[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Prepaid van T-Mobile
Pagina 1 van 1

Prepaid van T-Mobile

Geplaatst: 22 jul 2018 09:25
door Jos Wesseling
Onlangs bood T-Mobile zijn prepaidklanten een korting van 50 % op de tarieven als ze voor tenminste 50 euro zouden opwaarderen. Ze noemen dat T-Mobile Prepaid 50 %. Nadat ik dat had gedaan kreeg ik de korting niet. Na melding bij verschillende instanties benaderde T-Mobile mij en bood mij niet de beloofde korting maar gratis beltegoed wat min of meer op hetzelfde neerkwam. Ik accepteerde.
Nu heeft T-Mobile zijn prepaidklanten laten weten, dat ze de tarieven per 24-08-2018 met 33 en 50 % gaan verhogen. T-Mobile Prepaid 50 % gaat dan T-Mobile Prepaid heten. Als je wilt stoppen, kun je tot 24-8-2018 je beltegoed opmaken. Je krijgt niet je dan nog resterende beltegoed terug.

Re: Prepaid van T-Mobile

Geplaatst: 22 jul 2018 09:33
door mahadma
U koopt het recht om tot die datum uw saldo volledig op te bellen. Een provider is geen spaarbank. Lijkt mij volstrekt logisch dat zij geen geld retour geven voor (mogelijk) teveel ingekochte bel minuten door u.

Re: Prepaid van T-Mobile

Geplaatst: 22 jul 2018 09:40
door Lady1234
Met prepaid kunt u natuurlijk altijd al stoppen wanneer u wilt.

En u hoeft toch geen nieuw tegoed te kopen. Bellen wordt vijf cent per minuut duurder en internet 100%..

Dus u kunt uw tegoed gewoon blijven gebruiken. Één keer in de zes maanden bellen en u raakt het niet kwijt.

Er staat:

Verder wijzigt er niets
Je profiteert automatisch van de verhoogde internetsnelheid. Je behoud je beltegoed en je telefoonnummer en simkaart blijven gewoon dezelfde. Je kunt PrePaid blijven gebruiken zoals je dat gewend bent. Daarnaast kun je na elke opwaardering nog steeds meespelen met PrePaid Surprise.

Re: Prepaid van T-Mobile

Geplaatst: 22 jul 2018 20:03
door Julie4444
Overweeg dan een goedkoop abonnement bij bijvoorbeeld Simpel. Wij betalen een hele €2,50 per maand voor 150 minuten, onbeperkte sms en 300 MB ofzo aan internet.

Re: Prepaid van T-Mobile

Geplaatst: 22 jul 2018 21:35
door stofzuigertje
Welke aanbieder voor jou persoonlijk goedkoper is hangt er vanaf wie en hoeveel je belde.

Ik heb zelf Lebara One dus niet die 10=20 zooi die extreem duur is.

Met Lebara One bel ik vaste nummer in Nederland en diverse andere langen voor maar 1 cent per minuut na starttarief van ... Uh beetje hoog...
Maar als ik een mobiel hier of elders in de wereld belde is het wel flink duurder......
Online gaan met One is mogelijk en dan whatsapp gebruiken dan maar.....

Ja, bij mensen die vaak gebeld worden en zelden zelf bellen of naar vaste nummers is een prepaid tegoed van €10,- maar 2 of 3x per jaar opwaarderen mogelijk en onderling maand gratis bellen met andere Lebara gebruikers en laat mijn gezin/familie nu........
Ja, T Mobile is leuk maar ik zit elders veel voordeliger.

Re: Prepaid van T-Mobile

Geplaatst: 10 aug 2018 11:36
door Jos Wesseling
Iedereen hartelijk dank voor de reacties. Toen ik met T-Mobile in zee ging baseerde ik mij op hun tarieven. Normaliter waardeer ik voor 10 euro op maar T-Mobile verleidde mij tot het opwaarderen met 50 euro. Had ik geweten dat ze na korte tijd hun tarieven drastisch zouden verhogen, dan had ik dat beslist niet gedaan. T-Mobile is voor mij een onbetrouwbare aanbieder van wie ik, na het opmaken van mijn beltegoed, zo snel mogelijk afscheid ga nemen.
Jos Wesseling