[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Groupon levert maar 1 deel van bestelling
Pagina 1 van 1

Groupon levert maar 1 deel van bestelling

Geplaatst: 25 mei 2018 01:44
door Maximeisje
Ben het helaas hier nu meer tegengekomen. Groupon levert halve bestellingen, 2e deel laat zo lang op zich wachten dat de retourtermijn verstrijkt. Mag slechts als 1 geheel geretourneerd worden. Ik wil deze waardeloze matras retourneren, de tweede hoeft van mij nooit meer te komen als ze dat al van plan waren. Ik heb 200 euro betaald vor een flutding en retourneren mag niet. Wat te doen? Ik heb de Bank al ingelicht mbt storneren. Zij gaan het onderzoeken. Zal ik matras nr 1 toch retourneren alvast? Heb nog 2 dagen van de twee welen retourtermijn. Moet naar Barcelona opgestuurd :oops: !!! Ervaringen?

Re: Groupon levert maar 1 deel van bestelling

Geplaatst: 25 mei 2018 11:32
door Speedy123
ZIjn er mensen die anno 2018 echt nog gebruik maken van Groupon? Als je Groupon intikt bij de zoek optie van het forum dan krijg je 1674 hits.

Re: Groupon levert maar 1 deel van bestelling

Geplaatst: 27 mei 2018 10:43
door Boesta
Speedy123 schreef:ZIjn er mensen die anno 2018 echt nog gebruik maken van Groupon? Als je Groupon intikt bij de zoek optie van het forum dan krijg je 1674 hits.
Waarom zou je geen gebruik maken van Groupon...?

Het is gewoon een legitiem bedrijf hoor! Dat er zo veel klachten te vinden zijn op internet(die toch meestal uiteindelijk wel opgelost worden) wil niet zeggen dat je er niets kunt kopen. Je kan pas echts iets zeggen als je weet hoe groot het klachtenpercentage is op de hoeveelheid orders die ze verwerken...


Wij hebben in de afgelopen jaren regelmatig iets gekocht bij Groupon en dat is altijd goed gegaan. Er was af en toe wel eens een issue maar dat is gewoon opgelost door de klantenservice...

Re: Groupon levert maar 1 deel van bestelling

Geplaatst: 27 mei 2018 12:40
door Joytje
Ik ben ook heel tevreden! Als er al eens iets is, wordt het snel en netjes opgelost.

Re: Groupon levert maar 1 deel van bestelling

Geplaatst: 27 mei 2018 13:45
door alfatrion
Je kunt nog steeds de koop ontbinden. De termijn van twee weken begint pas te lopen op het moment dat je alles hebt ontvangen. Je hebt dus nog 14+ dagen om te herroepen. Je kunt de koop schriftelijk herroepen. Vanaf dat moment hebt je 14 dagen om er voor te zorgen dat de matras terug gaat.

Re: Groupon levert maar 1 deel van bestelling

Geplaatst: 28 mei 2018 03:41
door Speedy123
Joytje schreef:Ik ben ook heel tevreden! Als er al eens iets is, wordt het snel en netjes opgelost.
Het verhaal van Maximeisjes doet me ernstig twijfelen aan de stelling dat Groupon alles snel en netjes oplost.

Re: Groupon levert maar 1 deel van bestelling

Geplaatst: 28 mei 2018 07:41
door NeoDutchio
Maximeisje schreef:Ben het helaas hier nu meer tegengekomen. Groupon levert halve bestellingen, 2e deel laat zo lang op zich wachten dat de retourtermijn verstrijkt. Mag slechts als 1 geheel geretourneerd worden. Ik wil deze waardeloze matras retourneren, de tweede hoeft van mij nooit meer te komen als ze dat al van plan waren. Ik heb 200 euro betaald vor een flutding en retourneren mag niet. Wat te doen? Ik heb de Bank al ingelicht mbt storneren. Zij gaan het onderzoeken. Zal ik matras nr 1 toch retourneren alvast? Heb nog 2 dagen van de twee welen retourtermijn. Moet naar Barcelona opgestuurd :oops: !!! Ervaringen?
U koopt online een matras? U bent eerst naar Groupon gegaan om daar op kantoor te gaan proefliggen en om de hardheid te bepalen? Of hoe kunt u anders bepalen welk matras get beste voor u is? En herroepingsrecht op een matras? Gelukkig zijn er wettelijke uitzonderingen. Ik zou niet graag een tweede hands matras willen ontvangen.

Storneren bij de bank gaat alleen bij een automatische incasso. Dat hoeft ook niet onderzocht te worden. Storneren kan alleen bij een onterechte incasso.