[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • ACHMEA hypotheek aflossen
Pagina 1 van 1

ACHMEA hypotheek aflossen

Geplaatst: 13 dec 2015 12:43
door zeiler
Eind oktober 2015 hypotheek afgelost. Nu wordt altijd in de eerste week van volgende maand de rente afgeschreven door Achmea. Dus 1e week november de afschrijving voor oktober. MAAR in eerste week december wordt weer afgeschreven. .. Dit klopt dus niet. Dus een email gestuurd. MAAR Achmea heeft altijd 2 - 5 weken nodig om op emails te antwoorden. Toevallig komt deze week (dus 1 maand plus 1,5 week later) de brief binnen dat ze mijn algehele aflossing ontvangen hebben en de opmerking dat ik altijd 1 maand achteraf (rente) betaal. Hebben meer mensen problemen met ACHMEA Hypotheken???

Re: ACHMEA hypotheek aflossen

Geplaatst: 13 dec 2015 12:59
door kweenie
Had je eind oktober echt de hypotheek ook formeel afgelost, of is toen het geld naar Achmea overgemaakt? Daar zit altijd nog wel een verschil tussen.

Re: ACHMEA hypotheek aflossen

Geplaatst: 13 dec 2015 13:23
door snuffel1
Achmea incasseert de rente en aflossing achteraf, dat moet u weten want u zal de polisvoorwaarden toch wel gelezen hebben.
Onderstaand de polisvoorwaarden van een Achmea hypotheekverstrekker.
http://www.polisvoorwaardenonline.nl/do ... aarden.pdf

Re: ACHMEA hypotheek aflossen

Geplaatst: 13 dec 2015 13:59
door zeiler
Alles via mail van te voren geregeld, ook van Achmea een aflosnota ontvangen. MAAR wat is nu een maand achteraf. Eind oktober afgelost. Houdt dat in dat er ook nog in de eerste week van december afgeschreven mag worden ?? Voor mij is afschrijven in eerste week november de maand achteraf.

Re: ACHMEA hypotheek aflossen

Geplaatst: 13 dec 2015 15:04
door tijger1
Gewoon even contact opnemen met Achmea en de aflosnota bespreken. Is er op 1 november ook geincasseerd? Of zat november opgenomen in de aflosnota?

Zij hebben wellicht verzuimd de automatische incasso stop te zetten.

Re: ACHMEA hypotheek aflossen

Geplaatst: 13 dec 2015 16:56
door vroem
een automatische incasso kan je storneren toch? zou wel even zorgen dat je zeker weet dat er niets verschuldigd is en dat alle data kloppen...