Pagina 1 van 1

kpn heraansluiting

Geplaatst: 05 mar 2007 13:29
door Nikki25
Goedemiddag,

Ikheb een vraag , wie kan mij vertellen hoe lang het duurt dat kpn je heraansluit, na dat het afgesloten is gebeurd, dit is vorige week donderdag gebeurt!!! Balen!! ik gebeld naar de klantenservice na ontvangst van brief, dat er om administratieve redenen word afgesloten, per 2 maart zou dit zo zijn. ik gebeld na drie kwartier eindelijk iemand aan de lijn, zeggen ze doodleuk dat er een betaling open staat, ik ooooh van waneer dan nooit herinnering gezien. toch wel, bedrag etc gevraagd betaald, dezelfde middag na sturen van fax met betalingsbewijs afgesloten dit was niet de afsrpaak, want het zou vandaag 1 maart niet gebeuren werd er gezegd door medewerker. HELP
hoe lan gmoet ik wachten op internet!!!! en telefonie!!!!!
ik ben blij als ik zonder kpn door het leven kan gaan.

nikki

Re: kpn heraansluiting

Geplaatst: 05 mar 2007 16:34
door Anastasia
De snelste en voordeligste is meestal een ADSL + bellen elders aanvragen, en niets meer aan KPN betalen.....

Die nieuwe firma wil snel leveren, dus KPN vrij, Tele 2 is nu beter als jaren geleden, maar er zijn er meer, zoek zelf een goede.

Re: kpn heraansluiting

Geplaatst: 06 mar 2007 07:05
door Nikki25
HALLO,

Bedankt voor de reactie,
ja dat is wel de bedoeling maar een probleempje op mijn postcode is het nog neit mogelijk om zonder kpn aansluiting internet en bellen te krijgen, tele 2 is inderdaad een goede , zal ik toch eens proberen, maar bji orange weet ik dat vanaf eind maar het mogelijk is zonder kpn.

weet niet of je kassa hebt gezien? slechte zaak...

Ik hoop in iedergeval dat ik snel van kpn af ben.

Groeten
:o

Re: kpn heraansluiting

Geplaatst: 07 mar 2007 16:43
door Chanmaster
Wij hebben ooit zoiets omhanden gehad voor een cliƫnt. Toen deze van de bali vertrokken en naar huis ging had hij voor dat hij weer thuis was telefoon.
We deden dat via een faxnummer.