[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Lotisico B.V.
Pagina 1 van 15

Lotisico B.V.

Geplaatst: 09 jul 2003 10:38
door Gast
Hoe gaat dit verhaal verder, heeft u er nog iets mee gedaan

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 22 jun 2005 16:52
door janjanssen
Geen klachten over het bedrijf, Ik krijg vandaag zelfs 17 euro van hun gestort op mijn girorekening! Ik heb nog nooit van dat bedrijg gehoord, dus via google kwam ik hier.

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 10 jun 2013 19:40
door rewemoro
Ik heb via mijn vader en opa zelfs 14 loten geërfd. Via de Lotisico website controleer ik 3x per jaar al een aantal jaren de trekkingslijsten. Je raad het al: nog nooit iets gewonnen. Heb eens onderzoek gedaan naar de financiële middelen van Lotisico. Die liegen er niet om. Er zijn nog vele miljoenen beschikbaar. Heb het idee dat er een aantal mensen behoorlijk mooi weer spelen van geld welke in het verleden is geïnvesteerd door hard werkende medelanders. Zijn er nog meer mensen met deze ervaring of wellicht ook positieve ervaringen laat het mij weten.
Groet, Rob

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 12 jul 2013 15:50
door TJFS
Lotisico polissen worden nu voornamelijk gezocht door verzamelaars van de verschillende zegels.... dat brengt direct wat meer op dan die 17 euro... 14 stuks? :mrgreen:

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 20 sep 2013 21:11
door snoopyenoglio
rewemoro schreef:Ik heb via mijn vader en opa zelfs 14 loten geërfd. Via de Lotisico website controleer ik 3x per jaar al een aantal jaren de trekkingslijsten. Je raad het al: nog nooit iets gewonnen. Heb eens onderzoek gedaan naar de financiële middelen van Lotisico. Die liegen er niet om. Er zijn nog vele miljoenen beschikbaar. Heb het idee dat er een aantal mensen behoorlijk mooi weer spelen van geld welke in het verleden is geïnvesteerd door hard werkende medelanders. Zijn er nog meer mensen met deze ervaring of wellicht ook positieve ervaringen laat het mij weten.
Groet, Rob
Hoi Rob

ook ik heb de stukken geerfd en op mijn naam laten zetten na overlijden moeder.

toen ik alles ging bekijken was er al een heleboel verjaard, vanaf die dag hoe ik 3 x per jaar alles bij maar NIETS. Er staat ook geen eindtijd op dus onze achterkleinkinderen kunnen nog erven, in de hoop dat alles kwijt is en Lotisico het geld kan houden.

heb ook het een en ander uitgezocht en er is een persoon mee begonnen en opgezet ( soort pyramide spel) En mij opa en oma dachten dat ze in een KERK investeerden dat was gezegd.

Dus hoop dat er meer mensen wat ervaring mee hebben.

gr anja

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 02 feb 2014 15:51
door spruitjes1988
Ik heb ook een lotisico lot vanaf 1967, nog nooit wat gewonnen. Is dit wel een betrouwbaar bedrijf? zijn er mensen die wel wat hebben gewonnen? Misschien als ik over 3 jaar het 50 jarig lustrum bereik ik ook eens mn geluk mag beproeven! Wie heeft er wel eens wat gewonnen of weet meer over dit bedrijf?

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 23 jun 2014 11:01
door frankos
Heb ook een lotisico lot van 1952, welke ik bij het overlijden van mijn tante gekregen heb, tja en je raad het al, 10.000 (gulden) kon ik er mee winnen. We zijn inmiddels 62 jaar verder, en in al die tijd is er 43 gulden op gevallen.... Degene die deze loterij in het leven heeft geroepen is er zelf naar grote waarschijnlijkheid nog het rijkst van geworden m.i.

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 22 aug 2014 16:23
door jeannette57
Ik heb ook drie loten van 150 gulden uit 1955, zou leuk zijn als er iets mee gedaan kon worden.

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 10 dec 2014 17:19
door albi1936
Ook ik heb ooit van mijn moeder geërfd: een lot met een verzekerd kapitaal van fl.10.000.-
De laatste uitbetaling, er waren er naar 2, is van 1963
Bestaat LOTISICO nog en vinden er nog trekkingen plaats.
Ik hoop dat iemand hier iets meer over weet.
Lex

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 10 dec 2014 17:46
door berndv
albi1936 schreef:Ook ik heb ooit van mijn moeder geërfd: een lot met een verzekerd kapitaal van fl.10.000.-
De laatste uitbetaling, er waren er naar 2, is van 1963
Bestaat LOTISICO nog en vinden er nog trekkingen plaats.
Ik hoop dat iemand hier iets meer over weet.
Lex
Google is uw vriend, maar voor de luie medemens:
http://www.lotisico.nl/actuele_trekking.asp

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 09 nov 2015 13:13
door eitinghm
Ook ik heb een lot bij Lotisico, geërfd van mijn overleden echtgenoot en hij erfde het weer van zijn moeder, die vanaf de oprichting al meedeed met betalen. Een bedrag van f 10.000,00 zou gegarandeerd uitbetaald worden. 50 er jaren begonnen met deze loterij, nooit is er iets uitgekeerd.
Omdat ik helemaal niets weet over het gebeuren, heb dat lot, bestaan ze eigenlijk wel. Van de personen die aangeven wel eens wat gewonnen te hebben zou ik het liefst wel eens een bewijs zien dat het is bijgeschreven. Deze loterij is vaag voor mij en er is ook geen uitleg over de organisatie en hoe alles in het werk gaat.
Als je op Home klikt vind ik niks namelijk. Wie kan het uitleggen

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 11 jan 2016 20:08
door rewemoro
beste eiginghm, Je moet op http://www.lotisico.nl/ zelf de trekkingslijst in de gaten houden.
Als je een prijs gewonnen hebt kan je een email sturen aan lotisico. Zij keren het gewonnen prijzen geld dan uit op jou rekening. Let wel het zijn kleine bedragen. Verrekening van het prijzengeld vind je ook op hun website.

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 09 feb 2016 12:49
door tonscamping
Hier is uitleg over Lotisico:
http://www.nrc.nl/handelsblad/1994/01/2 ... ij-7211682

Wij kregen vandaag een briefkaartje om de gegevens van mijn schoonmoeder (1904) te controleren.
Wij hebben E 0,29 ct gewonnen. De polis was in 1948 afgesloten. Maar waar is ie nu??

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 31 mei 2017 09:46
door WillemIII
Als je Lotisico (INFO@LOTISICO.NL) een email stuurt met je NAW, polisnummers en bankrekeningnummer, betalen ze automatisch uit als je iets gewonnen hebt.

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 08 aug 2017 14:44
door Arent
Was dat maar zo WillemIII, ik heb in maart te horen gekregen dat ik een prijs gewonnen heb van 385 euro. Mijn polis is door hen bijgewerkt en terug gestuurd, ik heb mijn bankrekeningnummer doorgegeven maar uitbetalen ho maar!! Telefonisch zijn ze vanaf 2 mei niet meer bereikbaar en op e-mails reageren ze niet meer.

----

Afgelopen maart kreeg ik te horen dat ik een prijs bij Lotisico heb gewonnen, 385 euro. Mooi bericht! Contact gezocht met Lotisico en zij vertelden me dat ik mijn polis moest opsturen zodat zij het administratief konden bijwerken. Gedaan en ook weer terug ontvangen. Tot zover alles in orde. Echter, vanaf 2 mei kan ik geen contact meer met ze krijgen. Noch telefonisch, noch via email! Alsof ze niet meer bestaan.... Heeft iemand enig idee hoe ik contact met ze kan krijgen? Heeft iemand van jullie jullie ook een dergelijke ervaring? Ik krijg het idee dat de mensen achter Lotisico zich over mijn rug aan het verrijken zijn.

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 11 aug 2017 17:13
door rewemoro
Hallo Arent,
Ik heb dezelfde ervaring.
Ook mijn prijzen (prijsjes) worden wel toegezegd uit te betalen maar ik ontvang niets meer :evil: . Ging in het verleden over het algemeen wel goed.
Vreemd ook dat de trekkingen ineens iedere keer uitgesteld worden. Is in al die jaren nooit zo geweest.
Denk inderdaad dat het geld verdwenen is. Wellicht zinvol om eens met de notaris te bellen die de trekkingen verricht.
Wordt zeker nog vervolgd.

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 22 aug 2017 18:50
door Sorbo
Heb dezelfde ervaring. Omdat er in de eerste trekking van dit jaar een prijs (17.65euro) was gevallen op het lot van mijn overleden grootvader heb ik Lotisico een email gestuurd. De prijs zou overgemaakt worden wanneer ik het lot op mijn naam zou zetten. Dit heb ik gedaan en 12,50 euro overschrijfkosten betaald. Daarna niks ontvangen op mijn rekening . Op enkele email is niet gereageerd. Dacht dat het wel goed zat gezien de berichten op deze site van voor 2017. Dus niet???

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 31 aug 2017 11:42
door Arent
Ik heb contact gehad met de notaris. Zij hebben Lotisico gebeld en gezegd dat ze met mij contact zouden moeten opnemen. Niet dus! De notaris zegt dat zij over de trekkingen gaan en niet over het uitbetalen. De notaris kan mevrouw Waal blijkbaar wel bereiken, het blijkt dat de notaris hun 06 nummer heeft, deze mogen ze niet aan mij doorgeven. Lotisico is blijkbaar een malafide onderneming en dat kan dus zomaar....

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 06 okt 2017 15:08
door Edoxxa
Ik heb de loten van mijn opa geerfd, zijn ook in 2003 overgeschreven op mijn naam, ik heb toen mijn bankrekening opgegeven en idd ook 1x een prijs uitgekeerd gehad, omg. €850.

Ik heb 5x 3e klas loten,
4 x aangekocht in 30-10-1943
1x. " " 30-10-1945

Dus in 74 jaar 1x

Ik denk dat het van die meneer een hele lucratieve bezigheid is geweest

Re: Lotisico B.V.

Geplaatst: 21 nov 2017 16:17
door joomes
Ik heb dezelfde ervaringen op dit moment: er wordt niet gereageerd op mails en telefoon.
In verre verleden wel regelmatig uitkering gehad maar al zolang niet dat ik een aantal trekkingen gecontroleerd heb met mijn 5 loten. Inderdaad ergens een prijs maar geen geld gekregen zoals voorheen.

groet jan oomes