[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Let op je klantvoordeel: Telfort mobiel abonnement te duur
Pagina 1 van 1

Let op je klantvoordeel: Telfort mobiel abonnement te duur

Geplaatst: 12 jun 2018 13:46
door Jokro
Tijdens mijn vakantie in Italië bleek ik te weinig belminuten en data te hebben. Budget bijkopen kan bij Telfort niet :roll: . Wel kun je via de mijn Telfort app eens per maand een ander abonnement kiezen, dat met terugwerkende kracht van het begin van de maand in gaat. Dit leek een prima alternatief voor het bijkopen van capaciteit: ik kon de lopende maand het abonnement verruimen en het de volgende maand weer terugzetten naar het huidige abonnement. Dit maakte ik op uit de beschrijving van Telfort. De praktijk bleek anders. Telfort geeft nl in de beschrijving van de opties niet aan dat je je klantvoordeel bij een gecombineerd abonnement (TV Internet en mobiel) van €2.50 per maand verliest. Dat moet je lezen in de Algemene Voorwaarden :mrgreen: . Ik vind het zeer klantonvriendelijk dat deze info niet ook bij de info over de contractwijziging wordt vermeld. Is dit misschien opzet :oops: ? De mobiele abonnementen van Telfort zijn bepaald niet voordelig. Door het klantvoordeel had ik mij laten verleiden om toch een abonnement bij Telfort te nemen. Dit zou ik nu niet opnieuw doen.

Re: Let op je klantvoordeel: Telfort mobiel abonnement te duur

Geplaatst: 12 jun 2018 20:45
door sylvesterb
Jokro schreef:Tijdens mijn vakantie in Italië bleek ik te weinig belminuten en data te hebben. Budget bijkopen kan bij Telfort niet :roll: . Wel kun je via de mijn Telfort app eens per maand een ander abonnement kiezen, dat met terugwerkende kracht van het begin van de maand in gaat. Dit leek een prima alternatief voor het bijkopen van capaciteit: ik kon de lopende maand het abonnement verruimen en het de volgende maand weer terugzetten naar het huidige abonnement. Dit maakte ik op uit de beschrijving van Telfort. De praktijk bleek anders. Telfort geeft nl in de beschrijving van de opties niet aan dat je je klantvoordeel bij een gecombineerd abonnement (TV Internet en mobiel) van €2.50 per maand verliest. Dat moet je lezen in de Algemene Voorwaarden :mrgreen: . Ik vind het zeer klantonvriendelijk dat deze info niet ook bij de info over de contractwijziging wordt vermeld. Is dit misschien opzet :oops: ? De mobiele abonnementen van Telfort zijn bepaald niet voordelig. Door het klantvoordeel had ik mij laten verleiden om toch een abonnement bij Telfort te nemen. Dit zou ik nu niet opnieuw doen.
Dit is een forum geen review site. Wat is precies je vraag?
Telfort is trouwens een low budget aanbieder dus weet niet waarop je baseert dat ze niet voordelig zijn.

Re: Let op je klantvoordeel: Telfort mobiel abonnement te duur

Geplaatst: 13 jun 2018 09:21
door Telfort webcare
Hallo jokro,

Als je je bundel of je abonnement wijzigt dan komt de korting en het meegnomen tegoed van de afgelopen maanden te vervallen. Dit staat ook aangegeven bij voorwaarden wijzigen bundel op onze site. Zie onderstaande link.

Bundels wijzigen

Met vriendelijke groet,

Stephen (Telfort Forum)