LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] SMS Dienst 4477

Heb je goede of slechte ervaringen met jouw telefoon of jouw telefoonaanbieder? Geef hier jouw mening.
henkmaasbracht
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 dec 2009 13:16

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door henkmaasbracht » 03 dec 2009 13:20

Mochten er mensen zijn die stappen willen ondernemen tegen 4477, want dat las ik toevallig hieronder kunnen ze mij mailen .ik weet namelijk de gegevens van degene die achter deze dienst verscholen zit en ook de bedrijfsnaam etc.

resa2009
Berichten: 3
Lid geworden op: 18 dec 2009 21:16

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door resa2009 » 18 dec 2009 22:17

Even om de boel duidelijk te maken voor alle mannen die het zelf niet kunnen bedenken: er zijn tientallen smsboxen op internet actief. Ik werk zelf ook als moderator bij zo'n box, en soms zie ik berichten van mannen die meer dan tienduizend euro schuld hebben, waarvan al 20 dates zijn afgezegd en die toch door blijven gaan. Deze mannen zijn er aan verslaafd geraakt en reageren ook niet op berichtjes van ons dat ze moeten stoppen. Dat advies wordt namelijk wel gegeven als de situatie ernstig is. Maar we kunnen mannen niet dwingen om te stoppen. Dus, hoewel een kleiner aantal klanten mij en mijn collega's (mannen en vrouwen) geld kost: als je geen superrijke man bent, blijf weg van die dames die sms boxen gebruiken uit onzekerheid of ander gezeik. Het is nep. Die vrouwen ga je nooit ontmoeten, en ze kosten je geld. Dat geldt niet voor maar 1 maatschappij, dat geldt voor allemaal. (ik werk niet bij de genoemde dienst overigens, maar bij een andere) Er wordt bij aanmelding een mailtje verstuurt met de voorwaarden, en hoe je op moet zeggen. Lees dat goed en meld je af voor je in de problemen komt. Ik mag dit niet in smsjes zeggen, moet juist proberen om mannen die willen stoppen over te halen door te smsen, tenzij de situatie dus onhoudbaar wordt, dan beslissen de moderators anders. Maar bedenk ook, geen enkele vrouw met een baan (of zonder baan) kan van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat binnen drie minuten op je sms reageren. Dat kan alleen doordat we continudiensten draaien! Zoek liever een echte vrouw, die werken er wel, maar dat zijn niet de profielen!!!!!!!!!!

Miss Tascha
Berichten: 275
Lid geworden op: 15 dec 2009 19:21
Locatie: Lelystad
Contacteer:

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door Miss Tascha » 18 dec 2009 22:47

Hier een advies van een vrouw aan alle vrijgezelle mannen;

- ik zit zelf ook wel eens op datingsite, en ik mail veel liever dan ik sms. En die mails zijn nooit zo lang als die berichten die ik hier lees.
- iedereen kan bij zijn mail, via zijn werk en desnoods in een internetcafé.
- als je per sé anoniem wilt smsen, neem je wel een prepaidnummer, heb ik ook gedaan.

Die stomme smsboxen halen ons vrijgezelle vrouwen naar beneden!

Lawman
Berichten: 73
Lid geworden op: 14 nov 2005 16:36

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door Lawman » 19 dec 2009 12:01

Al die "dames" die gebruik maken van een sms dienst zijn idd fake. Die zogenaamde dames worden operators genoemd. De kans is dan ook redelijk aanwezig dat je gewoon zit te sms'en met een kerel. Het is zo doorzichtig, dus gebruik je gezond verstand en laat al die sms diensten links liggen. Dames die serieus op zoek zijn maken gewoon gebruik van de reguliere mailmogelijkheden.

Hieronder een quote van mij die ik onlangs in een ander topic heb geplaatst.
Velen waarschuwingen en voorbeelden zijn inmiddels de revue gepasseerd in dit topic. De meeste, zoniet alle, (sex-dating) sms diensten hebben maar 1 doel voor ogen, nl zoveel mogelijk geld verdienen en de wijze waarop mag zeker discutabel worden geacht.

Een uurtje onderzoek en try outs leveren allemaal hetzelfde op. De reactie's die men krijgt zijn stuk voor stuk ordinaire uitnodigingen om via een sms dienst te "contacten".

Opbouw
-Uitnodigingen zijn altijd voorzien van een aandoenlijke of erotische introductie
-verschillende excuses om maar niet rechtstreeks via msn, hotmail o.i.d. het contact te laten verlopen
-er worden suggesties gewekt om de kans op reactie zo groot als mogelijk te maken
-vermelding van uiteraard de codes en sms nummer en site waar men, al dan niet zichtbaar, een profiel heeft

Waarschuwing
Aangezien er nogal wat suggesties gewekt kunnen worden en je niet daadwerkelijk weet van wie het beiricht afkomstig is, dien je zeer alert te zijn en je vooral niet laten leiden door de inhoud van het bericht of de foto's die eventueel meegestuurd worden.

Wil je toch reageren?
Reageer dan direct (als reply) op het mailbericht met bijvoorbeeld onderstaande tekst; (copy-paste)
---------------------------------------------------------------------------------------
Beste,

Fijn dat je reageert op mijn bericht maar ik maak absoluut geen gebruik van de dure sms dienst die jij mij aanbied.

Ik ben van mening dat het gebruik van een hotmail-, gmail- of live account meer dan voldoende waarborgen biedt met betrekking tot de anonimiteit. Eveneens zijn dit webmailaccounts, dus de accounts kunnen middels elke pc, waar dan ook uitgelezen worden.

De vraag rijst bij mij dan ook of dat jij de boel niet aan het misleiden bent. Zoals je wel zult weten is misleiding strafbaar.
Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je toch echt geïnteresserd zijn in mij. Mocht dat zo zijn dan kun je me mailen op:............

Krijg ik geen reactie van je dan weet ik in ieder geval zeker dat jij een faker bent, ik zal dit dan ook melden bij de sites waar jij staat ingeschreven.

Uiteraard hoop ik niet dat het bovenstaande juist is en dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Groetjes,

---------------------------------------------------------------------------------------

Wat kun je verder doen?
Je kunt dit melden bij de sites waar betrokkene haar of zijn "lokadvertentie" heeft staan. Meld dan haar gebruikersnaam, link naar haar profiel en het feit dat zij of hij gebruik maakt van een sms dienst. Dit kun je doen door haar uitnodiging te forwarden. Of de betreffende site er iets mee gaat doen is moeilijk na te gaan.
Mochten er echter in grote aantallen dit soort berichten verschijnen dan wordt het misschien anders. De wet van de grote getallen helpt wellicht....

Dat er sprake is van misleiding moge duidelijk zijn. Je zult dit echter wel aan moeten tonen, hetgeen erg lastig is.

resa2009
Berichten: 3
Lid geworden op: 18 dec 2009 21:16

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door resa2009 » 20 dec 2009 20:35

Nog een mededeling: de wet is veranderd. Er mogen geen dates meer gepland worden en ergens in het berichtje (of in een link in het antwoord dat je krijgt) moet de tekst staan dat fysieke afspraken niet mogelijk zijn. Let daar goed op! Krijg je na vandaag een bericht waar dat niet in staat, dan kun je aangifte doen van een strafbaar feit (oplichting/ misleiding).
Maar nogmaals, negeer die reacties gewoon en zoek een leuke vrouw.

resa2009
Berichten: 3
Lid geworden op: 18 dec 2009 21:16

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door resa2009 » 11 jan 2010 18:42

Hoi Weegschaal 1,

zoals ik al eerder meldde, mogen er geen afspraakjes meer gemaakt worden, dat is misleiding. Doe dus gewoon aangifte. Ik weet niet welk bedrijf achter het smsnummer van je vader zit, maar ik zag dat iemand anders dat wel weet. Wat betreft de oplichting van dit soort bedrijven: de enigen die er aan verdienen zijn de oprichters. Ik ben operator, zoals ik al eerder aangaf. Maar de verdiensten zijn veel lager dan beloofd en eind van de maand stop ik er dan ook mee. De foto die je meestuurt ken ik niet, dus wij gebruiken hem niet. De meeste foto's van dit soort diensten komen overigens van buitenlandse relatiesites, dus het zal moeilijk worden om de echte vrouw te achterhalen.
Ik hoop dat je vader de eerste mail nog heeft, want daar staat in hoe hij de dienst op moet zeggen. Meestal is dit het woord stop in kleine letters en zonder overige toevoegingen. Een punt erachter zorgt er namelijk voor dat je gewoon weer antwoord krijgt. Ik hoop dat je hem zover krijgt!
Sterkte,
Resa

CynthiaD
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 jan 2010 16:14

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door CynthiaD » 24 jan 2010 16:32

Dit is idd te gek voor woorden.

Ik heb gister gereageerd op een advertentie''samen is leuker dan alleen'', maar heb het kort gehouden, omdat je niet echt weet met wie je te maken kan krijgen.
leuk mail terug ontvangen, zie onderstaande mail:

Hallo lieve dame

Ik neem tenminste aan dat je lief bent want zo kwam je al wel over op mij. Maar het leukste lijkt mij natuurlijk om daar in het echt achter te gaan komen, jij ook? Ik wil privé en werk al eerste even wat gescheiden houden omdat ik natuurlijk nog niet exact weet wie er achter dit leuke mailtje schuil gaat. En om wel contact met jou te blijven houden maar niet mijn zakelijke telefoon teveel voor privédoeleinden wil gebruiken heb ik het volgende bedacht. Je kan mij dan een sms sturen met YM Theo naar het nummer 4477 en dan zie ik dus vanzelf dat het een privégesprek betreft en hoop ik dat we op die manier wat verder kunnen praten om te zien of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik hoop dat je net zo serieus geïnteresseerd bent in mij als ik in jou en dat ik jouw berichtje snel mag ontvangen op mijn mobiele telefoon. Tot dan maar weer?!

Theo

Omdat ik een vrouw ben met veel ervaring/mensen observeert en ook1 nare ervaring heb meegemaakt, ben ik toch iets voorzichtiger in dit soort dingen.
Vandaar dat ik eerst het sms dienst heb opgezocht, want ik vond een sms-en op een 4 cijfer nr. maar link en het zijn ook meestal betaalde diensten. Niet dat ik daar ooit een nare ervaring mee heb gehad, maar volg elke dag nieuws en lees veel, hoeveel mensen niet hierdoor voor de gek zijn gehouden worden met dit soort acties en diensten.
Pfffff ben ik blij dat ik verstandig ben en even ben gaan opzoeken..................

Voor de gedupeerde......heel veel sterkte.

Gr. Cynthia

daantje040707
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 mar 2010 11:03

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door daantje040707 » 05 mar 2010 11:09

Hallo allemaal,
Ja ja, ook ik heb een mailtje gekregen van zo'n FAKER!
Zie hieronder:


Hallo lieve Liza
Ik neem tenminste aan dat je lief bent want zo kwam je al wel over op mij. Maar het leukste lijkt mij natuurlijk om daar in het echt achter te gaan komen, jij ook? Ik wil privé en werk al eerste even wat gescheiden houden omdat ik natuurlijk nog niet exact weet wie er achter dit leuke mailtje schuil gaat. En om wel contact met jou te blijven houden maar niet mijn zakelijke telefoon teveel voor privédoeleinden wil gebruiken heb ik het volgende bedacht. Je kan mij dan een sms sturen met YM Karel naar het nummer 4477 en dan zie ik dus vanzelf dat het een privégesprek betreft en hoop ik dat we op die manier wat verder kunnen praten om te zien of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik hoop dat je net zo serieus geïnteresseerd bent in mij als ik in jou en dat ik jouw berichtje snel mag ontvangen op mijn mobiele telefoon. Tot dan maar weer?!

Karel

En zie hier mijn reactie:

Hey Karel.......... of hoe je dan ook heten mag!
Heel erg sneu hoor, om zo te proberen om wat centjes bij elkaar te schrapen!
Helaas voor jou trap ik hier niet in en ik hoop voor eventuele andere dames dat ze ook zo verstandig zijn om even via google te checken wat 4477 eigenlijk is!!
Jammer dat je zo'n enorme faker bent!
Echt..... gemiste kansen!

Hahaha, nu zie ik dat in de reactie boven de mijne precies hetzelfde mailtje staat maar dan van ene "Theo"...... grappig dat deze "Theo" precies dezelfde taalfouten maakt als "mijn Karel"
'Ik wil privé en werk al eerste even wat gescheiden houden"...... ZIELIG!!!

Helaas voor "Karel" of "Theo"(whatever) gaat deze vlieger dus niet op!

Guardian72
Berichten: 6851
Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Contacteer:

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door Guardian72 » 05 mar 2010 12:04

Ik denk dat je met deze verschillende (nou ja, verschillend) reacties kan aantonen dat de 4477 dienst NIET te goeder trouw is - en bewust probeert mensen een (financiele) poot uit te draaien.

Probleem alleen is - kan je hiervan aangifte doen?

pro-hcore
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 jun 2010 23:04

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door pro-hcore » 28 jun 2010 23:13

Heey

Het volgende doet zich voor. Heb via badoo in de chat gewoon een 06 nummer van een meid gekregen. Hier heb ik natoe gesmst. Vervolgens kreeg ik net een sms terug van haar. Eenmaal hier op geantwoord te hebben (2x) Viel me op dat het niet haar 'eigen' 06 nummer was waar ze mee smste. Maar via het nummer 4477. Had meteen zoiets van *** maargoed nu is het wkaad misschien al geschied aangezien ik er 2x natoe gesmst heb? Er werd mij overigens niet gevraagd of ik een bepaald woord of naam naar dat nummer wou smsen. Ze vroeg of ze me stoorde op dit moment en hoe het ging met me.

Mijn vraag is of het mogelijk is dat ik nu al ergens aan vast zit?

Mvg,

Thomas

gun
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 aug 2010 15:36

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door gun » 29 aug 2010 15:43

Hallo,

Ik heb het zelfde als wat jij daar ook hebt, ik ben via badoo contact gekomen met een dame, als ik sms naar haar 06 krijg ik sms terug van het nr 4499.
Haar mobiel is altijd uit krijg voicemail.

berichtjes worden alleen beantwoord nou als naar 4499 gaat.

elke keer als ik weer afspreken kan ze weer niet?
Heeft iemand enig idee of waar dit nr afkomstig is?
of zit ik ergens aan vast?

Het zijn volgens mij gewoon fakers wat denken jullie.
Groeten gun.

danny v
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 mar 2011 20:06

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door danny v » 09 mar 2011 20:24

hey

het sms gebeuren van 4477 is ook bezig op tagged want ik was bezig op tagged en ik kreeg is eens een berichtje van een 1ne debbie heel vehaal over haar sterre beeld stier en ze zij van ik geef me nummer niet vaak maar je bent speciaal voor me dus ik haar nummer op geslagen en een berichtje gestuurd sinds dien krijg ik allenmaal smsjes van 4477 van hoe het met me gaat en leuk dat ik contact met haar nam en ze vroeg me nummer nog maals wat ik niet heb gegeven want ik begon het al niet meer te vertrouwen dus ik net gaan google en ja hoor kwam ik bij tros radar terecht met mee mensen met het zelfde probleem uhm mijn vraag is kan ik hier van af komen of zit ik er aan vast ?

groetjes danny

Pauluitnl
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 mar 2011 21:36

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door Pauluitnl » 09 mar 2011 21:40

Het is nu zelfs nog gekker, ik dacht eindelijk geluk te hebben, zodra ik een sms dienst zie van 4 cijfers, dan haak ik al af. Nu vond ik eindelijk een vrouw die gewoon haar mobiel nummer gaf: zie reactie:

Hallo,
Ik ben dus Anja ik ben 42 jaar en woon in Gouda. Zoals ik in mijn advertentie al zei heb ik een man op dit moment maar loopt de relatie wel op zijn einde. Hij heeft totaal geen oog meer voor mij, daarintegen heeft hij wel oog voor jongere vrouwen. Dus ik denk niet dat het heel lang stand houdt.
Daardoor heb ik ook geen seksleven op dit moment en dat mis ik toch want ja ik ben ook een vrouw van vlees en bloed. Vandaar mijn oproepje. Ik hoop in ieder geval wel dat jij serieus bent? Ik in ieder geval wel.
Mijn man heeft een eigen zaak aan huis en daardoor word het voor mij heel lastig om te mailen, ja ik kan wel mailen maar dan met mijn vriendinnen, want daar is niets mis mee. Want wat als hij er achter komt dat ik met een andere man zit te mailen, dat wil ik liever niet. Dan voel ik mij wel een beetje in het nauw gedreven. ik heb de advertentie ook bij een van mijn vriendinnen geplaatst want zij weet van de hele situatie af, en ze wilt me graag helpen. Want ze ziet gewoon dat ik niet gelukkig bent zo, en wilt juist graag dat ik een leuke man vind. De foto’s zijn trouwens ook door haar genomen en zijn dus vrij recent.
Ik wil ons in ieder geval een kans geven! Ik hoop dat je snel kan afspreken en niet dat ik eerst een maand moet wachten hihi? Laat het mij maar even weten. Sms mij even als je wilt op nummer 0643195452 dan kunnen we snel wat afspreken
Voor nu een dikke kus
Anja


Nou eindelijk dacht ik een echte vrouw. Na 3 gsm te hebben, waarna ik in mijn laatste sms vertelde dat ik niet meer zou reageren wanneer ze niets van zich liet horen, kreeg ik prompt 2 sms terug. Raad eens waarvandaan, jahoor +4477. Hopelijk ben ik nu niet verbonden met de sms dienst, ik niet gereageerd en ben in de mail niet gewaarschuwd voor kosten.


Goed oppassen dus!! Ze hebben nieuwe strategie.
gr,
Paul.

downboy
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 jan 2012 22:22

Re: SMS Dienst 4477

Ongelezen bericht door downboy » 17 jan 2012 22:48

bedankt voor de waarschuwing mensen... in een paar dagen tijd al bij de eerste de beste bericht krijg ik het 06 van een aardige dame, maar da's wel heel snel en makkelijk. Dus op speurtocht kwam ik al snel hier uit. Nog steeds van kracht dus dit onderwerp.

Dus: badoo + 06 nummers ... 't kan werken (weet ook dat er wél echte leuke dames op zitten), maar als badoo + 06 = 4477 - of een ander raar nummer.... opgepast en lekker links laten liggen.
Zet wel even een waarschuwing onder haar profiel foto, voor de rest ;-)

dank.

Gesloten