Zo Trots als een Pauw: gedupeerden gezocht

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
Lady1234
Berichten: 8650
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Zo Trots als een Pauw: gedupeerden gezocht

Ongelezen bericht door Lady1234 » 11 jul 2019 15:52

Wat een verspilling van energie aan zo’n zooitje gekkies.

Andre Hoogstede
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 jul 2019 11:18

Re: Zo Trots als een Pauw: gedupeerden gezocht

Ongelezen bericht door Andre Hoogstede » 11 jul 2019 20:13

Meneer Meesen,

[verwijderd]
Al op 30 januari heb ik een ernstige poging gedaan om telefonisch met u in gesprek te komen.
Het uw bekende telefoonnummer is nog steeds in gebruik. ( en kost ook niets)

Aangezien niemand van de uitgenodigde -klanten- met klachten en of meneer Mark S. en andere genodigden zich hebben aangemeld voor het webinar zal dat dus niet plaats vinden.

Mark S. had helemaal gelijk, we kunnen geen mensen forceren op 1 tijdstip.

Meneer Meesen, ongetwijfeld wilt u aan Mark S. doorgeven dat ik graag op zijn aanbod in ga om persoonlijk in gesprek te gaan.
Op dit moment kan ik alleen nog geen tijdstip aangeven, of de locatie waar het plaats zal vinden of op welke wijze de uitnodiging verstrekt kan worden. Geeft u maar door dat ik er zeker op terug kom.

Voor de rest meneer Meesen wens ik u veel succes [verwijderd]
Afsluitend kies ik er maar voor om mijn werk te gaan doen en hier niet meer te reageren op dit Topic.

Het gaat u allen goed
Laatst gewijzigd door Radar op 12 jul 2019 09:32, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: aanvallende opmerkingen verwijderd

Erthanax
Berichten: 2732
Lid geworden op: 19 jan 2018 19:57

Re: Zo Trots als een Pauw: gedupeerden gezocht

Ongelezen bericht door Erthanax » 11 jul 2019 20:26

Zou er vandaag geen uitspraak zijn over een faillissement? Jammer dat u daar niet over schrijft.

Bovendien maak ik uit de reacties op dat er ten minste één aanmelding zou moeten zijn, maar die komt u waarschijnlijk niet zo goed uit.

En hoe zit het eigenlijk met die sprekers en organisaties op uw "webinar", die hun namen hier hebben laten verwijderen?

Erg betrouwbaar komt het allemaal niet over.

Ralph C
Berichten: 4
Lid geworden op: 08 jul 2019 14:42

Re: Zo Trots als een Pauw: gedupeerden gezocht

Ongelezen bericht door Ralph C » 11 jul 2019 23:56

Blijf vooràl oplichten, verdraaien, de waarheid verfraaien en kont-draaien en de essentie ontwijken André, vooràl naast de kwestie blijven dolen..
Begrijpend lezen is kennelijk een dingetje voor u .. 'schriftelijk', en feitelijk.. niet telefonisch..

Wat u een " ernstige poging" schijnt te vinden werd in eerste door mij als scheld partij en 'pure paniek' van uw kant ervaren. Als u dan nu erkent dat er sinds januari van enige correspondentie sprake is, waarom nooit énige volwassen danwel professionele reactie?? En opééns deze week een " OPENHEID GEVEND WEBINAR VOOR ' IEDEREEN'...??" Wel érg jammer dat u tot zéér grote lengte ging hierin dan toch enkel weer ge-souffleerde aanwezigen toe te laten, en NIET zoals eerder aangegeven ' iedereen die wilde luisteren'.. Zélfs die mensen die vanmiddag nog een " Lieve..( voornaam) ... je registratie voor het webinar ' in de open'... is geaccepteerd..ontvingen, werden tot onze verbazing NIET toegelaten,.., staat ' in de open..voor.. 'in de open..stinkende etterende wond vol maden..misschien??

De voicemail berichten ten gevolge van mijn 'niet meer opnemen' die u insprak, en die ik niet heb beantwoord, omdat ik toch toen écht even andere zaken had te verwerken, werden niet énkel door mijzelf als regelrechte dreigementen beschouwd. Hierover zult u ongetwijfeld reeds de gepaste brieven met gekende briefhoofdingen ontvangen hebben.. Dat u maar blééf bellen om toch maar uw zegje te kunnen doen was ronduit (nadat ik u had verteld in welke trieste situatie ik mij thans familiaal bevond) van een dusdanig wansmakelijk kaliber dat ik genoodzaakt werd uw nummer die dag te blokkeren, en dat is nog steeds zo, en zal ook zo blijven. U heeft mijn mailadres, want ik ontvang nog steeds de e mails van uw " bedrijf" 'Zo rot als een Pauw, /in Rainbow, Ingrid dv W en uzelf.. Dus die vlieger van, " bel me even', die gaat al lang niet meer op.. temeer omdat er aangetekende brieven door u eerder wel werden beantwoord, met de gekende onzin repliek van uw zijde. Waneer de feiten niet meer te ontkennen zijn valt stilzwijgen u ten deel.. Dan schakelt u over op minder ethische vormen van manipulatie, een soort van ware opruiing in uw achterban kwam niet enkel mij ter ore, doch ook anderen en mij onder ogen. Ooit zei ik tegen één van uw "partners" "let op wat je hier nu doet, met deze actie doe je dusdanig veel en onnodig stof opwaaien, dat kun je niet willen, er dwarrelt hier stof neer in hoekjes waar je écht geen stof wenst te zien".. Maar dit werd weggelachen en met hoongelach en een hautaine attitude ter zijde geschoven.. Oh jee, wat jammer wanneer we NU naar de gevolgen kijken.. ( consequenties van acties..)

Elke weldenkende geschoolde persoon anno 2019 laat zich niet vangen in dat " welles- nietes" van u, dat geen zoden aan de dijk zettende onsamenhangende gewauwel van u en/of uw "medestanders". En wéderom doet u hier een aanname .. Waar blijft u toch met uw gedachten?? Heeft niemand u ooit verteld dat er een verschil bestaat tussen " feitelijke werkelijkheid" en dat wat in " je eigen fantasie" plaatsvindt..? Ik ben niet boos, en heb geen issues met mijn rikketik.. Wellicht een geruststellende gedachte..

Ik zal het nog maar eens kort en bondig herhalen waar het mij in feite om te doen is..

Gerechtigheid!

Ralph C
Berichten: 4
Lid geworden op: 08 jul 2019 14:42

Re: Zo Trots als een Pauw: gedupeerden gezocht

Ongelezen bericht door Ralph C » 11 jul 2019 23:58

En die GERECHTIGHEID.... Niet voor mij enkel, nee, zeker niet, ik steek hier mijn nek uit voor meerdere mensen, gedupeerden, omdat ik niet tegen onrechtvaardigheid kan. En er IS hier duidelijk een onrechtvaardige M.O. aan de gang, gestoeld op dubieuze beloftes, loze afspraken, en met een ziekelijke, geraffineerde en van een zeer bedrieglijke kwaadaardige aard.. dààrom !

Maar, troost u met de wetenschap dat ik op uw verzoek zal ingaan, en als postbode zal fungeren, ( beetje laf van u , dat u niet de ballen heeft het zélf te doen) , maar ok, dàt weten we intussen.. Ik zal het voor u doen omdat het wellicht wél tot een OPENHEID van zaken mag en kàn komen op die manier..
Nogmaals érg jammer dat er een 6 -tal mensen bij mijn weten vandaag wederom tegen àlle beloftes in, GEEN toegang kregen tot het ' in de open' webinar wat u juist had georchestreerd om OPENHEID te geven.. De 'sommatie' van enige personen had wat handiger gekund, het liep over van ' gissen' en het inviteren van mensen die geinstrueerd werden om ' positiefs ' te melden iéts minder doorzichtig, maar ach.. het is intussen uw gekende aanpak en die van de twee 'dames' aan uw zijde.

Ik voorzie uiterààrd nog een vervolg op dit alles en ben van mening dat het ook voor een item op TV zéér smeuige en vermakelijke prime time TV kan en mag opleveren.. Met u, Ingrid én Mariska.. En een publiek van een ( nu reeds) 22 gedupeerden waarvan wij weten dat zij geen énkel blad meer voor de mond zullen nemen na uw schertsvertoningen en kinderlijke gebral. Alsook die van uw 'bedrijf' na de laatste maanden, waarin u stelselmatig de feitelijke zaken met irrationele opmerkingen danwel reacties ( àls die al kwamen) dacht afdoende te kunnen pareren. Laat mij u melden, dat u daarin schromelijk, nee, zéér schromelijk, een vergissing maakt van een aard die zijn weerga nog zal laten gelden....uiteraard op het moment dat het ' universum' dat zo sturen wil...'Karma' er klaar voor is, en 'de wet van de aantrekking' het zo aantrekt.. En ja, in liefde, he? Want liefde wint altijd..

Ooyah-Ihr
Berichten: 2
Lid geworden op: 11 jul 2019 21:55

Re: Zo Trots als een Pauw: gedupeerden gezocht

Ongelezen bericht door Ooyah-Ihr » 12 jul 2019 07:53

Even kort ivm het faillissement:

"Mevrouw Van der Wal kon of wilde zelf niet komen en liet zich vertegenwoordigen. Helaas was ze "gemakshalve" vergeten om een volmacht af te geven. De zitting is op last van de rechter verplaatst naar 9.30 aankomende dinsdag."

Ooyah-Ihr
Berichten: 2
Lid geworden op: 11 jul 2019 21:55

Re: Zo Trots als een Pauw: gedupeerden gezocht

Ongelezen bericht door Ooyah-Ihr » 16 jul 2019 12:11

Update: Sinds vanmorgen ca. 10 voor 10, is mevrouw I.M.I. van der Wal failliet verklaard.

Theotrucker
Berichten: 2569
Lid geworden op: 21 jan 2018 19:42
Locatie: Landgraaf

Re: Zo Trots als een Pauw: gedupeerden gezocht

Ongelezen bericht door Theotrucker » 16 jul 2019 12:23

In twintig minuten dat is snel geregeld. Kunnen ze weer met een schone lei en een nieuwe naam opnieuw beginnen met hun zaakjes., zo trots als een konijn.

juliomariner
Berichten: 891
Lid geworden op: 27 apr 2007 16:55

Re: Zo Trots als een Pauw: gedupeerden gezocht

Ongelezen bericht door juliomariner » 16 jul 2019 12:23

Ik heb alleen medelijden met de schuldeisers

Plaats reactie