LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] van debitel naar vodafone scherp

Heb je goede of slechte ervaringen met jouw telefoon of jouw telefoonaanbieder? Geef hier jouw mening.
patriesie
Berichten: 1
Lid geworden op: 29 mei 2008 17:52

van debitel naar vodafone scherp

Ongelezen bericht door patriesie »

ik ben 2 jaar klant geweest bij debitel. Omdat mijn abonement bijna afgelopen was kreeg ik een brief van Debitel of ik over wilde stappen naar vodafone scherp. 300 min +50 smsjes voor 12.95
omdat het mij niet helemaal duidelijk wasof de extra smsjes die ik waarschijnlijk wel zou sturen extra kosten waren of dat die van mijn belminuten af gingen heb ik naar debitel gebeld voor informatie over Vodafone scherp.
Conclusie: als ik meer dan 50 smsjes zou sturen gingen de overige smsjes inderdaad van mijn belminuten af. Dat is mooi dacht ik (ik sms namelijk meer dan dat ik bel) en sloot het abonement af.
nu krijg ik deze maand mijn eerste rekening bij vodafone.. 105 EURO :shock: i.p.v 12,95
nu maak ik mij niet druk om 10 euro .. maar dit is wel een heeel groot verschil.

na telefonisch contact met debitel en vodafone ben ik nog niks wijzer.. Vodafone legt de fout bij Debitel(terwijl ze samenwerken) en debitel vertelt mij dat hun niks kunnen doen en dat ik bij vodafone moet zijn..

ik ben dus duidelijk verkeerd voorgelicht.. hebben meerdere mensen hier last van?

benulka
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 aug 2004 00:04

Re: van debitel naar vodafone scherp

Ongelezen bericht door benulka »

Ik herken dat de voorlichting van debitel én Vodafone niet helemaal klopt. Ook ik ben overgestapt naar vodafone scherp (125) en kreeg niet het afgesproken bedrag op mijn rekening. De prijzen zijn namelijk EXCLUSIEF BTW en volgens mij is dat niet correct als het de particuliere markt betreft. Bovendien staat het in de folder en brief nergens vermeld. Mijn "verrassing" is dus van een veel minder ernstige dan de jouwe Patriesie. Ik wens je sterkte met de oplossing ervan!
Groet...Benulka

Rosa11
Berichten: 50
Lid geworden op: 06 mei 2008 21:20

Re: van debitel naar vodafone scherp

Ongelezen bericht door Rosa11 »

He Patriesie,

Ik denk dat debitel een fout heeft gemaakt met verkeerde of ontbrekende info aan je door te geven. Als zij tegen jou gezegd hebben dat als je boven de smsbundel uit gaat dit van je belminuten af gaat (wat niet zo is) dan zijn zij toch fout? Is het verkoopgesprek niet opgenomen? Vraag dit op of na als daaruit blijkt dat het je niet of verkeerd is verteld kun je daar toch tegenin gaan.
suc6 ermee

Mendoza
Berichten: 512
Lid geworden op: 16 jul 2007 03:21

Re: van debitel naar vodafone scherp

Ongelezen bericht door Mendoza »

nu krijg ik deze maand mijn eerste rekening bij vodafone.. 105 EURO i.p.v 12,95
nu maak ik mij niet druk om 10 euro .. maar dit is wel een heeel groot verschil.
Bij een Vodafone scherp abbo worden de gesprekken altijd afgerond op minuten. Wellicht zit daar het probleem, als je 1 minuut en 1 seconde belt kost je dat gewoon 2 minuten. Dus je hebt eigenlijk geen 300 minuten. En elke minuut die je dan buiten je bundel belt kost 0,25.

In mijn geval ben ik daar niet op gewezen door de verkoper van vodafone. Hij verzekerde mij dat het gelijk is aan een T-mobile Sim only abbo zonder addertjes onder het gras. Het bewijst maar weer dat je niemand kunt vertrouwen en dat je altijd de voorwaarden grondig moet doorlezen.

JohnBM
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 jul 2008 13:39

Re: van debitel naar vodafone scherp

Ongelezen bericht door JohnBM »

Ik ben één van de velen die zich min of meer genoodzaakt heeft gevoeld om over te stappen van Debitel naar Vodafone Scherp. En ook ik heb een onverwacht hoge telefoonrekening gekregen. Toen ik in de specificatie op MyVodafone onderzocht blijkt dat we geconfronteerd zijn met 52 euro aansluitkosten!! Dit slaat toch nergens op, dit is bij mijn weten nergens gecommuniceerd. We zijn vals voorgelicht door Debitel en zij spelen een vies spelletje samen met Vodafone. Hoe krijgen we dat geld terug, iemand suggesties?

Rosa11
Berichten: 50
Lid geworden op: 06 mei 2008 21:20

Re: van debitel naar vodafone scherp

Ongelezen bericht door Rosa11 »

gewoon debitel opbellen en zeggen wat er aan de hand is, neem aan dat het dus ook niet op je contract staat, zal waarschijnlijk erop staan of je wel of NIET moet betalen, kijk dat eens na en anders zal debitel het gewoon terug moeten geven als het niet besproken is. dat zij maar gaan bewijzen dan dat het wel moet?

TdeHond
Berichten: 2845
Lid geworden op: 19 jan 2008 14:42

Re: van debitel naar vodafone scherp

Ongelezen bericht door TdeHond »

Toen ik in de specificatie op MyVodafone onderzocht blijkt dat we geconfronteerd zijn met 52 euro aansluitkosten!!
Ik denk dat u voor aansluitkosten bij Vodafone moet zijn.

Afsluitkosten zouden bij Debitel gemaakt zijn.

Lijkt weer een typisch inluis geval te zijn.

Tip
Kijk in de Algemene Voorwaarden van Vodafone of u iets kunt vinden over aansluitkosten.

Gesloten