPG (Nederlands aangetekend) toestuur om de overeenkomst te beeindigen. Ondertussen heb ik de openstaande rekeningen maar voldaan om de huurders van mijn woning in NL rust te gunnen.
Heeft iemand een idee om van deze mafiabende af te komen?

Re: Tiscali Wurggedrag

Geplaatst: 01 aug 2005 13:15
door Goose
Vraag het even aan neptunis1963, die kent volgens mij wel wat mensen bij Tiscali.

Re: Tiscali Wurggedrag

Geplaatst: 01 aug 2005 15:41
door Bob Schurkjens
Laat je niet gek maken. Dat ze geen aangetekende stukken uit het buitenland accepteren is natuurlijk hun probleem. Dat zal de kantonrechter ook vinden. Je kan het dus laten aankomen op een zitting bij de kantonrechter. Daar maakt Tiscali geen schijn van kans en dat weten ze ook. Alleen weten ze ook dat de meeste mensen zich makkelijk laten intimideren met berichten als "wij sturen een deurwaarder langs".

Laat die deurwaarder maar komen: hij moet bij jou in Duitsland zijn en nergens anders. Andere personen hebben niets te maken met jouw contract met Tiscali.

Re: Tiscali Wurggedrag

Geplaatst: 07 aug 2005 11:05
door DSL_Expert
Ik ben bang dat Tiscali dit mag eisen. Ze hebben een contract binnen Nederland afgesloten met een Nederlands staatsburger.

Domme regel in mijn ogen , maar wel verklaarbaar. Ik zou zeggen lekker aangetekend versturen in Nederland.