LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Sns en uitzending....en nu dan verder....?

Goede of slechte ervaring met banken? Ergens in belegd en twijfels?
Ventileer hier jouw mening.
Wallieanw
Berichten: 25
Lid geworden op: 02 nov 2011 19:50

Sns en uitzending....en nu dan verder....?

Ongelezen bericht door Wallieanw » 27 feb 2012 21:20

Zojuist de uitzending gezien en die eigenlijk ook eerst zitten afwachten voor te reageren.
Wat me opvalt is dat, net als bij Icesave, misbruik wordt gemaakt van de hebzucht van mensen die hopen op een makkelijke manier snel aan geld te kunnen komen.
Dat banken niet te vertrouwen zijn is niet van vandaag of gisteren lijkt me, dat is al decennia zo.
Sinds banken 'producten' aanbieden en verkopen is het vertrouwen eigenlijk totaal weg.

In de uitzending hoor ik de vertegenwoordiger van SNS alleen maar zeggen dat de mensen (gedupeerden) hun geld en de 6,6% rente terug krijgen.
Dit pas nadat bepaalde (wettelijke) stappen gedaan zijn zodat een eind kan komen aan de onzekerheid eind maand. Een eind aan de onzekerheid kan echter ook inhouden dat er alsnog wordt gezocht naar een 'tussenoplossing' waarbij gedupeerden net hun inleg terugkrijgen of minder! Uiteindelijk is ook nu op dit moment SNS zelf de bepalende factor.
Dit ondanks dat SNS sinds 2002 zwaar misbruik heeft gemaakt van een onterecht geschonken vertrouwen van de klanten die dit product wilden afnemen.
Zelfs klant profielen waren niet afdoende waarbij je aan kon geven van heel het product of gerelateerde zaken totaal geen verstand te hebben. Je zegt dus dat je vertrouwd op SNS en SNS schendt dit vertrouwen per direct door voorlichting te laten geven die in hun voordeel is.

In plaats van je geld terug, eventueel verhoogd met 6,6% rente zouden alle gedupeerden een forse schadevergoeding moeten eisen.
Die moet u als u in het rood staat of niet op tijd betaalt toch ook betalen?
SNS heeft misbruik gemaakt van de goedgelovigheid van mensen, hiervoor mogen ze niet beloont worden door enkel genoegen te nemen met geld terug met rente. Als dat de uitkomst is in maart!!!

En waar is onze overheid hierin? De zoveelste keer dat mensen gedupeerd worden door banken die met veel van ons belastinggeld gered zijn of het hoofd boven water hebben weten te houden?
Wanneer is het voor de Nederlander nou eens genoeg om belazert te worden door mensen met stropdassen, strak kapsel en glad praatje?
Mensen, geloof dit soort 'managers' en specialisten nou toch niet meer?!!!!!
Hoe groot de zucht naar 'makkelijk geld' ook is, de hebzucht en graaikunst van die andere partij is altijd groter en sterker.

Ik hoop dat Nederlanders door krijgen dat je niet via banken, verzekeraars, overheid of noemt u maar op rijk zal worden. Als je voor een duppie geboren bent zul je geen kwartje worden.
Wij Nederlanders mogen wel overal de rekening van betalen, ook van die managers die in hun geldzucht voor 2008 producten hebben aangesmeerd waar we heden ten dage nog voor betalen en de volgende decennia ook nog mogen betalen.
Laat ze toch verrekken met hun producten, geloof in wat u in handen heeft, wees daar spaarzaam mee en zuinig op. Het 'afgeven' aan derden onder wat voor mooie woorden of afspraken ook levert heel veel verdriet en zelfs kwalen op.
Vandaar de schadevergoedingseis.
Ze leren het anders nooit! We worden geleid door een slag mensen die hun eigen moeder nog verkopen om er zelf beter van te worden.
Normen en waarden zijn ze onbekend. Het wordt dagelijks bewezen.
Waarom dan nog steeds van dit soort gedupeerden? Omdat we zelf eigenlijk niet zo heel veel beter zijn? Een graantje mee willen plukken?
Dan hoop ik dat er niet wordt betaalt door SNS of Icesave of wie dan ook want misschien dat we het dan wel leren!

En onbetrouwbaar? Denkt u maar aan de pensioenen. Overheden, vakbonden, pensioenfondsen...geen van alle zijn betrouwbare partners meer.

Emmy75
Berichten: 6720
Lid geworden op: 21 jan 2010 04:23

Re: Sns en uitzending....en nu dan verder....?

Ongelezen bericht door Emmy75 » 27 feb 2012 21:29

Waarom deze discussie niet voortzetten in het bijbehorende topic van de uitzending ?

nevermind
Berichten: 4662
Lid geworden op: 10 sep 2011 00:27

Re: Sns en uitzending....en nu dan verder....?

Ongelezen bericht door nevermind » 27 feb 2012 21:30

Sns en uitzending....en nu dan verder....?
hier:http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic ... 6&t=112924

arthur2000

Re: Sns en uitzending....en nu dan verder....?

Ongelezen bericht door arthur2000 » 08 mar 2012 12:55

Wallieanw schreef:Zojuist de uitzending gezien en die eigenlijk ook eerst zitten afwachten voor te reageren.
Wat me opvalt is dat, net als bij Icesave, misbruik wordt gemaakt van de hebzucht van mensen die hopen op een makkelijke manier snel aan geld te kunnen komen.
SNS of Icesave of wie dan ook want misschien dat we het dan wel leren!
enz. enz...
En onbetrouwbaar? Denkt u maar aan de pensioenen. Overheden, vakbonden, pensioenfondsen...geen van alle zijn betrouwbare partners meer.
Complimenten. Een geweldig betoog :!:

Gesloten