[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Accu laptop kopen ?
Pagina 1 van 1

Accu laptop kopen ?

Geplaatst: 18 nov 2013 06:08
door betaalbare
Heb nu ongeveer 2 jaar een Dell laptop, werkte goed tot een maand of 2 terug....

Sinds een maand of 2 geeft hij constant aan dat de accu niet meer degelijk werkt en vervangen moet worden. Heb het een poos kunnen rekken door gewoon met net stroom te werken maar hij valt nu steeds vaker ook uit onder spelen van bijvoorbeeld Battlefield2 en als ik eens mobiel wil zijn met de laptop lukt dat nu niet.

Nu moet ik dus een nieuwe accu kopen en twijfel ik tussen een alternatieve accu voor 50 euri of een "echte".

Iemand suggesties of een andere accu verkoop site ?

Re: Accu laptop kopen ?

Geplaatst: 19 nov 2013 03:20
door 53o
Als je een alternatieve accu van Yanec kan kopen dan is dit wat mij betreft een goed alternatief. Goedkoper, langere garantie (2 jaar) en meestal ook grotere capaciteit.

Als verkoopsite zou ik replacedirect.nl aanraden. Zelf doe ik een hoop zaken met hun niet-commerciƫle afdeling en kan absoluut niet klagen over hun aftersales. Als verkoper kan ik een defect product binnen garantie altijd gecrediteerd krijgen, zonder gezeur, waardoor ik voor de klant een nieuw product kan leveren 1 dag nadat de klant langs komt (mits deze leverbaar is). Voor accu's en laders is deze site zeker een aanrader wat mij betreft.

Re: Accu laptop kopen ?

Geplaatst: 19 nov 2013 08:34
door bprosman
Als verkoopsite zou ik replacedirect.nl aanraden
Als verkoopsite ook goede ervaringen mee (leveringen) qua privacy minder. Begin dit jaar , op 27 April, heb ik replacedirect (en het hostingbedrijf) gewaarschuwd dat ze een "Privacy issue" hadden en of ze hier met enige spoed naar zouden kunnen kijken. Het hosting bedrijf reageerde meteen, en heeft de Phishing site waar naartoe doorgelinkt werd meteen offline laten halen. Van replacedirect een MAAND lang geen reactie gehad , niet eens een ontvangstbevestiging totdat het eind Mei uitgebreid in het nieuws kwam.

http://www.twinklemagazine.nl/nieuws/20 ... d-na-hack/
In zijn communicatie met klanten excuseert ReplaceDirect zich als volgt: 'De precieze problemen en oorzaken van deze inbraak waren tot vanmorgen (gisteren, red.) niet precies bekend bij ons.

ONZIN want ik had ze op 27/04 al gewaarschuwd.