[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Panasonic Witgoed (Koelvries / Wasmachines)
Pagina 1 van 1

Panasonic Witgoed (Koelvries / Wasmachines)

Geplaatst: 02 jun 2010 00:57
door Pirreke
Deze topic omvat geen klacht maar wel een behoefte aan ervaringen.

Heeft er iemand al ervaringen met deze producten, gezien het feit dat Panasonic nog maar kort op de NL markt is met witgoed?

Hoor het graag.

-Peer

Re: Panasonic Witgoed (Koelvries / Wasmachines)

Geplaatst: 04 jun 2010 00:23
door Rickyman
Hoi Peer,
Geloof mij , als er Panasonic op een product staat kun je er van uitgaan dat je een topproduct koopt. Wij hebben zelf al een ruim jaar een Panasonic koelkast en iedereen staat verbaasd over het hoge afwerkingsniveau.
Ook voor tv's is het een top keuze.

Groet
Rick

Re: Panasonic Witgoed (Koelvries / Wasmachines)

Geplaatst: 13 nov 2010 22:51
door Wim2007
Pirreke schreef:Heeft er iemand al ervaringen met deze producten, gezien het feit dat Panasonic nog maar kort op de NL markt is met witgoed?
Inderdaad een interessante vraag. Een vriendin van mij is op zoek naar een goede wasmachine en vraagt zich af hoe goed Panasonic wasmachines zijn. Is de kwaliteit vergelijkbaar met Asko of is het eerder te vergelijken met Indesit? Op het wereldwijde web is er vrij weinig informatie te vinden van ervaringsdeskundigen. In ieder geval lijkt de constructie van de machines (met inductiemotor) een interessant alternatief voor merken als Samsung en LG. Wie weet er meer?

Re: Panasonic Witgoed (Koelvries / Wasmachines)

Geplaatst: 14 nov 2010 12:35
door audiofreak1
Gezien de uitstekende reputatie van Panasonic zal ook dit wel weer prima zijn. Machines zien er in ieder geval uitstekend uit en zijn zeker niet te vergelijken met de
In de **** rommel.

Re: Panasonic Witgoed (Koelvries / Wasmachines)

Geplaatst: 14 nov 2010 16:06
door Wim2007
audiofreak1 schreef:Gezien de uitstekende reputatie van Panasonic zal ook dit wel weer prima zijn. Machines zien er in ieder geval uitstekend uit en zijn zeker niet te vergelijken met de In de **** rommel.
Een wasmachine aanschaffen omdat een merk de reputatie heeft goede televisietoestellen, camera's of audiosets maakt, lijkt mij wat riskant. Wat mogelijk een probleem kan worden is de beschikbaarheid van onderdelen en de repareerbaarheid van Panasonic wasmachines op de langere termijn. De meest eenvoudige wasmachine van Panasonic staat op dit moment in de winkels voor ongeveer € 600,- Voor dat bedrag zijn ook veel andere wasmachines van andere merken te koop. Het prijsverschil met een basismodel van Miele of Asko is bovendien niet meer dan ongeveer € 200,- Daarbij verleent Panasonic (naast de wettelijke garantie via de leverancier) slechts 2 jaar fabrieksgarantie. Ook dat is niet echt opvallend.