[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Last van pillen op nieuwe bank van Otto
Pagina 1 van 1

Last van pillen op nieuwe bank van Otto

Geplaatst: 02 mei 2019 00:02
door Mariono
Begin februari 2019 een zitbank geleverd gekregen; besteld bij Otto. Al in de eerste week begon de stof van de bank enorm te pillen. Ik kon de bank retourneren. Helaas besloot ik de bank te houden, omdat ik hem mooi vond en ik dacht dat het pillen wel zou verminderen. Jammer genoeg verergde het pillen. Na contact met Otto stuurde ze een onafhankelijke servicemonteur. Deze is ruim een uur met pluizentondeuze in de weer geweest (opbrengst van 10 dagen). Deze man had het erover dat het werking van buitenaf komt en het dus niet aan de stof ligt. Het zou komen door wrijving van het zitten....? Tja is een zitbank?.... Na een dag alweer pluizen en Otto weer gebeld. Nu werd er beweerd, dat het door achterstallig onderhoud zou komen?? Het is een nieuwe bank!! Klachtbrieven gestuurd; zowel aangetekend als per post, maar hier geen antwoord op gekregen. Ik heb ni ern lelijke (dure) en vooral nieuwe bank! Dit nog nooit gehoord! Wat zou ik verder nog kunnen doen? Ik ben volledig klaar met Otto en wil mijn geld terug!

Re: Last van pillen op nieuwe bank van Otto

Geplaatst: 02 mei 2019 10:35
door Lady1234
Misschien zelf een pluizentondeuse aanschaffen? Eerst vond u hem mooi en nu lelijk.

Re: Last van pillen op nieuwe bank van Otto

Geplaatst: 14 mei 2019 21:16
door Mariono
Ik heb ook zo n tondeuse aangeschaft, maar dat zou ik bijna dagelijks moeten doen. Dat vind ik niet normaal bij een nieuwe bank. De bank vind ik nu lelijk, omdat hij er door die pluizen niet meer mooi eruit ziet. Het lujkt gewoon niet op een nieuwe bank....

Re: Last van pillen op nieuwe bank van Otto

Geplaatst: 15 mei 2019 21:56
door crazyme
Pilling is wel een normaal verschijnsel wat bij sommige stoffen in sommige situaties kan ontstaan. Een pluizentondeuse is een prima oplossing en doet niets af aan het model of de kwaliteit.

Dat u de bank niet meer mooi vindt ligt niet aan de bank.

Re: Last van pillen op nieuwe bank van Otto

Geplaatst: 20 mei 2019 14:02
door Mariono
het gaat er niet om of ik het model bankmooi vind of niet! Natuurlijk vind ik hem mooi! maar door al die pluizen, ziet de bank ernu niet mooi meer uit. Pluizentondeuse ie ern oplossing waar ik het niet eens mee ben. Toen ik de bank kocht, werd niet gezegd, dat ik hem moet scheren. De bank pluist zo erg, dat ik hem dan om de dag moet ontpluizen. Dit is niet wat ik wilmet een nieuwe bank en waar ikdus niet voor kies...

Re: Last van pillen op nieuwe bank van Otto

Geplaatst: 10 jun 2019 17:54
door jari111
Hoi Mariono ,kan je mij vertellen van welk merk bank dit is ,heb 2 dagen geleden ook een stoffen bank besteld,misschien kan ik hem wel afzeggen ? Bij voorbaat dank .

Re: Last van pillen op nieuwe bank van Otto

Geplaatst: 11 jun 2019 09:01
door Klaas Jan
Hallo @Mariono, ik zou er een brief aan wagen en aangeven dat de bank niet de kwaliteit heeft die u ervan had mogen verwachten.
Hier https://www.otto.nl/special/bedrijfsprofiel/ staat het postadres. Voor de tekst van uw brief zou u kunnen kijken bij Consuwijzer https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbri ... jk-product
Mocht u er met Otto niet uitkomen dan kunt u naar de Geschillencommissie Thuiswinkel stappen https://www.degeschillencommissie.nl/ want daar is Otto bij aangesloten.
Succes!

Re: Last van pillen op nieuwe bank van Otto

Geplaatst: 11 jun 2019 10:01
door Radar
Enkele posts verwijderd: eentje vanwege niet-constructief reageren en een paar andere vanwege een commerciële link.

Radar ^KL

Re: Last van pillen op nieuwe bank van Otto

Geplaatst: 11 jun 2019 10:10
door Costnix
Het pillen is gewoon de nare eigenschappen van bepaalde stoffen en die staan beschreven in de door mij gegeven link. Gewoon even zoeken op “meubelstof pillen” en men vindt deze zo.