[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • BER BV / LIS BV en andere vage bedrijfjes
Pagina 1 van 1

BER BV / LIS BV en andere vage bedrijfjes

Geplaatst: 26 okt 2008 17:25
door rasikkes
Hallo,

Ook ik ben helaas slachtoffer geworden van de oplichtingspraktijken van BER BV te Emmen, ook wel bekend onder de namen LIS en nog meer van dit soort vage afkortingen.

Ik zit hier al mee vanaf 2004, ben toen ingegaan op een 10 daags lidmaatschap op hun site. Dit heb ik tijdig schriftelijk opgezegd, volgens de voorwaarden hadden ze het liefst dat ik dat aangetekend zou doen, maar dat heb ik niet gedaan, omdat dit in mijn ogen NIET VERPLICHT was, maar gewoon een vriendelijk verzoek en ja als je een gezin moet onderhouden met maar een uitkering van nog geen 900 euro per maand dan laat je dat wel effe uit je hoofd.. Toen werd het "stil"van die kant, nadat ik ze dat had laten weten. Een paar weken later kwam dit bedrijf ter sprake in Vara's Kassa en daar werd duidelijk dat onlangs de voorwaarden waren aangepast en met name het deel over het opzeggen per aangetekende brief.

Een tijd lang had ik er niets meer van gehoord, in 2006 nog een paar keer een brief van een advocatenkantoor en daarna werd het weer stil. Tot eind 2007 begin 2008, toen begon alle ellende weer.

Het valt me wel op dat ze steeds van incasso of deurwaarder of advocaat veranderen. In mei 2008 kreeg ik ineens een vonnis op de deurmat van een rechtbank.... WTF???

Daarna was het weer even stil totdat ik een brief van een deurwaarder binnenkreeg waarin verteld wordt dat er beslag gelegd wordt op de goederen in mijn huis. Ben vorige week 3 dagen bezig geweest om mijn hele huis leeg te halen en de huisraad veilig te stellen voor deze gore oplichters, ze krijgen van mij GEEN CENT!!!!

Bovendien snap ik nog steeds 1 ding niet, ik heb sinds een jaar bewindvoering, moet leven van 60 euro per week en dan nog kunnen ze dit doen? Volgens mij horen ze in dat geval netjes achteraan in de rij aan te sluiten???

De bewindvoering (Kompas Zuidlaren) laat het hierin ook zwaar afweten, ik heb er gewoon geen woorden voor. Feit is nu wel dat ik nu in een leeg huis zit.

Is er nou niemand die dit bedrijf het zwijgen op kan leggen? Ik snap Justitie ook niet, zij sponsoren dit soort praktijken ook nog.

Ik zie het totaal niet meer zitten en weet niet meer hoe ik hier nu vanaf kom......
Helaas ben ik ook alle stukken kwijtgeraakt door al dit gedoe.

Dit moet voor eens en ALTIJD stoppen!!!!

Groetjes,

Richard.