[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • waterkoker - Pagina 2
Pagina 2 van 3

Re: waterkoker

Geplaatst: 26 nov 2018 17:13
door Moneyman
Hansw schreef:
26 nov 2018 17:06
De princess heeft helaas geen kalkfilter
Mvg
Tsja, dat was ook geen genoemde eis :roll: dan moet je dus keuzes maken.

Kijk anders eens hier; via deze site kan je sorteren op "tijd tot afslaan". Deze optie is het snelst, en heeft ook nog eens een kalkfilter. Nu maar even je oude waterkoker timen.

Re: waterkoker

Geplaatst: 26 nov 2018 17:46
door Erthanax
U hoeft ook helemaal geen kortsluiting te krijgen. En als het al twaalf jaar goed gaat, zou ik me ook niet druk maken.
Veel keuze is er niet in die apparaten, en dat is niet zonder reden, denk ik.

Re: waterkoker

Geplaatst: 26 nov 2018 17:54
door Berteman
Als er snel kokend water moet zijn: al eens aan een Quooker of Hotto gedacht?

Re: waterkoker

Geplaatst: 26 nov 2018 18:09
door Lady1234
Hansw schreef:
26 nov 2018 17:06
Beste , wij gebruiken onze oude waterkoker van 3000watt al 12 jaar en hebben nog nooit kortsluiting gehad .
De princess heeft helaas geen kalkfilter

Mvg
Masr heeft u dan zulk kalkrijk water dat dat nodig was?

Re: waterkoker

Geplaatst: 26 nov 2018 19:19
door 16again
Hansw schreef:
26 nov 2018 17:06
Beste , wij gebruiken onze oude waterkoker van 3000watt al 12 jaar en hebben nog nooit kortsluiting gehad .
Het gaat ook niet over kortsluiting, maar overbelasting. 300Watt is ruim 13 Ampere, dan kom je toch dicht in de buurt van de 16A smeltveiligheid.

Re: waterkoker

Geplaatst: 26 nov 2018 19:54
door Theotrucker
12,5 Ampere, maar wel maar heel kort, een minuut alleen als het koffiezetapparaat op dezelfde groep zit kan het kritisch zijn.

Re: waterkoker

Geplaatst: 26 nov 2018 20:24
door kweenie
En dan maar hopen dat je geen toast bij het ontbijt wilt, want met een broodrooster erbij wordt het wat kritischer.

Re: waterkoker

Geplaatst: 26 nov 2018 21:46
door 16again
Theotrucker schreef:
26 nov 2018 19:54
12,5 Ampere, maar wel maar heel kort, een minuut alleen als het koffiezetapparaat op dezelfde groep zit kan het kritisch zijn.
3000W/230V is bij mij nog steeds 13 Ampere

Re: waterkoker

Geplaatst: 26 nov 2018 21:53
door Theotrucker
Ik meet tegenwoordig hier 240 volt overdag tenminste, dat zal wel aan mijn zonnepanelen liggen. Dan kom ik op 12,5 A. Maakt ook niet veel verschil. Spanning fluctueert sterk.

Re: waterkoker

Geplaatst: 27 nov 2018 19:51
door Hansw
Aanvulling :
Ik heb de Russell Hobbs Waterkoker nu bij Amazon.uk besteld omdat zij de waterkokers die wij mooi vinden in de uitvoering 3000Watt
hebben. ( Bij bol.com heeft hij 2400 Watt ) .
Daar geldt de norm schijnbaar niet voor een lager vermogen.
De waterkoker is ook beduidend goedkoper als hier in Europa

MVG Hans

Re: waterkoker

Geplaatst: 27 nov 2018 19:53
door Theotrucker
Heb je wel een verkeerde stekker eraan!

Re: waterkoker

Geplaatst: 27 nov 2018 19:57
door Bob Schurkjens
Goed opgemerkt Theo. Zit je met een links rijdende stekker. Krijg die eens in je stopcontact.

Re: waterkoker

Geplaatst: 27 nov 2018 20:03
door Theotrucker
https://static.webshopapp.com/shops/087 ... ststof.jpg
Zoiets, kun je ook rechts gebruiken!

Re: waterkoker

Geplaatst: 27 nov 2018 20:45
door Erthanax
Maar niet ondersteboven.
Gewoon eraf knippen en een stekker met randaarde eraan zetten.

Re: waterkoker

Geplaatst: 27 nov 2018 21:03
door witte angora
Erthanax schreef:
27 nov 2018 20:45
Maar niet ondersteboven.
Gewoon eraf knippen en een stekker met randaarde eraan zetten.
Daarvoor heb je trouwens een rechtsdraaiende schroevendraaier nodig.

Maar even serieus: wordt alle apparatuur vanuit Engeland met een andere stekker geleverd? Zo duur zijn stekkers ook weer niet, daar niet van. Maar wel goed om te weten.

Re: waterkoker

Geplaatst: 27 nov 2018 22:43
door Erthanax
Het is wel de standaardstekker in het VK, maar misschien heeft de leverancier van deze waterkoker ook exportexemplaren met "onze" randaardestekker. Ik zou er niet op rekenen.

Re: waterkoker

Geplaatst: 27 nov 2018 23:30
door Bob Schurkjens
Spullen met een stekker die je op Amazon uk koopt hebben een uk stekker. Heb er ooit een tv gekocht en daar zat een uk stekker aan.

Re: waterkoker

Geplaatst: 27 nov 2018 23:38
door witte angora
Dan vraag ik me toch af of je met keukenapparatuur wel met een gamma-stekkertje kunt volstaan. Volgens mij (ok, is een aanname) moet het een gegoten stekker zijn, dus dan zul je het apparaat moeten openen om het snoer in zijn geheel te vervangen. Ben je ook meteen je garantie kwijt.

Dan kom je eerder op een verloopstekker uit, dat is misschien wel een mogelijkheid.

Re: waterkoker

Geplaatst: 28 nov 2018 00:04
door Erthanax
Welnee, gewoon er afknippen en een randaardestekker (16 A) eraan zetten. Maar de los verkrijgbare zijn wel lelijke, lompe dingen. Je moet toch wat over hebben voor je 3kW waterkoker.

Re: waterkoker

Geplaatst: 28 nov 2018 13:13
door Hansw
Beste
Ik heb van morgen bij Europart een verloopstekker gekocht UK naar NL ( 4.99 ) .

Voldoet ook aan de normen van 3000 Watt

Mvg Hans