Pagina 1 van 3

Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 16 mar 2011 17:37
door umberto56
Zo, we hebben het helemaal gehad met die Philips Senseo's. Dit is inmiddels ons derde apparaat en deze keer hadden voor een wat luxere uitvoering gekozen. Het bleek een rammelbak te zijn waarvan het ontkalkingslampje vanzelf gaat branden, ook al staat het apparaat uit en dat al na drie weken. Tja meer mogelijkheden dus ook meer dingen die stuk kunnen gaan. Rammelbak/ ja het plaatje waar de kopjes op kunnen staan rammelt zo erg dat ik het ding met tape had vastgeplakt. Na het ding opgestuurd te hebben kregen we een nieuwe toegestuurd via S&F waar we het ding hadden gekocht, het duurde al met al wel drie weken. Op een zondagmiddag kregen we daar via een sms bericht van: "Uw Senseo staat klaar". De nieuwe doet precies hetzelfde als het kreng dat we hadden opgestuurd en er is helemaal niks met de klacht gedaan. Geld terug zou alleen via de verkoper S&F kunnen maar dat zal ook zeker ee3n gebed zonder eind worden. Philips stelt voor om het ding weer op te sturen maar we zijn het zat. Alleen al de tijd die je er mee bezig bent!! En dan krijg je weer een nieuw(defect) apparaaaaaaat ! Pffff,,,.....daaaaaag Philips, erg Sense(o).

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 16 mar 2011 18:56
door Chocomelk
Een nadeel van Senseo is dat het water niet erg heet is.

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 16 mar 2011 22:29
door snepke
Nou ik vind het niet te pruimen ,en ik drink het niet ook.
Al kreeg ik een senseo voor niets, ik hoef hem niet.
Ik vind het zo vies

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 16 mar 2011 22:38
door edwinknight
MWah, heb hem nu 4 jaar en geen problemen, ook niet toen landelijke terugroepaktie was, mijn serienummer viel er niet in.

Smaak valt over te twisten, tuurlijk een vergemalen bonenkoffie is lekerderder maar zoveel mensen zoveel wensen.
Daarbij kan de Senseo wel een s6 worden genoemd.....zelfs in USA te koop

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 17 mar 2011 08:17
door schoepioen
Wij hebben ca. een jaar of 7,7 een senseo. Nooit problemen mee. Water (en de kosffie) is altijd goed heet. Af en toe ontkalken. Wel scheelt het heel erg wat voor pads je d'r in gooit. De een is niet te zuipen, terwijl de ander aardig in de buurt komt van een 'normaal' bakje koffie. Maar ach, ook van gewone koffie zit er nogal verschil in en zijn er merken die niet te zuipen zijn. Geldt eveneens voor een bakje (n)espresso of capuccino. Je hebt zelfs koffiemachines (van die kantoorautomaten) waar best goede koffie uitkomt, al zijn dat er maar heeeel wienig volgens mij. Daarbij is niet ieders smaak hetzelfde.

Aangeven dat jij een senseo en de koffie die daar uit komt niets vind, mag natuurlijk. Moet je alleen niet schrijven dat die koffie niet te zuipen IS :wink: . Lijkt nl. alsof dat dan als 'de' waarheid wordt verkondigd.....

Zo, nu eerst een bakkie koffie :mrgreen:

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 17 mar 2011 11:50
door Radar
Off-topic berichten zijn verwijderd door de moderator.

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 17 mar 2011 18:45
door PhilipsConsumerCare
Philips heeft de klant een PB gestuurd met daarin het verzoek om contact met de Consumer Care afdeling op te nemen. Op deze manier kunnen mogelijke oplossingen met de klant worden besproken.

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 18 mar 2011 10:58
door umberto56
Ik heb de oplossing al. Ik geef bedrijven één kans om na een defect of erger een valse belofte de boel recht te trekken en zo niet koop ik nooit meer iets van en of bij dit bedrijf. Helder toch! Dus in dit geval geen Senseo en ook geen andere Philips producten meer, er is keuze genoeg en wellicht als meer mensen dit zo doen worden de bedrijven weer minder arrogant en de klanten serieus genomen.

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 18 mar 2011 12:05
door Chocomelk
umberto56 schreef:Ik heb de oplossing al. Ik geef bedrijven één kans om na een defect of erger een valse belofte de boel recht te trekken en zo niet koop ik nooit meer iets van en of bij dit bedrijf. Helder toch! Dus in dit geval geen Senseo en ook geen andere Philips producten meer, er is keuze genoeg en wellicht als meer mensen dit zo doen worden de bedrijven weer minder arrogant en de klanten serieus genomen.
Philips heeft gisteren toch pb contakt met je opgenomen, is er geen oplossing te vinden dan ?

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 18 mar 2011 19:25
door mukkiefuk
Ik heb de oplossing al. Ik geef bedrijven één kans om na een defect of erger een valse belofte de boel recht te trekken en zo niet koop ik nooit meer iets van en of bij dit bedrijf.
A. Waarom koop je dan 3 senseo's.

B. Nu nog de Nederlandse wetgever overtuigen dan, die geven namelijk bedrijven 3 kansen om een defect te verhelpen en daar heb jij je ook gewoon bij neer te leggen.

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 18 mar 2011 19:36
door SJZ
Mijn senseo dateert uit het voorjaar 2001, dus is nu 10 jaar oud en werkt nog perfect. Tja, soms zit het mee, soms zit het tegen, da's bij alle grote merken wel eens zo.

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 23 mar 2011 11:51
door BadBoyRolf
dat is nou gewoon pech hebben! :shock:

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 23 mar 2011 13:00
door Tis weer bijzonder
Chocomelk schreef:Een nadeel van Senseo is dat het water niet erg heet is.
Bij een aardewerk kopje even het kopje voorverwarmen.
Doen ze in een beetje chique restaurant ook. :wink:
Voorverwarmen kan door eerst een kopje zonder padje te vullen en even te laten staan.

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 23 mar 2011 13:32
door khali-witch
Wil je een beetje meer pit in je koffie uit de senseo???? Maak dan eerst het padje vochtig aan beide kanten(met water),dan is koffie vochtig en dan is je koffie pittiger!!!!!! :mrgreen:

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 23 mar 2011 13:53
door buckleup
Het is wetenschappelijk bewezen aan de UvGS dat Senseo koffie significant smeriger smaakt dan echte koffie.

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 23 mar 2011 15:03
door Hartenheer
De Senseo is een duur apparaat om oploskoffie te maken.
Vind oploskoffie nog beter te pruimen dan wat voor een bocht er uit de Senseo komt.

Uit beleefdheid drink je het op als je ergens te gast bent, maar tot nu toe heb ik nooit een bakkie leut gehad waar ik van kon genieten.

De oploskoffie Nescafé gold smaakt nog beter. Maar er gaat niets boven een gewoon bakkie koffie, gezet van gemalen bonen :mrgreen:

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 23 mar 2011 16:16
door lostlovey
Heb al ruim 7 jaar dezelfde senseo staan, nog nooit problemen gehad, en ontkalken doe ik ook niet echt (geen hard water hier).

Maar ja, ben helemaal geen koffiedrinker, alleen in de ochtend om wakker te worden; misschien daarom juist een senseo? :mrgreen:

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 25 mar 2011 15:28
door richard_1980
Geef mij maar een echte koffie machine! :o

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 05 apr 2011 12:59
door umberto56
Nog los van het feit of de koffie wel of niet smaakt gaat het om de arrogantie waarmee je behandeld wordt. En dat betreft niet alleen Philips maar het gros van de 'nette' bedrijven met hoge bonussen voor de top, zijn achterbakse arrogante lui.
Water koken en opschenken maar weer. Het gas stinkt tegenwoordig ook, zal er gemengd worden?? Reken maar overal waar je een poot uitgetrokken kan worden daar doen ze het! Hoe moeten anders die mega topsalarissen betaald worden. Allemaal Ali Babba's of in het Nederlands Alie Bah Bah's! BAH!!! Hahahaha!

Re: Allerlaatste Senseo

Geplaatst: 17 apr 2011 21:32
door Ulbe
Wanneer ik de Senseo gebruik laat ik het apparaat iedere keer doorspoelen,

Ik zet mijn schone kopje onder het apparaat en spoel het apparaat door zonder koffiepad met het net opgewarmde hete water, zodat er iedere keer schoon en fris water in de kleine boiler zit, dit herhaal ik 3x, 1x met de knop voor 2 kopjes en één keer met de knop voor één kopje,

Het koffiekopje is dan goed heet, en wanneer de koffie gezet wordt heb ik dan ook hete koffie,

Schrik niet hoe vuil het spoelwater is dat uit de Senseo komt!, het water is bruin!, ouwe koffieresten die in het apparaat achter gebleven zijn,

Doorspoelen met heet water is echt het beste recept voor een lekker heet kopje Senseo koffie, :P

Technisch heb ik geen problemen gekend met de 7 jaar oude Senseo van de oude generatie, deze is nog van vóór de terugroepaktie, een prima apparaat,

Gaat deze kapot, wordt er morgen weer een Senseo gekocht, het is een ideaal apparaat voor een snel kopje koffie, de smaak is inderdaad wat minder, maar is prima te drinken, je mag het apparaat niet vergelijken met een geavanceerde koffiemachine met maalinrichting en 15 bar werkdruk, voor zo'n machine kun je minimaal 4 Senseo's kopen,

Alle waarde is naar zijn geld!. :wink:

Vriendelijke groeten,

Ulbe.