[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • staatsloterij verandert mijn nummer
Pagina 1 van 2

staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 23 aug 2019 22:29
door langste adem
Ik speel al ongeveer 25 jaar maandelijks mee met de staatsloterij en had altijd hetzelfde lotnummer.
Nu kwam ik er achter dat ik afgelopen maand met een ander lotnummer had meegespeeld en heb vandaag de staatsloterij gecontacteerd daarover. De dame die ik sprak had het uitgezocht en wat bleek ? Een collega van haar had een tijdje geleden mijn loten omgezet naar XL loten en was toen ergens vergeten een vinkje aan of uit te zetten, waardoor ik nu een variabel lotnummer had gekregen.Ik vertelde dat ik graag mijn oude nummer terug wilde hebben. Dat kon niet meer omdat het al langer dan een maand geleden was veranderd, en men kon alleen een lotnummer aanbieden met dezelfde 2 eindcijfers.

Alleen, ik wil dat niet. Mijn oude vertrouwde lotnummer kende ik uit mijn hoofd, en ik heb dan ook mijn lidmaatschap opgezegd, en meteen ook maar die van de lottoballetjes. De medewerkster van de staatsloterij die ik sprak was overigens uiterst vriendelijk en behulpzaam. en ze vond het heel erg vervelend voor me dat dit niet meer teruggedraaid kan worden. Ze gaat me zelfs wat gratis loten toesturen omdat ze het allemaal zo vervelend vond. Wat dat betreft hulde aan de medewerkster. Eind goed , al goed zou je zeggen. Maar toch zit het me op een of andere manier niet lekker.

Ik doe nu nog 1x mee met de septembertrekking voordat het abonnement stopt, maar je zal net zien dat er dan opeens wel een grote prijs gaat vallen op mijn oude lotnummer. Of desnoods de maand daarna. Die kans is uiteraard uiterst klein en het zal statistisch ook wel een gedachtenkronkel zijn die nergens op slaat , maar stel nou dat het wel zo is ? Stom dat zoiets simpels niet teruggedraaid kan worden, anders had ik misschien nog wel 25 jaar lid gebleven,

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 23 aug 2019 22:41
door Moneyman
Je hebt de beste prijs gewonnen: het einde van je deelname.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 23 aug 2019 22:52
door Lady1234
U krijgt gratis loten toegestuurd en wellicht valt daar het schip met geld op.

Hoe kunt u het zo treffen.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 23 aug 2019 23:08
door langste adem
Misschien heb je gelijk. De kansen om rijk te worden zijn uiterst klein, en met een lot koop je dus eigenlijk gewoon een droom .
Opzeggen vond ik altijd wel een dingetje. Iedere maand is er toch weer iemand die een lekker bedrag wint, en de inleg wordt automatisch afgeschreven, wat je geeneens merkt. Juist ook het feit dat ik mijn lotnummer uit mijn hoofd ken weerhield me al die jaren altijd van opzeggen,

@Lady1234, de angst is eigenlijk dat er juist op het oude lotnr een grote prijs valt. Iets met story of my life`

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 23 aug 2019 23:10
door NeoDutchio
25*12*€15,- = €4.500,-. En dan de extra trekkingen niet meegerekend. Geen idee of u in die afgelopen 25 jaar iets gewonnen heeft, maar anders namens de Staatsloterij met dank. En namens de Lotto ook natuurlijk. Voor welk bedrag heeft u hen gesponsord?

Alle loterijen zijn gebaseerd op angst. Stel dat die net op dat nummer valt. Maar al met al blijft het voor bijna iedereen bij die droom. Ik zou zeggen, gewoon afwachten tot de volgende trekking en genieten van het feit dat iemand anders met uw lotnummer niets gewonnen heeft.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 23 aug 2019 23:12
door mahadma
IK heb bij elke loterij altijd een eigen geld retour, ik speel niet mee.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 23 aug 2019 23:12
door Theotrucker
Het belangrijkste is om niet meer de uitslag te bekijken!

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 23 aug 2019 23:51
door Lady1234
Ik heb geen angst dat er op mijn lotnummer een grote prijs valt. Speel al een jaar of 50 niet meer mee.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 23 aug 2019 23:57
door Jark
Ik heb vorig jaar 1 keer meegespeeld en won een ton.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 24 aug 2019 08:34
door kweenie
langste adem schreef:
23 aug 2019 22:29
je zal net zien dat er dan opeens wel een grote prijs gaat vallen op mijn oude lotnummer. Of desnoods de maand daarna. Die kans is uiteraard uiterst klein en het zal statistisch ook wel een gedachtenkronkel zijn die nergens op slaat , maar stel nou dat het wel zo is ? Stom dat zoiets simpels niet teruggedraaid kan worden, anders had ik misschien nog wel 25 jaar lid gebleven,
De kans is even groot als bij ieder ander nummer. Dus net zo goed als de kans op de hoofdprijs op bijvoorbeeld nummer 123456. Die angst is volgens mij ook de reden waarom veel mensen meedoen aan de postcodeloterij.

Overigens kon het dus wel teruggedraaid worden, zoals je zelf ook aangaf, maar niet tot in het oneindige.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 24 aug 2019 08:52
door NeoDutchio
kweenie schreef:
24 aug 2019 08:34
Die angst is volgens mij ook de reden waarom veel mensen meedoen aan de postcodeloterij.
Daar is het psychologische aspect nog veel groter. Er wordt op je gevoel gespeeld dat de hele straat kan winnen en dat jij dan met lege handen blijft zitten. Een gemeen spelletje waar een hoop mensen intrappen.
Ik heb het geluk gehad heel dicht bij de €5.000.000 te zitten. Mijn achterbuurvrouw stond in de finale van miljoenenjacht. Uiteindelijk ging ze naar huis met €175.000 wat ook in de wijk verdeeld mocht worden. Ik kreeg een medewerker aan de deur met het verhaal dat het zo zonde was dat ik niet mee deed en dat ik nu een mooie prijs aan mij voorbij liet gaan. Ik moest maar snel lid worden, stel je voor dat het opnieuw raak was. Per lot bleef er nog geen €5.000 over, dat geld heb ik er al lang uit bespaard door niet mee te doen. Maar ja, voor de buurbouw klonk het zo lekker, een groot geldbedrag winnen. Ook al heeft ze dat zelf betaald.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 24 aug 2019 09:44
door BL2
de hoofdprijs op bijvoorbeeld nummer 123456
Hallo, waarom wordt mijn lotnummer hier als voorbeeld gebruikt ?

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 24 aug 2019 10:22
door snuffel1
De staatsloterij is niet te vergelijken met de postcodeloterij omdat een staatslot persoonsgebonden is. De speler blijft anoniem en kan er mee stoppen zonder emotionele schade op te lopen. De postcodeloterij doet het heel anders door de postcode aan het lot te verbinden waarbij hele straten een prijs kunnen winnen en als de letters van de postcode ook nog eens juist zijn valt de hoofdprijs op die postcode. Als je niet met de postcodeloterij meedoet en de hoofdprijs valt op jouw postcode dan heb je gewoonweg pech maar stel dat je wel meedeed en gestopt bent dan baal je als een stekker want je loopt die prijs wel mis terwijl de buren de vlag uithangen. Het meedoen aan de postcodeloterij is zo gedaan maar het stoppen is veel moeilijker omdat het wel heel erg zuur zal zijn dat de buren de hoofdprijs mogen verdelen en jij tenenkrommend thuis op de bank blijft zitten. Het enige voordeel is dan wel dat je Gaston, Winston en andere overactieve presentatoren niet binnen hoeft te laten en anoniem blijft.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 24 aug 2019 11:07
door kweenie
De Staatsloterij is in zijn algemeenheid inderdaad niet vergelijkbaar. Maar de 'angst' van TS, dat misschien de prijs wel valt op het bekende lotnummer, is wel enigszins vergelijkbaar. Wat als je ziet dat ineens de hoofdprijs op 'jouw' lotnummer is gevallen terwijl je net gestopt bent? Daarom is TS blijkbaar lang blijven meespelen.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 24 aug 2019 11:19
door Lady1234
Volgens mij ben je ook als je de hoofdprijs in de postcodeloterij wint niet verplicht om Gaston binnen te laten.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 24 aug 2019 11:30
door BL2
Zeker niet, zelfs de politie hoef je niet zomaar binnen te laten laat staan een omhoog gevallen presentator welke een toneelstukje komt opvoeren.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 24 aug 2019 11:35
door ZeerPrivé
BL2 schreef:
24 aug 2019 09:44
de hoofdprijs op bijvoorbeeld nummer 123456
Hallo, waarom wordt mijn lotnummer hier als voorbeeld gebruikt ?

Omdat het ook je standaard wachtwoord is? Handig zo'n all-in-one combi. :mrgreen:

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 24 aug 2019 11:53
door breien
Zou het in de voorwaarden staan dat als je Gaston niet binnen laat dat je dan ook de prijs niet zult ontvangen? :mrgreen: Voor wat, hoort wat.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 24 aug 2019 11:57
door snuffel1
Het zou best kunnen dat je dat irritante mannetje niet binnen hoeft te laten maar de complete postcode is dan wel bekend gemaakt. Wat dat irritante mannetje even vergeet te vertellen is dat er van het gewonnen bedrag ook nog kansspelbelasting af gaat dus roepen dat je 25.000 euro hebt gewonnen is niet helemaal de waarheid want er gaat nog zo'n 30% van af. De staatsloterij keert gewonnen bedragen belastingvrij uit en legt de keuze om mee te doen bij de speler terwijl de postcodeloterij middels tv programma's, direct mail en reclames mensen oproept om vooral lid te worden omdat er ook goede doelen worden gesteund. Allemaal leuk en aardig maar het doel is winst maken en dat te omkleden met goede doelen en prijzen weg te geven.

Re: staatsloterij verandert mijn nummer

Geplaatst: 24 aug 2019 12:11
door juliomariner
Wat zijn we vanmorgen allemaal zuur. TS vraagt niet om een oordeel over loterijdeelname dus zijn in principe bijna alle reacties off topic