[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • staatsloterij uit de bocht
Pagina 1 van 1

staatsloterij uit de bocht

Geplaatst: 02 jun 2018 11:41
door MargarethaB
abonnement afgesloten a.h.v. kaartje bij een internet bestelling. Staatsloterij heeft mij direct aan verschillende trekkingen verbonden zonder mij daarover te informeren. Ik zeg op en zie dus allerlei trekkingen waarvoor ik mij niet had aangemeld. Ik heb opgezegd en de brief die men mij heeft gezonden vermeldt allemaal verschillende einddata. Dat betekent dus dat ik de komende maanden alle betalingen zal moeten storneren.

Re: staatsloterij uit de bocht

Geplaatst: 02 jun 2018 21:42
door NeoDutchio
Wat had u afgesloten voor iets bij de staatsloterij? Het lijkt er op dat u een jaarcontract had. Buiten alle reguliere trekkingen zijn er ook extra trekkingen. Deze staan allemaal apart vermeld in de brief.
Voordat u gaat storneren, wat staat er in de overeenkomst die u afgesloten heeft? Geldt dat voor alle trekkingen, of alleen de bijzondere? En wat voor termijn hangt daar aan vast>

Re: staatsloterij uit de bocht

Geplaatst: 02 jun 2018 22:26
door stofzuigertje
Een kaartje van gratis mee doen ...... dan pas later achter komen dat je eerste keer gratis en dan vast zit aan contract... beter lezen!

Die acties kom ik wel vaker tegen en gaan gelijk de oud papier bak in.

Re: staatsloterij uit de bocht

Geplaatst: 02 jun 2018 23:45
door tttlocke
Ik denk niet dat u betalingen hoeft te storneren. Die betalingen zijn er namelijk niet.

U heeft opgezegd. Zo te zien speelt u nog mee in de maandelijkse trekking van juni 2018. Die betaalt u nog, of heeft u al betaald.
Voor de overige trekkingen zal niet meer worden geïncasseerd. Dat de einddatums verschillend zijn, heeft te maken met het type trekking. De Oudejaarsloterijtrekking is maar één keer per jaar: op 31 december. Uw opzegging gaat in met ingang van de eerstvolgende trekking, 31 december dus. Aangezien er geen andere trekkingen zijn, doet u vanaf heden niet meer mee met die trekking. Dat geldt ook voor de andere eenmalige trekkingen.
U bent er vanaf.