LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Computerstunt.nl

Heb je ervaring met computers of met aanbieders van computers? Geef hier jouw mening.
rickyquake
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 okt 2013 08:03

Re: Computerstunt.nl

Ongelezen bericht door rickyquake »

Computerstunt is een webshop die overjarige hardware verkoopt die soms lichte beschadigingen vertoont.Je moet ook wel een beetje verstand van hardware hebben als je koopt bij hun. De kwaliteit is gewoon goed voor de prijs. Ik werk al 6 jaar inmiddels met ze en heb nog geen problemen gehad.
Als je een kleine beurs hebt (wie nu niet in deze tijd) ben je bij Computerstunt bij het goede adres. Gereviseerde systemen,upgrades voor oude pc's en compleet gebouwde systemen tegen lage prijzen.
Weet je het niet zeker,haal er dan wel iemand bij die een beetje verstand van hardware heeft en laat je adviseren.Als je niemand kent kan je mij ook een mailtje sturen.
Groetjes,Eric

53o
Berichten: 710
Lid geworden op: 21 apr 2011 13:20

Re: Computerstunt.nl

Ongelezen bericht door 53o »

computerstunt.nl heeft 0 verwijzingen bij web of trust. Genoeg reden voor mij om hier geen zaken mee te doen, ook al is de score neutraal.

http://www.mywot.com/en/scorecard/compu ... =rw-viewsc

Als je iets koopt bij een verkopende partij, dan moet je van te voren gewoon positieve feedback kunnen vinden over deze. Zo niet, zoek een andere. Gebruik dit forum desnoods om advies te krijgen over verkooppunten, gebruiik tweakers, gebruik kieskeurig, maar gebruik absoluut geen zoekmachine die je laat eindigen bij een adres als computerstunt.nl (alleen Bing kan zo wreed zijn).

Niemand op dit forum heeft waarschijnlijk ooit gehoord van computerstunt.nl en komen hier alleen maar terecht na googlen (al help ik helaas met hun ratings).

Gelukkig is het bedrijf zo klein dat deze reactie in de top van google hits eindigt en de rest van deze thread. Sorry computerstunt.nl (weer extra google hits) maar jullie zijn gewoon een online winkel waar de slimme consument na het terecht komen op dit forum geen zaken meer mee doet. Doei!

Verdere gegevens van het bedrijf wat binnenkort niet meer bestaat, ook al hoop ik dat TS wel snel genoeg is:

Naam: Raakwerk
Vestigingsadres: Palletweg 27
Vestigingsplaats: 2031DD Haarlem
Internetadres: http://www.raakwerk.nl
KvK-nummer: 57165203
Vestigingsnummer: 000019167709
Soort Inschrijving: Hoofdvestiging

olaf79
Berichten: 8273
Lid geworden op: 17 okt 2011 23:53

Re: Computerstunt.nl

Ongelezen bericht door olaf79 »

rickyquake schreef:Computerstunt is een webshop die overjarige hardware verkoopt die soms lichte beschadigingen vertoont.Je moet ook wel een beetje verstand van hardware hebben als je koopt bij hun. De kwaliteit is gewoon goed voor de prijs. Ik werk al 6 jaar inmiddels met ze en heb nog geen problemen gehad.
Als je een kleine beurs hebt (wie nu niet in deze tijd) ben je bij Computerstunt bij het goede adres. Gereviseerde systemen,upgrades voor oude pc's en compleet gebouwde systemen tegen lage prijzen.
Weet je het niet zeker,haal er dan wel iemand bij die een beetje verstand van hardware heeft en laat je adviseren.Als je niemand kent kan je mij ook een mailtje sturen.
Groetjes,Eric
Jij bent vast de eigenaar, medewerker of belanghebbende van dit bedrijf. Beetje doorzichtig deze reactie.

sadfly
Berichten: 451
Lid geworden op: 19 apr 2007 23:14

Re: Computerstunt.nl

Ongelezen bericht door sadfly »

Je mag blij zijn zoals een poster het omschrijft "oude meuk" verkopen. de winkels vertikken het namelijk om lang genoeg oude onderdelen te verkopen. Probeer maar ergens een amd 45 watt dual core cpu te krijgen in een normale winkel. terwijl je echt alleen maar een andere cpu nodig hebt en niet een hele pc.
Dat is de pest van dit land, alles moet veel te snelvervangen worden voor nieuwe meuk en rommel. en dan moet het oude spul er zo snel mogelijk uit.

We gaan het wel merken, net cpu bestelt bij ze. e-bay of een shop in NL.
dan is eentje in nederland toch handiger en prijs bijna het zelfde.

Blij dat er nog bedrijven zijn die oude spullen verkopen.
vroegen kon je nog wel eens wat opscharrelen op de hcc beurs, maar die is er niet meer.

53o
Berichten: 710
Lid geworden op: 21 apr 2011 13:20

Re: Computerstunt.nl

Ongelezen bericht door 53o »

Sadfly, dit klopt inderdaad. Er zijn meerdere winkels (zelfs al meerdere genoemd op dit forum) die zo als zij het zeggen ex-lease modellen verkopen die gebruikt zijn op beurzen (terwijl zij bedoelen dat ze ex-reparaties en retourtjes met beschadigde verpakkingen of andere beschadigingen inkopen).

Momenteel zijn er wel veel bedrijven die oude onderdelen verkopen, maar helaas heb je het dan over ebay, marktplaats, speurders, en zijn deze 2e hands. Dus vaak gestript uit oude defecte laptops/pc's.

Ik werk in een computerwinkel en als voorbeeld van laatste week kan ik geen processoren of moederborden meer leveren met een 775 socket van 6-8 jaar geleden en ook niet bestellen bij grote leveranciers. Ik zou dit ook graag anders willen zien.

Helaas is de werkelijkheid dat het (waarschijnlijk) niet winstgevend is voor een winkel om hier een handel in te beginnen, dus eindigen we weer in de vervangingsmaatschappij.

Maar 'oude meuk' verkopen zoals oude laptops/pc's in het geheel, terwijl het gaat om modellen waar een serieuze verkoper afstand van doet voor een laag prijsje, omdat deze bijna onverkoopbaar zijn in die staat, welke dan als 'zo goed als nieuw' of 'gebruikt op een beurs' worden aangeboden is compleet iets anders, dat is namelijk gewoon misleiding en in de richting van oplichting.

Gesloten