LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] GELDPERS

Goede of slechte ervaring met banken? Ergens in belegd en twijfels?
Ventileer hier jouw mening.
Eugene Cernan
Berichten: 226
Lid geworden op: 06 apr 2006 20:52

GELDPERS

Ongelezen bericht door Eugene Cernan » 06 nov 2006 21:24

De uitzending van Radar van vanavond volgt eigenlijk heel logisch op de LL-affaire, de meeste mensen die dit soort beleggingsproducten afgenomen hebben deden dit in de tijdspanne:1998-2001, net die tijd dat de beurs aan het begin van een daling stond. Voor die tijd werden er zulke rendementen gehaald dat de kosten van de bank/verzekeraar waarschijnlijk niet eens opgemerkt werden: het verwachte eindresultaat werd waarschijnlijk toch wel behaald, mits de koersen hun progressie zouden doorzetten. U en ik kennen het vervolg, en zo'n krach maak je natuulijk nooit meer goed, vandaar ook dat de kosten dan extra in het oog vallen. Waarschijnlijk waren de kosten bij een hoger rendement hetzelfde geweest, maar dan een veel kleiner percentage van het te verwachten rendement.
ERGO:
Ook in dit geval: niemand had de krach aan zien komen, en er is veel geld op de beurs verdampt.
Komt zo'n Schonewille weer op bezoek: mensen geef me u gegevens, en ik ga strijden voor u bij die bank. Maar mensen, dat geld is er niet meer, dat is verdampt op de beurs! [het was er dus ook niet echt, maar dat terzijde]
Als banken dit allemaal terug zouden moeten betalen is de enige oplossing om de geldpers aan te zetten om iedereen schadeloos te stellen. En dan betalen we binnenkort waarschijnlijk weer 1 miljard voor een brood [vergelijk Duitsland, 1923]
Dat willen we toch niet! We zijn toch blij dat we nu van Saddam af zijn! [alhoewel George W. Bush schuldig is aan meer dan het tienvoudige van het aantal doden in Irak in de korte tijdspanne dat hij daar de macht uitmaakt]

Groet

Gene

dejongh1
Berichten: 589
Lid geworden op: 18 okt 2003 13:23

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door dejongh1 » 06 nov 2006 21:50

Wlliam Schonewiile van de SLV gaat voor Tros Radar zich nu inzetten voor de gedupeerden van beleggingsverzekeringen.De donateurs van de SLV die vertrouwen hadden in Schonewille en Lemstra moeten nog bijkomen van de schock die ze met deze twee dubieuze advocaten zijn opgelopen.Wordt dit een dochtersonderneming van de SLV?De gedupeerden van de aandelenlease voelen zich genaaid door Schonewille en Lemstra.Schonewille en Lemstra willen de Duisenbergregeling door het gerechtshof verbindend laten verklaren voor de gedupeerden,maar de gedupeerden die NEE hebben gestemd willen dit helemaal niet!Ik snap niet dat Tros Radar zich inlaat met deze dubieuze advocaat.
Lees ook mijn bericht van 25 juli 2006; Hoge Raad versus SLV !!!!!!
Laatst gewijzigd door dejongh1 op 06 nov 2006 22:10, 1 keer totaal gewijzigd.

peewee
Berichten: 2194
Lid geworden op: 15 mar 2004 12:00

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door peewee » 06 nov 2006 22:07

Dat wordt inderdaad een Stichting LEASEVERLIES II, of een Stichting beleggingspolisverlies nummer 1. Volgens mij kunnen de beleggingspolisgedupeerden zich beter aansluiten bij die actie van de Vereniging Consument & Geldzaken die al veel verder is en hierover ook een aparte website lanceerde: www.beleggingspolisclaim.nl De kennis van zaken bij de Vereniging Consument & Geldzaken schat ik een factor 100 hoger in dan die van Schonewille. Gezien de overvloedige kritiek die Schonewille terecht over zich heen kreeg in de SLV-aanpak van Dexia,, verbaas je je toch over de redactie van TROS/Radar. Konden ze nu echt geen bekwamere advocaat vinden ?

Piet
Berichten: 4389
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:20

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door Piet » 06 nov 2006 23:00

Van de site van Radar zelf over de uitzending:
Miljoenen Nederlanders hebben een of meerdere van deze polissen. Soms zelfs zonder te weten dat het een beleggingsverzekering is. We geven met zijn allen het enorme bedrag van zo’n 16 miljard euro per jaar aan de verzekeringsmaatschappijen. Maar wat komt er van terug?

Beleggingsverzekeringen. De afgelopen maanden wordt duidelijk dat veel mensen met zo'n verzekering niet datgene uitgekeerd krijgen wat ze door de tussenpersoon of de verzekeringsmaatschappij is voorgespiegeld.
Vaak incasseren de maatschappijen maar liefst eenderde van het bedrag dat door u wordt ingelegd. Een snelle rekensom laat zien dat de maatschappijen hierover ruim 5 miljard als onkosten in eigen zak steken.

In de uitzending komen een aantal voorbeeldzaken aanbod.

Zo wist mevrouw Michels niet eens dat ze een beleggingsverzekering had. Een tussenpersoon had haar een product dat“ spaar maat krediet” heet aangeraden om haar lening af te betalen. Pas na jaren kwam ze er achter dat ze helemaal niets spaarde maar een beleggingsproduct had.
Als ze na jaren haar eerste overzicht krijgt ziet dat er van haar “gespaarde” geld niet veel meer over is.

De heer Goverts heeft een lijfrentepolis waarbij meer dan 80% van de premie in de zakken van de Nationale Nederlanden verdwijnt in plaats van dat er mee belegd wordt.

Nationale Nederlanden reageert schriftelijk en betwist de berekening niet maar zegt dat de case van deze man niet representatief zou zijn omdat de man in het vierde jaar zijn premie verlaagd heeft.

Christian Bouter van Independer reageert: “ Ik ben het niet met Nationale Nederlanden eens. Dit is een typisch voorbeeld van een polis die werd verkocht in combinatie met spaarloon. En veel consumenten moesten in 1998 de premie verlagen omdat het fiscaal vrijgestelde bedrag omlaag ging. Er zijn duizenden mensen met zo’n polis en daarom is hij juist representatief.

Staf Depla. Tweede kamerlid PVDA vertelt in de uitzending over zijn wetsvoorstel dat ervoor moet zorgen dat consumenten zelf bij de bank middels een beleggingsrekening vermogen kunnen opbouwen met hetzelfde fiscale voordeel. Zo hoef je geen hoge kosten te betalen aan de verzekeraar en dat levert een hoop meer op.

Advocaat William Schonewille wil gaan onderzoeken of er mogelijkheden zijn tot claims bij de verzekeraars. Radar heeft een een formulier dat consumenten met een beleggingsverzekering kunnen invullen.
Klik hier voor het invulformulier

Klik hier voor de reactie van het verbond van verzekeraars.

Voor meer informatie en een voorbeeldbrief om bij uw verzekeraar de kosten op te kunnen vragen kijk op www.platformaandelenlease.nl Kijk bij sparen voor later
Groeten,
Piet

CashDamageLeader
Berichten: 305
Lid geworden op: 04 mar 2005 11:45

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door CashDamageLeader » 06 nov 2006 23:04

Oplichterij & flessentrekkerij dat is waar Dexia heden ten daags goed in is, de rest alleen maar slecht, maar Jan met de Pet krijgt alleen een schop tegen z'n schenen aan, meer niet, van Dexia!

CashDamageLeader
Berichten: 305
Lid geworden op: 04 mar 2005 11:45

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door CashDamageLeader » 06 nov 2006 23:09

Spanningen lopen op over kosten beleggingspolissen
VAN ONZE REDACTEUREN

AMSTERDAM - Het komende advies van de commissie-De Ruiter over de kosten van beleggingspolissen werpt zijn schaduw vooruit. Vrijdag vlogen verzekeraars en tussenpersonen elkaar hierover in de haren. De tussenpersonen willen dat de sector wacht op het advies van De Ruiter. De verzekeraars kwamen vrijdag al met ideeën naar buiten die vooral gevolgen zouden hebben voor tussenpersonen.

Van het rapport van De Ruiter hangt veel af. Volgens de Vereniging Consument & Geldzaken (VCG) zijn er in Nederland sinds 1994 tussen de 4 en 10 miljoen beleggingspolissen afgesloten, waaronder de populaire beleggingshypotheken. In potentie gaat het om een miljardenconflict, 'groter dan die van aandelenlease-affaire van Dexia ', stelt juridisch adviseur Anton Weenink van de VCG. Die zaak kostte die bank naar schatting al euro 1 mrd.

Analoog aan de Dexia -zaak mobiliseert Weenink potentieel gedupeerde poliskopers voor een mogelijke claim tegen beleggingsverzekeraars. Zijn belangrijkste verwijt is dat verzekeraars klanten vooraf niet hebben geïnformeerd over alle kosten en inhoudingen. Volgens de vereniging (31.000 leden) zijn de verzekeraars dit sinds 1994 wettelijk verplicht. Als verzekeraars niet alsnog over de brug komen met die informatie stapt de VCG naar de rechter. Dit voorjaar werd bekend dat verzekeraars euro 160 mln hebben gestoken in compensaties voor klanten van beleggingspolissen.

Kamerfracties van de oppositie verlangen inmiddels wettelijke maatregelen tegen de verzekeraars. Maar ook voor regeringspartij VVD zijn de dure beleggingspolissen aanleiding om met de PvdA te pleiten voor afschaffing van het monopolie van verzekeraars op fiscale voordelen voor beleggingshypotheken. Ook banken moeten die markt fiscaal begunstigd kunnen betreden, vinden VVD en PvdA.

Het Verbond van Verzekeraars ontwaart deze toenemende politieke belangstelling en wil daardoor vaart maken met meer kostentransparantie. Dat is tegen het zere been van de tussenpersonen. Zij stellen dat verzekeraars daarmee de afspraak schenden om te wachten op het advies van De Ruiter.


Copyright (c) 2006 Het Financieele Dagblad

CashDamageLeader
Berichten: 305
Lid geworden op: 04 mar 2005 11:45

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door CashDamageLeader » 06 nov 2006 23:11

Fortis
is door Rabo Securities op een hoger koersdoel gezet in de aanloop naar de presentatie van de derdekwartaalcijfer volgende week. De analist heeft het koersdoel verhoogd van euro 35 naar euro 36,50. De wijziging volgt op de sterke ontwikkelingen op de aandelenmarkt, het verdwijnen van het negatieve effect van Dexia , een sterker dan verwachte ontwikkeling van de economie in de Benelux en een goede prijsvorming op het gebied van spaarproducten. Rabo Securities handhaaft het advies 'buy'.


Copyright (c) 2006 Het Financieele Dagblad

????verdwijnen van het negatieve effect van Dexia????

Janvander
Berichten: 25
Lid geworden op: 20 sep 2006 09:07

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door Janvander » 07 nov 2006 08:00

Fortis....... de pot verwijt de ketel...
het verdwijnen van het negatieve effect van Dexia
Is men "even" vergeten dat Fortis zelf op grote schaal ( 109000 oplichtingsproducten van Fortis GroeiVermogen ) zijn klanten heeft besodemieterd??? :roll:

Ikwaseenbeetjedom
Berichten: 2956
Lid geworden op: 20 nov 2003 11:33

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door Ikwaseenbeetjedom » 07 nov 2006 11:28

het verdwijnen van het negatieve effect van Dexia
O ?!

En in taal die iedereen begrijpt... ?

Martinvdm

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door Martinvdm » 07 nov 2006 11:35

Als men denkt dat de aandacht van Dexia afgeleid wordt en zich alleen maar concentreert op de 'verzekeraars', dan hebben ze het goed fout !!

Dexia zal niet in de vergetelheid raken..Daar hoeven ze (Dexia) geen zorgen over te maken... :wink:

B17
Berichten: 959
Lid geworden op: 23 okt 2006 11:22

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door B17 » 07 nov 2006 17:56

In begin bij de overname van Labouchere?Legio incl. produkten ging het goed, dus vond Dexia dat zij daarvoor verantwoordelijk waren, en dat hebben zij schriftelijk bevestigd.

Hoeveel was ook weer het gestort kapitaal van Dexia Bank Nederland als onderdeel van de Dexia Groep ?

Op het moment dat de beurs in een voortdurende malaise terecht kwam, waren zij op eens niet meer verantwoordelijk.

Nu is volgens dit vieze spelletje wat zij tegen de duizenden gedupeerden spelen. zorgplicht niks mee te maken, risicoprofiel niets mee te maken, uurkoop dat ontkennen wij zoals bekend en veranderen bij de BKR-Commissie HR in AK, want dat komt ons beter uit, Consumer Credit, you, stupid : WCK, volgens onze vriend Gerrit is dat niet het geval en het cijfer 4 werd in het rapport geschreven van de 3e voorzitter van de Dexia Boevenbank te A., door de initiator van de Wet Consumenten Kredit.

Onrechtmatige daad, wat is dat ?
Misbruik van omstandigheden, wat is dat?
Wanprestatie, wat is dat?
Broodje Aap, h'm smaakt niet lekker
Zijderupsje nooit te veel
Schuttersputje
Einde van de oorlog
Cauchemar pour nous, non pour les clients holandais
D.Regeling fantastisch voor ons (wie?)
Falend toezicht Ned. Bank, niewaar
Falend toezicht Politieke Partijen, niewaar
Kan de Dexia Groep naar de sodemieterij lopen, ze kunnen ons betalen en het kost hen niets.

Natuurlijk als het zo rot als een mispel is, leg je natuurlijk de rechtzaken
stil, en douw je wederom zo.n regeling in de strot van de mensen, wat kan je het schelen.

Preferons de mentir tout le jour, pourquoi pas?

Er zijn geen gedupeerden volgens het mirakel no. 2

Wij zijn niet verantwoordelijk, staat in schrl contrast met hun bovenaangehaalde brief.

Schandaalbank Dexia veramt u, waar mogelijk met opzet !

De gedupeerden zullen enkel ingaan op de Duiten Terug Regeling,
plus rente en voor jan doedel alle betaalde juridische kosten


B17

Piet
Berichten: 4389
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:20

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door Piet » 07 nov 2006 19:26

Weer even terug naar het onderwerp van deze topic : de beleggingsverzekeringen zwendel.
Wil je meer informatie over de diverse contract vormen en hoe je bij je verzekeraar informatie kunt opvragen over jouw polissen en contracten, kijk bij “Sparen” voor later op de website van PAL. Hier de link : http://www.platformaandelenlease.nl/Sparenvoorlater.htm
Heb je vragen hierover, mail naar Johan : [email protected] en je krijgt z.s.m. antwoord.

Groeten,
Piet

Riko
Berichten: 47
Lid geworden op: 27 sep 2006 19:56

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door Riko » 07 nov 2006 20:32

Gisteravond ruim aandacht voor beleggingsverzekeringen in Radar.
Kijk hier voor het programma:
http://www.trosradar.nl/PHP/news/23/2921#

Ook gisteren een half uur over beleggingsverzekeringen op Consumententv van de Vara met Erica Verdegaal
http://kassa.vara.nl/portal?_s....._overzicht
Kijk bij Vraag en Beantwoord – Beleggingsverzekeringen

Vandaag in EénVandaag een reportage over beleggingsverzekeringen
http://www.eenvandaag.nl/index.....;sid=31312


Wordt Nederland eindelijk wakker?
Wie wel wakker is... ja hoor William Schonewille, de man van Leaseverlies en voorbeeld van misleiding.
Het is wel duidelijk dat geldwolf Schonewille weer veel geld ruikt.
Na het gebruiken (misbruiken) van 100.000 aandelenlease gedupeerden als melkkoe ziet hij nieuwe mogelijkheden om zijn beurs te spekken.
Ditmaal dreigen de vele beleggingverzekering gedupeerden het slachtoffer van deze advocaat te worden.
Wil je niet in de handen vallen van deze commerciële advocaat dan is er een goed alternatief:
De vereniging Consument & Geldzaken met hun website www.beleggingspolisclaim.nl
En natuurlijk op de website van PAL : “Sparen”voor later.
Hier de link: http://www.platformaandelenlea.....rlater.htm

Groeten,
Piet
And the beat goes on...on and on 8)

LindaLovelace
Berichten: 372
Lid geworden op: 18 dec 2004 18:12

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door LindaLovelace » 07 nov 2006 23:26

Miljoenen Nederlanders hebben een of meerdere van deze polissen. Soms zelfs zonder te weten dat het een beleggingsverzekering is.
Piet, overdrijven is ook een vak. Ik neem aan dat jij er belang bij hebt om de mensen angst in te boezemen?

anne_
Berichten: 1469
Lid geworden op: 12 jan 2005 15:02

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door anne_ » 07 nov 2006 23:32

Dit staat op de site van Radar en komt niet uit de koker van Piet.

Het invulformulier om uw gegevens aan advocaat Schonewille te doen toekomen, vindt u hier.

Miljoenen Nederlanders hebben een of meerdere van deze polissen. Soms zelfs zonder te weten dat het een beleggingsverzekering is. We geven met zijn allen het enorme bedrag van zo’n 16 miljard euro per jaar aan de verzekeringsmaatschappijen. Maar wat komt er van terug?

Piet
Berichten: 4389
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:20

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door Piet » 08 nov 2006 11:31

Bron : De Vermogensmonitor

Woekerpolisaffaire

Er wacht ons een nieuw financieel schandaal: de woekerpolisaffaire.

Verzekeraars lijken miljoenen Nederlanders miljarden euro's afhandig gemaakt te hebben door het afsluiten van beleggingsverzekeringen. Dit kunnen bijvoorbeeld beleggingshypotheken, levensverzekeringen, studiespaarplannen, lijfrentes en spaarverzekeringen zijn. De kosten die verzekeraars rekenen voor het beheren en administreren van de beleggingen zijn zo hoog dat het fiscale voordeel niet bij de consument terecht komt maar rechtstreeks in de zakken van de verzekeraars verdwijnt.
Naar schatting hebben meer dan 4 miljoen Nederlanders te maken met zo'n product en besteden ze in totaal 16 miljard euro aan premies per jaar.

De Vermogensmonitor zal haar huidige contacten bij de verschillende verzekeraars aanspreken met als doel de kwestie bespreekbaar te maken ter voorkoming van een escalatie die vergelijkbaar is met de Dexia-affaire.

We waarschuwen alle mogelijke gedupeerden om niet dezelfde fout te maken als de gedupeerden van de Dexia-aandelenlease affaire. Daarbij werd een regeling getroffen die - naar ons oordeel - geen recht doet aan de positie van de gedupeerden. Met name de gedupeerden die zich niet aansloten bij de Stichting leaseverlies lijken in het algemeen beter af te zijn.

Janny
Berichten: 2094
Lid geworden op: 27 aug 2003 21:15

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door Janny » 08 nov 2006 12:02

quote van Piet
Met name de gedupeerden die zich niet aansloten bij de Stichting leaseverlies lijken in het algemeen beter af te zijn.

Naar boven
Wie kan me dit verduidelijken?
Janny

Piet
Berichten: 4389
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:20

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door Piet » 08 nov 2006 15:57

Hallo Janny,

Het is geen quote van mij maar van de Vermogensmonitor.
Het is wel zo dat ik het met hem eens ben, we weten inmiddels dat Leaseverlies (Schonewille) een wolf in schaapskleren is.
Eerst onder het mom van misleiding ruim 80.000 gedupeerden à 45 euro lokken en een (van te voren al) verloren rechtszaak voeren.
Daarna, zonder overleg met welke gedupeerde dan ook, praten over een schikking met Dexia, waar ook b.v. over Wck, zorgplicht en de aan- en verkoop van de aandelen is gesproken (onderwerpen waar Leaseverlies niet van af weet).
Tussen de 4 à 5 miljoen euro vangen van Dexia om de gedupeerden over te halen om maar akkoord te gaan met de Duisenberg regeling.
Misleidende brieven schrijven over een vrijblijvende regeling, terwijl toen al bij Leaseverlies bekent was dat er een verzoek zou komen mede namens Leaseverlies om de Duisenberg regeling verplicht te stellen voor alle gedupeerden die daarvoor in aanmerking komen.
Heel veel Leaseverlies aanhangers trapten erin en tekenden op advies van Leaseverlies de Duisenberg regeling.
Bijna dagelijks krijgen wij e-mails en brieven binnen van gedupeerden die daar nu spijt van hebben en vragen of ze hier nog vanaf kunnen komen....
Juist degene die zich hebben afgekeerd van Leaseverlies en doorvechten via individuele rechtszaken krijgen meer als de Duisenberg regeling gezien de uitspraken die mondjesmaat komen.
En toen ik maandagavond Schonewille bij Radar zag verschijnen dacht ik NEE HE !!
Alsof ik naar een herhaling van 4 ½ jaar geleden zat te kijken.
Schonewille heeft weer een nieuwe melkkoe gevonden en de redactie van Radar trapt er weer in!
Daarom de waarschuwing van de Vermogensmonitor waar wij PAL achter staan.

Gelukkig zijn er betere alternatieven zoals:
De vereniging Consument & Geldzaken met hun website www.beleggingspolisclaim.nl
En natuurlijk op de website van PAL : “Sparen”voor later.
Hier de link: http://www.platformaandelenlease.nl/Sparenvoorlater.htm

Groeten,
Piet

Janny
Berichten: 2094
Lid geworden op: 27 aug 2003 21:15

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door Janny » 08 nov 2006 19:11

Piet,

Dank je wel voor de uitleg. Met name het gedeelte ,over degenen die geen relatie met leaseverlies waren aangegaan en er beter vanaf waren . vond ik opmerkelijk.
Maar nu begrijp ik het na je uitleg.
Leaseverlies heeft inderdaad menigeen op een dwaalspoor gebracht. Hoewel ik wel denk dat hun beginprincipe goed was. Nog steeds denk ik dat het betalen onder protest een goed advies was, in elk geval de minst schadelijke. Mij werd geadviseerd om niet af te werken, echter het was niet mijn keuze, ik had echter niet het lef om te volharden tegen die adviezen in. en toch te betalen onder protest. Toen echter Dexia de advocaten van leaseverlies hoofdelijk aansprakelijk ging stellen werd het de Heren te heet onder de voeten. Dat zal dan ook wel de reden geweest zijn voor hun ommezwaai. Maar om dan gelijk zo'n draai te maken is te ver. Ze hadden inderdaad de rug recht moeten houden, dan zou het probleem eerder zijn opgelost. En er voor iedereen minder schade zijn veroorzaakt. Zo kun je maar weer zien, dat een kleine "misstap" grote gevolgen kan hebben.

We wachten maar af, tot de rechtzaken weer op gang komen. want dat ze dat doen , daar ben ik van overtuigd. Er zullen er nog genoeg zijn die de mogelijkheid hebben om het uit te zingen. Voor de anderen , hou je taai.
Janny

dejongh1
Berichten: 589
Lid geworden op: 18 okt 2003 13:23

Re: GELDPERS

Ongelezen bericht door dejongh1 » 09 nov 2006 09:12

Ik heb het gevoel ,dat de verenigingen(PAL,Payback etc.) en Leaseproces continue achter de kar aanlopen en dat Zalm achter op de kar zit met zijn middelvinger omhoog,lachend denkend;"Die noemen zichzelf advocaat ,wat een stelletje rukkers".
Als ik de verenigingen was,dan zou ik met een verklaring aan de pers
het vertrouwen in Tros Radar opzeggen,als zij geen andere advocaat en ander advocatenkantoor aantrekken met de beleggingsverzekeringen
ipv.advocaat Schonewiile en zijn advocatenkantoor.Omdat Schonewiile op een dubieuze manier betrokken is met de aandelenlease.(Payback zei een jaar geleden, dat ze de SLV(stichting lease verlies) voor de rechter gaan dagen.Ik hoop dat dit geen 10 jaren plan wordt van Payback).Tros Radar heeft dan niet veel keus om Schonewille te vervangen met een andere advocaat ,wil zij nog geloofwaardig overkomen bij de kijkers!
Toen ik naar het laatste Tros radar programma zat te kijken met Schonewille erin,dacht ik werkelijk dat Hertsenberg ons in de maling zat te nemen.
Misschien is het programma KASSA wel geïnteressseerd om de aandelenlease op een fatsoelijke manier af te handelen en tot een goed einde te brengen voor de gedupeerden?

Gesloten