[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • DSB BANK
Pagina 1 van 3

DSB BANK

Geplaatst: 18 apr 2006 09:53
door ronald35
Oplichters zijn het van de DSB BANK!!!
Via LENEN.NL een offerte aangevraagd, vervolgens een afspraak en wat blijkt dat de afsluiting van mijn 2de hypotheek €31000,-- te hoog is ingeschreven.
Dit omdat er nu een dubbelle polis bestaat bij dezelfde verzekeraar (Cardiff NV) die ik moest afsluiten om de akte te kunnen laten passeren.
Terwijl ik dit duidelijk had gemaakt dat ik al bij Cardiff een polis had lopen met precies dezelfde voorwaarde.
Dit zou worden nageken en zou dan ongedaan gemaakt worden.
Maar wat nu blijkt is dat de polis gewoon staat ingeschreven en dat de DSB bank hieraan niets wilt doen.
Schijnbaar werken Cardiff en de DSB bank samen want geld ontvangen bij de consument zijn ze goed in maar een fout recht zetten niet.
Dus mensen samen staan wij sterk en ik stel het zeer op prijs als er meer mensen zijn die op dit bericht reageren om zo een vuist te maken tegen de DSB bank en een juridische procedure te kunnen beginnen.
DSB bank zijn oplichters alokk CARDIFF en LENEN.NL/Fresia fiancieringen en Becam, dit zijn allemaal onderdelen van de oplichtersbende van de DSB BANK!!!
:oops:

Re: DSB BANK

Geplaatst: 18 apr 2006 12:13
door Martin1976
Balen voor u, kan begrijpen dat het een flinke kater is, ze weten hun aanbiedingen ook wel aantrekkelijk te presenteren maar voordat je het weet tuin je erin. 'k begrijp dat er 2 dezelfde polissen zijn ingeschreven, Cardiff wil hier zelf ook niets aan doen? Is er niet een polis op te zeggen, heeft u de voorwaarden op papier op moment van afsluiten dat de bestaande polis zou worden gehanteerd?

Re: DSB BANK

Geplaatst: 18 apr 2006 13:30
door scully1
Brutalen hebben de halve wereld. 2X dezelfde polis hebben lopen en over de laatste ook nog de rente extra betalen is erg zuur!. Restitueren is erg moeilijk. Enige optie is om dit hard aan te pakken ze blijven bestoken met brieven en telefoontjes. Kost misschien wel veel tijd en moeite, maar pas bij goed dreigen met juridische stappen zijn banken ineens veel coulanter! :wink:

Re: DSB BANK

Geplaatst: 18 apr 2006 18:17
door ronald35
Ik zal jullie raad opvolgen, ook andere mensen hoeven niet de dupe te worden van de DSB Bank.
Er zijn al wat acties tegen de DSB bank, nu alleen ervoor zorgen dat ze nooit meer zaken kunnen doen.

Re: DSB BANK

Geplaatst: 18 apr 2006 20:08
door Petra12
Op www.geldwaardering.nl kun je de praktijken van DSB "belonen" door ze een slechte beoordeling te geven.

geldwaardering.nl is een site van de AFM (teozichthouder). Als er maar genoeg mensen DSB slecht waarderen, dan zal de AFM vast een keer ingrijpen bij die boeven.

Re: DSB BANK

Geplaatst: 18 apr 2006 22:35
door ronald35
Dank je voor je reactie, ik zal zeer zeker naar die site gaan!!! :lol:

Re: DSB BANK

Geplaatst: 18 apr 2006 22:44
door burning inside
Lenen op de grens
van het toelaatbare & Schulden

Wie is schuldig?Hoewel de wet en ieder weldenkend mens uitgaat van de eigen verantwoordelijkheid, is het blijkbaar toch niet zo eenvoudig. Niet iedereen heeft geleerd om goed met geld om te gaan, en financieringsmaatschappijen zoeken regelmatig de grens op van het toelaatbare - zo laag mogelijke rentes en agressief wervende reclames - om tóch die ene lening te kunnen verkopen. De AFM doet er veel aan om consumenten te wijzen op de risico’s van het lenen en toetst aan de andere kant de acties van leenbedrijven aan de wet. “Maar we staan in feite tussen twee partijen in die allebei graag iets willen”, verzucht Pijnenburg. “De een wil graag een lening en de ander wil die graag verstrekken.”Ook het hoofd van de Utrechtse schuldhulpverlening Hidde Brink vindt het niet eenvoudig om aan te geven wie aansprakelijk is. “Veel mensen zien zichzelf als slachtoffer, niet als verantwoordelijke, terwijl zij zelf hun handtekening hebben gezet.” Aan de andere kant is Brink ook niet te spreken over een reclame als die van Frisia, die volgens hem riekt naar verleiding en naar geld verdienen met de ellende van anderen. Tegenover Brink staat woordvoerder Wilting van de DSB, die stelt dat zij altijd heel goed controleren of iemand een lening aankan.
http://www.ethesis.net/schulden/schulden.htm

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 10:51
door alkamare
Die meneer Klaas Wilting kun je toch niet serieus nemen ? Eerst woordvoerder van de A'damse politie; vervolgens een poging om in de politiek te gaan (hij had dan kunnen proberen aktie te ondernemen tegen praktijken van DSB Bank en aanverwante bedrijven), doch jammer maar helaas; dan maar woordvoerder worden bij de DSB Bank,
want geld stinkt niet..........

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 17:44
door SJZ
Klopt niet, hij is al jarenlang woordvoerder van DSB, en pas eind vorig jaar wilde hij de politiek in.

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 18:17
door dennis-flp
Het is heel beroerd als je er weer ingeluisd wordt door zo´n spraakwaterval als onze vriend Leen van Frisia. Ik hoop maar dat ze die acteur uit een ver buitenland gehaald hebben anders krijgt hij waarschijnlijk heel snel te doen met zinvol geweld. Logisch want ook dit is weer een goed voorbeeld van witte boorden criminaliteit (georganiseerde misdaad die goed loont) Al die organisaties die op televisie geld aanbieden tegen de laagst mogelijke rente zijn aan elkaar gelinkt en komen allemaal tezamen bij DSB die natuurlijk weer vasthangt aan Cardiff. Als je echt geld wil verdienen denk ik persoonlijk dat het beste idee is om aandelen Cardiff te kopen want die boeven pakken een bult poen van allemaal arme sodemieters die hun hele hebben en houwen fijn hebben blootgelegd aan “ mijnheer Leen” die heel vertrouwenwekkend over het televisiebeeld dartelt.

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 18:35
door alkamare
Beste SJZ. Het is dus nog veel erger dan ik dacht.

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 19:43
door SJZ
tezamen bij DSB die natuurlijk weer vasthangt aan Cardiff
Volgens mij niet hoor, Cardiff is een verzekeraar die niets te maken heeft met DSB. Wel geen Cardiff waanzinnig hoge provisies (goh, hoe zou dat toch komen) van 40% of zo van de premie (dan blijft er weinig over om uit te keren aan de verzekerden) en daarom verkoopt DSB graag verzekeringen van Cardiff. Enige oplossing is dat iedereen stopt met Cardiff verzerkingen afsluiten.

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 20:29
door ronald35
NU komt nog het mooiste, wat las ik in de krant 9E.D) van vandaag dat de meesteroplichter van de DSB Bank naar Eindhoven komt en hij wil uitgroeien naar 60 vestigingen in 2007.
Ja als je oplichter bent van beroep zou dit wel eens kunnen lukken, maar ik zal er persoonlijk alles aan doen om het in ieder geval zo lastig mogelik te maken.
Mocht de vestiging in Eindhoven een feit worden dan is het voor mij in ieder geval gemakkelijk om eens langs te gaan om mijn gelijk te halen.
Dan weet de oplichter tenminste dat er nog mensen zijn die wel op komen voor hun rechten en niet bij de pakken gaan neer zitten.
Persoonlijk ontmoeten lijkt mij ook leuk, dan kan hij gelijk donor worden ( voor een rat want dat is het) want een leven heeft hij dan niet meer.

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 20:34
door SJZ
Zelfs al zou het een oplichter zijn, dan is-tie altijd nog beter dan zo'n aggressieveling die met de dood dreigt als jij.

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 20:45
door scully1
Ja,ja, SJZ. Kom maar op voor je suikeroompje!

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 20:50
door burning inside
het internet(forums)is het beste wapen om mensen er bewust van
te maken wat de DSB voor een bank is 8)

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 20:55
door ronald35
IK bedreig niemand met de dood,hoezo?
Donor worden kan je altijd, iedereen heeft toch een codicil ingevuld?
Nee, ik wens hem niet dood of zoiets alleen donor zijn voor een rat meer niet.

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 21:17
door SJZ
Ja,ja, SJZ. Kom maar op voor je suikeroompje!
Ik weet niet waarom Dirk S. een suikeroom van mij zou zijn. IK doe geen zaken met al die leententjes en ik heb geen spaargeld of wat dan ook bij hem staan.

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 22:09
door Rogerdesjeng
Ik had becam gebeld voor een afspraak om onze hypotheek om te zetten. Deze vrouw Espinoza genaamd. Deed allemaal heerlijke praatjes. Maar uiteindelijk zit ik bovenop mijn hypotheek aan allemaal verzekeringen vast oa. werkeloosheidverzekering en een arbeidsongeschiktheids verzekering van Cardiff . totaal van 40.000 euro. terwijl in ons gesprek hier helemaal niet is over gesproken. Een paar dagen voordat wij naar de notaris gingen zaten wij met véél vragen en belde Becam op, maar er kwam niemand meer aan huis, want de klant(ik dus) hadden zij al binnen. Het kon alleen nog telefonisch. Vandaag (19-04-06) belde ik nog met Becam of mijn hypotheek ook kon meegenomen worden naar een nieuw huis, maar dat kon bij de DSB bank niet. Ik vroeg dat ik dus beter bij Becam weg kon gaan. Deze telefoniste zei dat ik dat beter kon doen. Nogmaals BECAM,CARDIFF EN DE DSB BANK doe er geen zaken mee want je wordt met allerlei praatjes genaaid. Tevens geldt dit ook voor de bemiddelaars ( bij ons mevr. Espinoza) andere praatjes dan waar je uiteindelijk aan vast zit

Re: DSB BANK

Geplaatst: 19 apr 2006 22:38
door joke69
Als men de forums van tevoren goed leest weten ze dat ze geen zaken moeten doen bij die "verleidelijke" kredietverstrekkers die allemaal onder de vleugels van DSB zitten. Ik heb in meerdere forums mijn beklag gedaan en uiteindelijk ook geschreven dat ik een klacht had ingediend bij de NVF. Uitgelachen is een groot woord maar in dit forum maakte mij erop attent dat de voorzitter van de NVF de eigenaar blijkt te zijn van Leenplatform en dat ik kon fluiten naar mijn geld. Toch heeft een klacht wel geholpen want van de 2567, - euro die ik kwijt was heb ik nu bijna 1500,- terug. De 5000,- euro die ze me slim afhandig wilden maken heb ik bij deze dus terug kunnen brengen naar 1000,-. Het is nog een heleboel geld maar ik zie het maar als leergeld. En geloof me.. ik heb er van geleerd!. Nooit.... maar dan ook nooit meer ga ik lenen bij zulke griezels.