[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Zware letselzaak
Pagina 1 van 1

Zware letselzaak

Geplaatst: 30 dec 2017 02:17
door Letselzaak
In 2011 heb ik een zwaar scooterongeluk gehad waarbij de aansprakelijkheid 100% is erkend. Bovenbeenbreuk, polsbreuk, neusbreuk.

Waar ik momenteel last van heb zijn een scheve bekkenscheefstand waardoor ik niet normaal kan zitten, beenlengteverschil waardoor recht lopen niet makkelijk is. Constantr rug, nek en schouderpijn.

Op het moment van het ongeluk was ik 16 en was bezig met de intaketesten van de politie acedemie. Na 3 jaar revalideren heeft de verzekeraar mijn taxipas betaald zodat ik aan het werk kon.

Ik heb 2,5 jaar lang met veel plezier dit werk gedaan tot een paar maanden geleden. Door mijn klachten was werk niet meer vol te houden. En nu zit ik dagenlang thuis weg te rotten omdat ik lichamelijk eigenlijk niks meer trek.

Heb tot nu 4 belangenbehartigers gehad en nu heb ik niemand meer en heb het dossiers momenteel in handen.

Tot mijn verbazing heb ik vandaag een incassobrief ontvangen van €2000 euro.
De laatste belangenbehartiger heeft zijn kosten niet vergoed gekregen van de verzekeraar dus gaat hij het proberen om het op mij te verhalen terwijl ik financieel al helemaal ben uitgekleedt. Ze willen dat ik dat bedrag binnen 5 dagen betaal!

In de 7 jaar dat ik ben bezig ben met de zaak zijn er nouwelijks voorschotten gestuurd. Ze hebben stuk voor stuk een spelletje gespeeld.
Ze blijven mijn klachten ontkennen en vinden dat de zaak goed is afgehandeld terwijl ik nu als 23 jarige lichamelijk helemaal kapot ben en waarschijnlijk nooit meer kan werken wat ik wel heel graag wil en wat ik heb laten zien door 2.5 jaar lang hard te werken.

Ik voel mij zo erg in de steek gelaten omdat je als burger zijnde zo erg in de maling wordt genomen door zo'n grote verzekeraar!

Re: Zware letselzaak

Geplaatst: 30 dec 2017 21:49
door stofzuigertje
Een goede letselschade advocaat die gespecialiseerd is in dit soort zaken had je jaren terug al moeten hebben.
Als ze vermoeden dat ze er onderuit kunnen zullen ze het doen helaas.

Re: Zware letselzaak

Geplaatst: 30 dec 2017 22:22
door chrisd1
stofzuigertje schreef:Een goede letselschade advocaat die gespecialiseerd is in dit soort zaken had je jaren terug al moeten hebben.
Idd; zie b.v. viewtopic.php?f=31&t=178595&p=2478183#p2478183 inkl de laatste alinea.

Re: Zware letselzaak

Geplaatst: 31 dec 2017 07:47
door kweenie
Je huurt in principe zelf je belangenbehartiger of advocaat in en de rekening zullen je die in principe ook zelf moeten betalen. Waarbij het natuurlijk wel de bedoeling is dat de kosten van die belangenbehartiger door je verzekering of door de tegenpartij wordt vergoed. Als onderdeel van de schadeclaim. Maar als je al bij de vierde persoon bent beland, kan ik mij voorstellen dat jouw verzekeraar die kosten niet meer wil betalen. En dat de tegenpartij inmiddels ook niet meer zo makkelijk over de brug komt.
Ze hebben stuk voor stuk een spelletje gespeeld.
Ze blijven mijn klachten ontkennen en vinden dat de zaak goed is afgehandeld
Wie zijn die 'ze'? Gaat het hier om je belangenbehartigers?

Onduidelijk in je verhaal is wanneer je in actie bent gekomen en welke eisen je wanneer hebt gesteld. Als je 7 jaar na het ongeluk en na tweeënhalf jaar werken vanwege gezondheidsproblemen moet stoppen met werken, dan zal het heel lastig worden om die klachten onomstotelijk aan het ongeluk te relateren.

Een goede letselschade advocaat had meteen aan het begin al veel concretere claims gelegd en ook bij het aan het werk gaan al bij voorbaat voorwaarden e.d. gehanteerd. Maar hij is daarbij natuurlijk wel afhankelijk van wat je zelf ook aangeeft. Aangezien je hier niets over zegt, denk ik dat er weinig is gebeurd?

Re: Zware letselzaak

Geplaatst: 31 dec 2017 11:14
door chrisd1
kweenie schreef:Een goede letselschade advocaat had meteen aan het begin al veel concretere claims gelegd en ook bij het aan het werk gaan al bij voorbaat voorwaarden e.d. gehanteerd. Maar hij is daarbij natuurlijk wel afhankelijk van wat je zelf ook aangeeft.
Hij moet vooral de juiste vragen stellen; zie viewtopic.php?f=31&t=178595&p=2478183#p2478183 ...[/quote]

Wezenlijk punt!!

In b.v. dit andere actuele topic heeft gedupeerde het maar af te wachten.

Re: Zware letselzaak

Geplaatst: 31 dec 2017 12:52
door Appie83
U doet er verstandig aan om contact op te nemen met een letselschadespecialist. Elke verzekeraar zal het verband tussen de problemen die u nu ervaart en het ongeluk van 7 jaar geleden betwisten. Wie heeft u 7 jaar geleden bijgestaan?

Re: Zware letselzaak

Geplaatst: 01 jan 2018 08:47
door chrisd1
Zie viewtopic.php?f=59&t=153631&p=2335455&h ... e#p2335455 en neem ook)contact op met de genoemde club van Acture-gedupeerden.
En natuurlijk: iedereen de beste wensen voor 2018.

Re: Zware letselzaak

Geplaatst: 01 jan 2018 09:28
door kweenie
Appie83 schreef:U doet er verstandig aan om contact op te nemen met een letselschadespecialist. Elke verzekeraar zal het verband tussen de problemen die u nu ervaart en het ongeluk van 7 jaar geleden betwisten.
Uit het bericht maak ik op dat TS er al vier versleten heeft...

Re: Zware letselzaak

Geplaatst: 04 jan 2018 01:02
door Letselzaak
Eindelijk vooruitgang in mijn zaak. De incasso is ingetrokken en mijn nieuwe LSA advocaat gaat de incasso meenemen in de zaak. Ik heb via een tussenpersoon rechtstreeks contact opgenomen met de verzekeraar zelf (ipv de schaderegelaar van hun) en aangegeven dat ik overweeg om een deelgeschilprocedure te starten.

Omdat ik tot nu alleen maar juristen had die mijn zaak behandelden heb ik in de afgelopen 7 jaar bijna niks bereikt. Er is nooit een arbeidsdeskundige ingeschakeld die heeft uitgezocht wat ik wel en niet kan zoals taxi rijden.

Er zijn nooit stappen gezet om de schade vast te stellen zoals de grootste schade mijn inkomstenverlies voor de rest van mijn leven

Daaruit kwam als reactie dat ze open staan voor een persoonlijk gesprek samen met mijn nieuwe advocaat. Ik ga niet akkoord met wat voor pragmatisch voorstel dan ook, mijn toekomst en lichaam is in puin!

Ik ga vechten tot ik mijn recht ga krijgen voor de rechter, ook al gaat het nog eens 7 jaar duren!

Raar om te zeggen maar ik kon beter dood zijn na door het ongeluk, nu moet ik leven met ernstige pijnen die mijn levensgenot helemaal heeft kapotgemaakt! Ik kan niks meer ondernemen zonder pijn, zitten gaat niet door de bekkenscheefstand. Staan gaat helemaal niet door mijn beenlengte verschil, en lopen is pijnlijk omdat mijn hele lichaam scheef wordt belast door mijn beenlengteverschil!

Re: Zware letselzaak

Geplaatst: 04 jan 2018 06:49
door kokka
Het klinkt alsof je aardig in de kreukels hebt gelegen toen. zijn die bekken scheefstand en beenlengte verschil veroorzaakt door een enkele bovenbeen breuk?

Re: Zware letselzaak

Geplaatst: 04 jan 2018 23:36
door Letselzaak
kokka schreef:Het klinkt alsof je aardig in de kreukels hebt gelegen toen. zijn die bekken scheefstand en beenlengte verschil veroorzaakt door een enkele bovenbeen breuk?
Ja klopt is zelfs aangetoont door de medisch expert van de tegenpartij, alleen de orthopeet beweerde 2 jaar geleden dat er geen hinder zal zijn door de beenlengteverschil en bekkenscheefstand