LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Extra kans Bankgiroloterij...

Goede of slechte ervaringen met kansspelen? Geef hier jouw mening.
mevrivink
Berichten: 28
Lid geworden op: 23 apr 2007 14:22

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door mevrivink »

Leest u wel Leest U wel?

De trekkingen van de 24 uurs loterij werden bekend gemaakt met het kaartnummer dus nogmaals leest u wel?De kaartnummers van de nieuwe loten eindigden op 31 en volgens de trekkingslijst vielen alle prijzen op eindnummer 01 van de kaartnummers.

Even nalezen leest u wel en wat betekent kutn in uw reaktie?

elogic
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 sep 2007 10:48

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door elogic »

mensen meteen kappen met deelname aan die actie van de bankgiroloterij, is volkomen nep, de oplichters.
heb er ook aan meegedaan vorige week, moest eerst extra lot(en)kopen om de kaart te kunnen activeren,ala dat is het offer dat je kennelijk moet brengen om mee te kunnen doen aan die actie.
ik heb in die week ook niet eens de moeite genomen om te controleren of ik in de prijzen bent gevallen,was achteraf ook niet nodig gebleken :cry: want er viel deze week weer een envelop van de bankgiroloterij in mijn bus waaruit bleek dat ze dus veel mensen gelukkig hebben kunnen maken met 25000 euro, maar helaas bleek mijn kaartnummer niet geactiveerd, wel vreemd want ik heb wel meteen een extra lot als bewijs van die activering :?: :?: maar geen nood zeggen ze als ik opniew activeer en extraloten neem doe ik weer vrolijk mee met de nieuwe actie :lol: niet dus

problemchild
Berichten: 26
Lid geworden op: 03 okt 2004 11:15

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door problemchild »

hallo

ik had ook nummer 31 achteraan ,en u raad het al ook geen prijs
maar nu krijg ik vandaag een brief binnen met een nieuw om weer lid te worden waarin staat dat mijn lot vorige keer niet geactiveerd was
ik snap het niet meer hoor !!!!!
ik ga er in ieder geval achteraan want hie ben ik niet blij mee

hilly05
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 sep 2007 16:28

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door hilly05 »

meneer leest u wel leest niet,want we hebben het over de kaartnummers,die bij de trekkingen ALLEMAAL op 01 eindigen,rara notaris die dat niet opgevallen is.mijn abbo meteen opgezegd,ze verdienen zo genoeg.volgende maand weer lou kans.

ybmfauzikuikman
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 sep 2007 13:34

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door ybmfauzikuikman »

Ik heb de brief heel goed gelezen. En op de website de voorwaarden ook, echter door tijdens het invullen een pagina terug te gaan naar de voorwaarden, was de keuze voor het aantal loten weer teruggesprongen naar 2 loten. Dit is namelijk automatisch ingevuld, hetgeen niet zoals op de site van de postcodeloterij het geval is, heel erg duidelijk is aangegeven.

Verder staat er in de brief niets over de maand augustus en die maand is inderdaad geincasseerd.

Een positief bericht is dat ik onmiddellijk heb gereageerd naar de BankGiroLoterij over het per ongeluk aanmelden van 2 loten. Het inleggeld voor het 2e lot is keurig geretourneerd.
Nu nog de maand augustus.

Verder heb ik de deelname onmiddellijk beeindigd omdat ik niet erg gecharmeerd ben van deze manier van reclame maken en de opzet van het aanmeldingsformulier op de website.

Als je het er niet mee eens bent opzeggen en/of klacht neerleggen bij de BankGiroLoterij.

kathie
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 okt 2007 10:54

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door kathie »

Op zaterdag 25 augustus heb ik via internet 1 lot geactiveerd. Tot mijn verbazing kreeg ik daarna als automatisch antwoord: Dank u wel voor het activeren van 2 loten. Erop reageren kon niet. Zag daarna tot mijn nog grotere verbazing, dat op 29 augustus 2 x 2 loten waren afgeschreven, in totaal dus voor 27 euro. Hierover een aantal malen geschreven, dat ik het hiermee absoluut niet eens ben,daar ik slechts voor één lot had ingeschreven. Ik verzocht de bankgiroloterij e.e.a. direkt terug te draaien. Ook diverse malen gebeld, maar zij zeggen gewoon, dat ik 2 x met de muis moet hebben geklikt. Heden, 3 oktober wederom gebeld. Zij zeggen nu per eind augustus voor de maand september en oktober te hebben afgeschreven om vooral OP TIJD te zijn. IK MOET DUS TOT 1 NOVEMBER BETALEN en het wordt daarna stopgezet. Wat een oplichterspraktijk is dit. VOOR MIJ NOOIT MEER BANKGIROLOTERIJ :( .

Suzan83
Berichten: 25
Lid geworden op: 27 sep 2006 19:11

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door Suzan83 »

Vorige week werd me weer 'een hele goede middag/avond' etc. gewenst en dan weet je het al, geen kennis maar een telefonische verkoper. Zij bleek van deze loterij (helemaal zeker ben ik er niet van) te zijn en bood me een gratis lot aan en dan kon ik meedoen met die week lang ieder uur een trekking. Ik vertelde dat zo'n lot helemaal niet gratis was omdat ik om die te kunnen activeren minstens één lot waar ik een jaar lang voor moest betalen moest kopen. Die mevrouw deed helemaal geen moeite om me van het tegendeel te overtuigen en wenste me vlotjes wederom een goede middag/avond. Erg hoor wanneer je zo je boterham wilt/moet verdienen. Dat vertelde ik een paar maanden geleden ook iemand die voor Frisia, DSB etc. belde. Ik heb gevraagd of hij wist hoe het zat met het Cardiffonds en hem verteld dat dit ons heel veel geld heeft gekost. Het valt me nu pas op dat ik al een hele tijd niet meer ben lastig gevallen door deze firma en de aangesloten bedrijven.

Sandra Vermeer
Berichten: 2
Lid geworden op: 01 nov 2007 12:15

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door Sandra Vermeer »

Leuk geprobeerd 'leestuwel'. Als ik uw gegevens natrek dan zal u toch niet toevallig bij deze loterij behoren? En mocht u dat hypothetisch gezien niet zijn dan bent u wel enorm goedgelovig en tot nog toe niet belazerd door deze fijne club. Sommige teksten zijn inderdaad erg misleidend opgesteld. Om toch 'nog maar twee loten' te kopen. Hier is inderdaad makkelijk overheen te lezen. Maar de komplete beerput is met geen enkele slimme vondst tegen te spreken. Kijk maar even rond op Google om te zien dat GROVE misleiding zoals bij deze 25000 euro per uur grap (finaal onderuit gehaald trouwens door het bericht van 'Gravedigger' 25-08-2007) maar het topje van de ijsberg is. Er gaan zelfs geruchten dat er een site in aantocht is (door boze kandidaten) die de twijfelende consument hiermee pogen te behoeden voor een verbintenis met dit bedrijf. Neen 'leestuwel'; ik zou Google maar eens grondig doorspitten!!
Laatst gewijzigd door Sandra Vermeer op 01 nov 2007 16:11, 1 keer totaal gewijzigd.

Sandra Vermeer
Berichten: 2
Lid geworden op: 01 nov 2007 12:15

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door Sandra Vermeer »

'Leestuwel' heeft ineens niet zoveel praatjes meer....
Beetje erg slap.

marnix
Berichten: 662
Lid geworden op: 02 nov 2005 11:30

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door marnix »

hee! alweer zo'n superactie! Kreeg vanmorgen wederom fijne post van de b.g.-loterij. Een hoop geschreeuw over de goede doelen en de hoeveelheid te winnen prijzen. Men meldt gelijk dat de loten duurder worden in 2008.

leestuwel
Berichten: 5
Lid geworden op: 06 sep 2007 22:27

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door leestuwel »

Praatjes vullen geen gaatjes zeg ik altijd maar.

Wat ik u zeg, is dat ik altijd iets lees voor ik ergens aan begin(vandaar dat ik meestal maar nergens aan begin)

Ik wil geen 30 loten, vijfhonderd kansen en weet ik het niet. Ik wil gewoon een normaal leven. Ik snap gewoon echt niet dat u zich hier zo druk om maakt.

U doet alsof ik de duivel verdedig( die ik trouwens niet vertegenwoordig)
Nogmaals, als u ervan overtuigd bent dat het niet ok is, doe dan niet mee. U doet zelf allemaal mee, maar het is toch gewoon een feit dat bij een kansspel meer mensen geen prijs winnen dan wel.

Verder heb ik allang achter me gelaten dat er werkelijk misleiding in het spel is. Voor zover ik weet hebben grote bedrijven heel veel dure advocaten die dat vast allemaal checken, of misschien wel bedenken, ik weet niet hoe dat werkt.

Als u het allen zo erg vindt, dan kunt u er ook voor kiezen om niet mee te spelen. Iedereen op deze wereld weet dat voor iets weer iets anders hoort.

Toen ik voor mijn telefoon een abbo nam, heb ik ook de voorwaarden gelezen, waardoor een aantal aanbieders al afvielen. U doet alsof ik kneppelgek ben dat ik van tevoren de voorwaarden lees, ik vind dat gewoon heel erg normaal.

beekpj
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 jan 2008 17:36

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door beekpj »

Ik speel al jaren mee met de giroloterij, maar erger mij bont en blauw aan deze suggestieve winkansen !!
Hiermee wordt alleen gepoogd je meer loten aan te smeren.
Laat de giroloterij duidelijk zijn in de mailings. Je hoeft volgens mijn niets te activeren als je al vaste deelnemer bent (bleek na activeren en lezen van de voorwaarden).
Hoewel ik na het lezen op dit forum hier weer aan twijfel.
Misschien kan er tijdens de uitzending van trosradar eens geïnformeerd worden naar deze dubieuze praktijken. :evil: :evil: :evil:

OMA
Berichten: 78
Lid geworden op: 14 mar 2005 02:01

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door OMA »

Hallo, Vorige week kreeg ik per post een brief met daarin een pasje met een unieke code. Vanmorgen kreeg ik van hen een herrinnering met ook een unieke code, maar een ander nummer.
Nou ja zeg, wat een arogantie, ze schrijven: Het verbaast mij dat u dit nog niet heeft gedaan(activeren)

De loten kosten € 7,25.

:twisted: :twisted: :twisted:

grt OMA

killerbee
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 jan 2008 21:15

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door killerbee »

Nu ben ik opzich vrij kritisch als het gaat om je persoonlijke gegevens ergens achter te laten, laat staan je adresgegevens. weet iemand hoe deze flutorganisatie aan je gegevens komt (sta nl. niet in de telefoongids en heb mij zeker niet opgegeven voor de BankGiroLoterij). En mijn huisgenoten krijgen deze reclame nl. niet...

aan de andere kant vind ik dit een zeer overdreven vorm van marketing. binnen één maand 4 keer een envelop in de bus voor het activeren van een card. hebben die mensen het dan echt niet door dat na 3 keer niet te reageren je geen interesse hebt?

bodejosm43
Berichten: 3041
Lid geworden op: 03 dec 2003 23:26

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door bodejosm43 »

En ook hier schuilt het bekende addertje onder het gras in het aantal loten dat je extra koopt.

Standaard staat dat aantal op 2. Je KUNT 1 of 3 aanvinken, maar heel veel mensen hebben niet eens door dat het aantal standaard op 2 staat ingesteld. Dat betekent dus niet 7,25 per maand, maar 14,50 per maand.

Standaard geeft de aanmelding een foutmelding, je gaat je kaart opnieuw activeren, en je krijgt weer die foutmelding, tot wel 4 keer toe. Dat zou dus kunnen betekenen dat je ongemerkt toestemming hebt gegeven voor 4 keer 7,25 euro. Let dus goed op.

Niet iedereen ziet meteen dat ze voor meer dan 1 lot hebben ingeschreven. Dat zien mensen vaak pas wanneer ze hun bankafschrift krijgen, en dat is tegenwoordig dus niet meer direct na de transactie (al jaren niet meer, overigens...)..
Lukt het dan niet meer om het bedrag dat teveel is afgeboekt terug te vorderen?

Oh jawel hoor, er wordt immers rondgebazuind dat het om 1 extra lot gaat, en mensen die mee willen spelen, doen dat op basis van 1 lot.

Dan is er sprake van bedrog, wanneer achteraf ineens blijkt dat er voor twee of meer loten inleg is geïncasseerd. Gewoon terugboeken, en je rekening verder blokkeren voor de bankgiroloterij is de remedie.


Overigens: ik vraag me af waarom er nog steeds EN de postcodeloterij, EN de sponsorbingoloterij EN de bankgiroloterij moet zijn. Ze vissen allemaal in dezelfde vijver. Maar kijk voor de aardigheid eens naar het postadres van de drie organisatie.

fietsertje
Berichten: 7
Lid geworden op: 24 nov 2006 10:06

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door fietsertje »

Jaha en via de mail als je t lot probeert te activeren op de site met het nummer dat je gekregen hebt: of t nummer klopt niet of de site heeft n technische storing.
Geweldige actie toch!
Eline Molijn

BGloterij
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 apr 2008 12:33

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door BGloterij »

Oh jee, ik zag de reclamespot weer voorbijkomen! Ieder Uur, activeer nu..!! Om van deze loterij af te komen heb ik van pure ellende mijn bankrekening opgezegd. En wat denk je, gisterenavond weer zo'n snotaap of ik toch niet mee wilde spelen en geen spijt had; of ik het leuk vond om mee te spelen met een loterij. Wat een ongelooflijk stompzinnig niveau maar ik kwam er niet vanaf, ook omdat ik het nog altijd onbeleefd vind om de hoorn op de haak te gooien. Hoe duidelijk ik het ook zei dat ik geen interesse had, toch door blijven zaniken.

Ik vind het zo irritant dat op deze agressive manier mensen benaderd worden. Bah, nooit meer meedoen aan een loterij (of van energieleverancier veranderen); kost te veel moeite om er definitief vanaf te komen!

Pruim
Berichten: 545
Lid geworden op: 23 sep 2007 18:05

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door Pruim »

Je bankrekening opzeggen omdat je niet mee wilt doen aan een loterij?

En nu? Nu stop je je geld in een ouwe sok?

BGloterij
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 apr 2008 12:33

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door BGloterij »

Nee hoor, zo erg is het ook niet. Werd afgeschreven van een niet actuele bankrekening. Ik stortte er eens in de zoveel tijd wat geld op en daar ben ik mee gestopt dus er kan niet meer worden afgeschreven. Simpel zat.
Maar ik snap even niet wat die oude sok ermee te maken heeft. Maar ik moet je gelijk geven, het geld wat ik al die jaren aan de BG-loterij heb overgemaakt, had ik inderdaad beter in een oude sok kunnen stoppen.

janusz
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 nov 2009 16:31

Re: Extra kans Bankgiroloterij...

Ongelezen bericht door janusz »

Bij mij precies zoiets, kreeg een brief thuis: 'u heeft een extra speelkans gewonnen meneer ...
In oktober heeft u per lot een gratis extra kans op onze mooie prijzen. Ook op onze hoofdprijs van 500 000 met vriendelijke groet Bea Post

vervolgens wat gezeik over goede doelen en dan:
naam: (mijn naam, joost mag weten waar ze die vandaan hebben)
trekking: augustus 2009
speelt eenmalig gratis mee in de trekking van oktober 2009
met onderstaande lotnummers
(dan staat er een lotnummer)

nu wat ik niet snap:
1 hoe weten ze mijn naam? (nou ja ik zal wel ergens iets verkeerd ingevuld hebben op internet)
2waarom staat er eerst trekking - augustus 2009 en daarna 'speelt eenmalig gratis mee in de trekking van OKTOBER 2009?
3 Toen ik op me bankaccount keek zag ik: 8 euro afgeschreven naar bankgiroloterij. Okee, ik speelde toch gratis mee in de trekking van oktober 2009? of zou die 8 piek dan voor augustus 2009 zijn geweest?
4 toen ik vanmiddag weer op me bankaccount keek was er weer 8 euro naar bankgiroloterij afgeschreven.
5. Hoe kan ik dit stop zetten? iemand suggesties? Ik voel me redelijk genaaid
6 Als ik op hun website kijk is er niet eens een trekking voor oktober 2009 terwijl het al november is. x_X

Weet iemand wat ik moet doen

Gesloten